Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 24. szerda)

Kedves Kos!

Röviddel kora délutánig a Hold nem „dolgozik”. Tulajdonképpen pontosan másként kellene lennie, hogy négy órakor kezdődjön, hiszen akkor zár minden üzlet, és akkor már nyugodtabbá válik minden. Így pontosan a bevásárlási hercehurca és stressz idején? Ha tudsz erre figyelni, akkor már minden fontosat elintézel az előző nap. Ez a nap egyébként nyugtalan csillagok hatása alatt áll, a békés és csendes hangulatnak nehéz most a szívedhez találnia, de neked a Vénusz a Vízöntőben áll, és sok szeretettel lát el, amit szívesen adsz tovább szeretteidnek és rokonaidnak.

Kedves Bika!

 

Negyed egyig a Hold szünetet tart. Talán nem is tudja, mit tesz? Hogy lehet ilyet tenni szenteste délelőtt? Hiszen ilyenkor a legnagyobb a stressz. Nem segít semmi, engedned kell a Holdnak. Ma délelőtt lassabb leszel, mint máskor. Ha a másik oldaláról nézed a dolgot, akkor megvan a jogosultsága. Ezután a Hold a Nyilas jegyébe lép, elkezdődhet a karácsony.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Kora reggeltől délig a Hold nem tud neked segíteni. Ez kellemetlen akkor, ha délelőtt még dolgoznod kell. Ez azokra az Ikrek szülöttekre is vonatkozik, akik csak most készülnek elő a karácsonyra, sokat akarnak, de nem sikerül mindent elintézni. Délután a Hold a Nyilas jegyében áll, és ezzel elkezdődik a karácsony.

 

Kedves Rák!

 

A Hold ma keresztülhúzhatja a számításaidat. Az egész délelőtt a Hold szünetében zajlik. Így hát a karácsonyi beszerzések az utolsó percben nem biztos, hogy sikerülnek. Remélhetőleg már mindent megvásároltál, és most tudsz egy kicsit lazítani, és például nyugodt körülmények között díszítheted a karácsonyfát. Délután a Hold a Nyilas jegyében áll, és ezáltal a hatodik házadba kerül. Emiatt stresszes lehetsz, még este sem sikerül igazán megnyugodnod, és a csendről sem lehet nagyon beszélni. Mégis boldog leszel ebben a karácsonyi „hercehurcában”.

 

Kedves Oroszlán!

 

A Hold szünete délig is eltart, és a Jupiter kötődik hozzá. Ebből indul a napod, ez tehát egy szent holdszünet, és pontosan megfelel az esti ünnephez való előkészületre. Ezzel szemben teljesen alkalmatlan arra, hogy a szokásos karácsonyi stresszel foglalkozz, ami abból áll, hogy az utolsó pillanatban szerzel be dolgokat. A szenteste a Nyilas-Hold befolyása alatt áll. Számodra ez nagy boldogságot jelent.

 

Kedves Szűz!

Rendszerint a holnapi napon az összeesésig szoktunk dolgozni, utolsó dolgokat beszerezni, karácsonyfát előkészíteni, most azonban másképpen lesz. Egész délelőtt ugyanis szünetel a Hold, és mint ismeretes, ilyenkor nem szabad semmit tenni, és a fontos beszerzéseket sem ilyenkor kell elintézni. Délben a Hold továbblép a Nyilas jegyébe. Ezzel a horoszkópod legalsó részére kerül, tehát fontos lesz számodra, hogy a karácsonyt spirituálisan ünnepeld.

 

Kedves Mérleg!

 

Egy holdszünet negyed egyig nyugalomról és a csendről gondoskodik. Ezt a szünetet a Jupiter uralja, elgondolkodóvá és boldoggá tesz bennünket, embereket. Legkésőbb most jön a karácsonyi hangulat. Ünnepeld ezeket az órákat, az év legszebb órái lesznek. A Merkúr és az Uránusz alakítják az estét. Sokat fogtok beszélgetni, ünnepelni, nevetni.

 

Kedves Skorpió!

 

A délelőttöt egy mágikus holdszünet bénítja meg. Negyed egyig varázslatos nyugalom terül el ezen a december 24-én, amely mindenkire hatással van. Ezt a hangulatot a legintenzívebben, egy temetőben vagy templomban, esetleg egy csésze forralt bor mellett, egy séta folyamán élheted meg. Azok számára is, akik napközben főznek, és a karácsonyi lázban dolgoznak, ők is élvezhetik ezt a hangulatot, az illatát, a mágiáját ezeknek az óráknak. Az este pompás lesz, könnyed és igazán vidám.

 

Kedves Nyilas!

 

A nyugalom, melyet délig átélhetsz, mágikus és valóságos. A korábbi karácsonyokra emlékszel, amikor még gyermek voltál. Boldog vagy, és hálát érzel, de egyszer és mindenkorra szomorúságot is. A karácsonyi hangulat erősebb lesz, mint az utóbbi években. Déltől a Hold a Nyilas jegyében áll. A karácsonyi ünnep sugárzó központjává tesz téged. A Merkúr és az Uránusz is kapcsolatba lépnek, ezért az ünnep egészen más lesz, mint máskor.

Kedves Bak!

 

 

A délelőtti órák egészen különlegesek lesznek. A Hold a Nyilasban áll, de negyed egyig szünetel. Ezt a szünetet a Neptunusz uralja. Ezek mágikus órák. Minden Bakra nagy hatással lesznek. Szívesen sétálsz majd a gyermekeiddel sétálni, templomba menni, esetleg a temetőbe is kimehettek. Csend és nyugalom jellemzi ezeket az órákat. A megelégedettség jellemzi a napot. Este a Merkúr és az Uránusz érezteti majd a hatását. A csendet mintha elfújták volna, nevetni, viccelődni fogsz, és ünnepi asztal mellett üldögélhetsz majd.

 

Kedves Vízöntő!

 

Egy isteni holdszünettel kezdheted ezt a napot. A délelőtti órák tele lesznek varázzsal. A hangulat már délelőtt eléri majd a tetőpontját, nem csak este. Kellemes izgalom érződik a levegőben. Teljesen ellazulhatsz, és valóban előre örülhetsz, akkor is, ha még főznöd kell, vagy valami csodálatosat alkotsz a családnak, hiszen ezt szívesen teszed. Az este a Hold a Nyilas jegyében áll, a Merkúr és az Uránusz kedvező kapcsolata miatt nagyon vidáman alakul.

Kedves Halak!

 

Szenteste van, elég lassan indul, mert a Hold délig szünetel. Ne engedd magad hajszolni, készíts elő mindent türelmesen. Déltől a Hold a Nyilas jegyében jár. Minden ünnepélyes lesz, mert a Nyilas jegyében nagy érzelmekről és elképzelésekről szokott szó lenni. Érezheted már a karácsony üzenetét, és a karácsonyi környezet sokat fog jelenteni neked. Mindenből sok van, mert szereted a gazdagságot, és ha lehet, akkor luxust is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top