Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 25. csütörtök)

Kedves Kos!

A Hold a Nyilas jegyében áll, ez egyértelmű jegy. Ezt csak úgy lehet érteni, hogy mindenki, aki a kozmoszban él, ma is és holnap is időt fordít arra, hogy emlékezzen, meditáljon. A Hold ehhez sokat segít. Egyébként egész nap sem épít fel kapcsolatot, egyik bolygóval sem. Lehet, hogy ez arra fog ösztönözni, hogy te is többet foglalkozz önmagaddal.

Kedves Bika!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez felébreszti szellemi erőidet. Vágy ébredhet benned a béke, a testvériség iránt, ami az egész világra kiterjedhet. Ez a Hold nem ismer határokat, bőrszínt, osztályokat, rétegeket. Ez mélyen a belsődbe néz. Felébreszti szellemed erejét, de nyugtalanná is tesz. Így hát a hosszan tartó alvásból semmi sem lesz, sokkal jobb a karácsonyi sétát meghosszabbítani.

 

Kedves Ikrek!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll, ez illik a karácsonyi ünnephez, mert ez a Hold felébreszti a szellemiségedet. Lelked elevenné válik, vágyik a fény után, ki akarja terjeszteni magát, átfogni az egész világot. Ez nem az a nap, amikor liba- vagy sertéssülttel teletömheted magad. Sokkal inkább arról van szó, hogy lelked éhségét csillapítsd, hogy meditálj, hogy sétálni menj, és megpróbálj alkalmazkodni a karácsony igazi értelmével a békéhez.

 

Kedves Rák!

 

A mai első karácsonyi ünnepen sem lesz nyugalom. A Hold a Nyilas jegyében áll, és ez a Hold műve, amely a hatodik házadban a munkát jelenti. Így hát a konyhában állhatsz és főzhetsz, közben takaríthatsz, és a gyerekekkel és más családtagokkal törődhetsz. Tedd a szívedre a kezed, egy ilyen karácsony sokkal kedvesebb a számodra, mint ha nem volna semmi tennivalód.

 

Kedves Oroszlán!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez számodra csodálatos ajándék. Felébreszti szellemi erődet, és igényessé tesz. Így az összhangban vagy magaddal, és boldog vagy otthon. Természetesen meglátogathatod a családodat vagy meghívhatod a barátaidat. A legfontosabb azonban a tudatod és a nyíltságod a nagy egész felé és a kedvesed felé.

 

Kedves Szűz!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ezzel felhívja a figyelmedet arra, hogy a karácsonyi ünnep tulajdonképpeni jelentőségével kell foglalkoznod. Ez a fény ünnepe. Ezzel a fénnyel a belső fényre gondolunk, a szellemre, amely tudatunkat megvilágíthatja és a helyes utat megmutatja. Legyél nagyon tudatos, figyeld meg önmagad, de ne legyél túlérzékeny.

 

Kedves Mérleg!

 

Az égen nem alakulnak ki különösebb kapcsolatok, így hát nyugodtan követheted a Hold hívását. A Hold a Nyilas jegyében áll. Talán nagy örömet okozna ezt a szabadban eltölteni. Egy hosszú séta jót tesz a fejnek és a testnek is egyaránt. Az este is nagyon szép lesz, a hangulat szinte szent.

 

Kedves Skorpió!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll, más kapcsolatokat nem vesz fel. A Nap igazán változatos lesz, és igen nagy kedved lesz ahhoz, hogy mozogj egy kicsit. Vidd az egész családot ki az erdőbe vagy kirándulóhelyekre, ott lesz a legszebb.

 

Kedves Nyilas!

 

A nap egyenes folytatása lesz a tegnapnak. A Hold a Nyilas jegyében áll. Továbbra is a legjobb hangulatban tart téged. Mindenesetre a szép karácsonyi meghitt hangulat elmúlik. Nem elégít ki a kényelmes heverészés, hatalmas mozgásigényed támad. Tíz Nyilasból kilenc ki akarja majd tombolni magát, és mozogni akar. Csak otthon ülni egyszerűen kevés lesz. Családod és szeretteid kíséretében a programok jó szórakozást jelentenek majd.

 

Kedves Bak!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll, és ez a horoszkópod 12. házát jelzi, ez az állás kissé legyengít majd téged. Nagyon szívesen töltöd a napot otthon, nincs szükséged látványos kalandokra. Igyekszel visszahúzódni. Egy hosszú séta kitisztítja a gondolatokat, és sok kalóriát fog elégetni. Az este álomszerűnek ígérkezik, csodálatos beszélgetéseket folytathatsz.

 

Kedves Vízöntő!

 

Az első karácsonyi ünnep gyönyörű lesz. A Hold a Nyilas jegyében áll, és barátságos mosolyt küld feléd. Egyedül van, nincs más bolygóval kapcsolata, ezért úgy érzed, muszáj egy kicsit a szabad levegőre menned. Szedd össze a családodat, menjetek sétálni. Este újra lehet jókat enni-inni, élvezni az élet örömeit.

 

Kedves Halak!

A Hold a Nyilas jegyében áll, arra játszik, hogy igazán jól rendezd meg a karácsonyt. Jó barátokkal vagy a családdal ünnepelni sokat jelent a számodra. Szentimentális vagy, és szereted a tradíciókat és a szertartásokat, amelyek ezekkel a karácsonyi ünnepnapokkal összefüggenek. Ha esetleg tehetsz egy utazást, ez különösen jót fog tenni neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top