Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 27. szombat)

Kedves Kos!

Ma újhold van, a Hold a Bak jegyében áll, a Nappal együtt. Egy különleges mágikus hatás árad belőle. Amit ma elkezdesz, annak folyamatossága lesz. Ez jóra és rosszra egyaránt vonatkozik. Így hát vigyázz arra, hogy mibe kezdesz.

Kedves Bika!

 

Ma a Hold a Bak jegyében áll, és a Mars is idelépett. Ez neked, a Bika szülöttnek, hatalmas erőt adhat. Ma fákat tudnál kitépni a helyükből, vagy a fitneszteremben rekordokat dönthetsz meg. Sajnos azonban újhold van, és ezt erős Bika szülöttként is el kell viselned. Bármit is teszel, legyél tudatos, meggondolt, békés.

 

Kedves Ikrek!

 

Ismét elmúltak a karácsonyi ünnepek, a Hold a Bak jegyében áll, és reggel már a Mars is ideköltözik. Most a kötelesség, sőt az áldozat a programod elején van. Ma nem nagyon tudsz jól lazítani, az ünneplésnek is vége van, hív a kötelesség. Lehet, hogy dolgoznod kell. Akkor sem tudsz jól pihenni, ha hivatalosan szabad vagy. Tulajdonképpen a legjobb nap arra, hogy meglátogasd a rokonaidat, és elbeszélgess velük.

 

Kedves Rák!

 

Szívesen segítesz. A Hold a Bak jegyében áll, a Nappal együtt. Újhold van a komoly kapcsolatok házában. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy különböző kimerült emberek jönnek hozzád, hogy erőt tankoljanak nálad. Ezt szívesen teszed, örömödet leled benne, ha másokat segíthetsz. Hála az égnek, mától a Mars is a Bak jegyében áll. Ez ahhoz vezet, hogy a nap folyamán olyan emberekkel is találkozol, akiknek több energiájuk van, mint neked, ez jót fog tenni.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Nehéz nap vár ma rád. A Hold a Bak jegyében áll, ez munkára, kötelességre, sőt stresszre is utal. Ma újhold van, ami azt jelenti, hogy lassan kell csinálnod mindent. Oszd be az erődet, és tudd, hogy mikor elég. Viszont az sem megy, hogy a kezedet öledbe fektetve csak álmodozz. Meg kell találnod az utat a pihenés és a kötelességek között.

 

Kedves Szűz!

 

A Naphoz, a Merkúrhoz és a Jupiterhez ma még a Hold is csatlakozik. Ezzel öt égitest van az ötödik házadban, mely a szerencse és a boldogság háza. Így hát nagyon elégedett leszel, és hálás az ajándékokért, melyekkel az ég elhalmoz téged. Oszd meg nagy örömödet más emberekkel is, akik nem kapnak annyi ajándékot, mint te.

 

Kedves Mérleg!

 

A Hold a Bak jegyében áll. Újhold van, és a Mars is a Bak jegyébe érkezett. Ezzel a Nap, a Merkúr, a Hold, a Plútó és a Mars is a Bak jegyében állnak. Ez nagyon komoly dolog, ma egy fantasztikus nap lesz arra, hogy családi körben néhány döntést hozz, és új célokat határozz meg.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Ma fizikailag levert vagy, fáradt és kedvetlen. Délután a Vénusz és a Neptun védelme alatt állsz, érzelmi hangulatod lesz, ezenkívül a Mars is belép a Bak jegyébe. Hosszú távon jelentősen több energiát fog adni neked.

 

Kedves Nyilas!

 

Ma a Hold a Bak jegyében áll, együtt a Nappal. Újhold van. Kissé fáradt vagy, de ez nem lesz különösen rossz nap, ugyanis a Vénusz és a Neptun az oldaladon állnak, nem történhet semmi baj. Ellenkezőleg, az emberi kapcsolatokat tekintve ez lesz a hét legszebb napja. Ezt tiszta boldogság, főleg, ha párkapcsolatban élsz.

 

Kedves Bak!

 

Ma a Mars belép a Bak jegyébe, és újra növeli a testi erődet. A következő napokban nagyon fittnek érzed majd magad, és régi tettrekészséged visszatér. Ma viszont újhold is lesz, a Hold a Bak jegyében áll, együtt a Nappal. Ennek köszönhető, hogy ebből az erőből most még nem érzel semmit, ellenkezőleg, nagyon érzékeny vagy, sérülékeny, érzékeny a szó szoros értelmében, ezért vigyázz, hogy meg ne sérülj, vagy meg ne égesd magad.

 

Kedves Vízöntő!

 

A Hold a Bak jegyében áll. Az újhold minden embert gyengít, de téged sokkal jobban, mert ez a 12. házadba esik. Ma különösen ügyelj magadra, kíméld magad. Ma másokon lesz a sor, hogy mindent megszervezzenek. Ma elsősorban saját magaddal törődj, mert erre most különösen szükséged van.

 

Kedves Halak!

A mai nap inkább csendes, mert a Hold a Bak jegyében áll, együtt a Nappal. Az újhold már délben kiteljesedik. Sok minden jár a fejedben. A mai témád: a baráti kapcsolatok. A Mars belép a Bak jegyébe, és a konkrét munkák is előtérbe kerülnek. A Vénusz és a Neptunusz a Vízöntő jegyében találnak egymásra. A romantika a szerelemben ma nagy szerepet játszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top