Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 30. kedd)

Kedves Kos!

Szabadon fejlesztheted magad, és különösen jó lesz majd, ha mindenfélét kipróbálhatsz. Új kapcsolatokat építhetsz ki, és mindezt nagyon könnyedén. Szükséged lesz arra, hogy érezd, tied ez a világ. A változatosság a legfontosabb a számodra, és ha nem tudsz elutazni, legalább otthon szervezz magadnak egy programot.

Kedves Bika!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Egész nap itt lesz, nem épít kapcsolatokat, ezért nyugodtan és korlátlanul követheted ezt az energiát. Mit hoz a nap? Szórakozást, örömöt, de legalább is el tudja terelni a figyelmedet az akadály. Semmi sem működik ma rutinszerűen. Esetleg csodálkozol, és szeretnéd tudni, mit is akarok ezzel mondani? Később, holnap, majd igazat adsz nekem. Színes és gondtalan napod lesz ez a mai.

Kedves Ikrek!

Ma sok gondolat és terv forog a fejedben. Sok minden történik veled. Nem tudod fokozott izgalmad okát, pedig ennek van neve, és a Hold a Vízöntő jegyében okozza, hogy ilyen optimistán és egyszersmind nyugtalanul tekintesz a jövőbe. A napod változatos lesz. Terveket szőhetsz vég nélkül, ez persze nagyszerűen illik az év végéhez.

Kedves Rák!

Bár a tested ma egy kicsit fáradt, a szellemed igen éber. Tele leszel ötletekkel, szellemileg tejesen topon vagy, és jól bele tudod élni magad más emberek helyzetébe. A nap ezért alkalmas beszélgetésekre, de új tervek szövögetésére is. Beszélj a kedveseddel, ha valamit meg akarsz változtatni, vagy ha valamihez hozzá akarsz kezdeni. Ez mind csodálatosan illik az előtted álló évváltáshoz. Próbálj új célokat kitűzni a következő évre, a bolygóenergiák eszmei lehetőségeket kínálnak erre.

Kedves Oroszlán!

Mindenképpen menj el a megbeszélt találkozókra, tarts meg egy fontos értekezletet. A Hold a Vízöntő jegyében áll, nem kapcsolódik más bolygókhoz, élénkítőleg hat rád, a véleménycsere más emberekkel nagyon fontossá válik. Beszélgess másokkal, kérd ki a véleményüket, kérj tőlük tanácsot, esetleg fogj velük össze, a feladataid megoldásához. Ha egyedül vagy, és nincs kapcsolatod, sajnos ma eléggé boldogtalannak, magányosnak vagy unalmasnak fogod magad érezni.

Kedves Szűz!

Egész évben sokat teljesítettél. Ha visszatekintesz, felismerheted, hogy mennyi mindent éltél meg és intéztél el. Tested igényei háttérbe szorultak, egészséged is károsodott egy kissé, itt az idő, amikor már csak a hogylétednek kellene számítania. Most te vagy soron, ezt fogadd meg ma. Lehet, hogy egy rövid wellness-szabadságra van szükséged, legalábbis gondolkodj el egy kicsit ezen.

 

Kedves Mérleg!

Micsoda szuper nap lesz ez a számodra, hiszen a Vénusz is kifejti a hatását, és kapcsolódik a Vízöntő jegyében álló Holdhoz. Még a lottón is nyerhetnél. A legjobb, ha már ma veszel egy szelvényt. Akkor is, ha nem gondolsz mindjárt pénzre, kedvező a nap, jó beszélgetésekre számíthatsz, meggyőző erőd óriási.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Azzal a ténnyel együtt, hogy szerdán szilveszter lesz, ez vidám hangulatot ad neked. Ha van időd, és nem kell dolgoznod, biztosan nagy kedvet érzel majd ahhoz, hogy valamit megváltoztass. A Hold egyenesen erre ösztönöz. Esetleg nézz körül otthon, mit tudsz megváltoztatni. Garantáltan sokkal jobban fogod érezni magad ezután.

Kedves Nyilas!

A Hold egy barátságos napot ajándékoz neked, hozd ki belőle a legjobbat. Élvezd ezt az ajándékot, de gondolj arra is, hogy ez az óév utolsó előtti napja, holnap búcsút kell venned tőle. Mit is csinálhat az ember egy ilyen napon? Ötleteid gazdagságának semmi sem szabhat határt. A mai nap forgatókönyvét neked kell írni. A csillagok csak egy követelményt szabnak, legyen vidám a napod, és szerepeljen benne a szerelem.

Kedves Bak!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez nemcsak a te fantáziádat kelti fel. Ma regényeket tudnál írni, történeteket mesélni, képeket festeni. Mindenesetre bármit, amit teszel, több fantáziával és kreativitással végezhetsz el. Legyél közben barátságos, és mosolyogj.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ablakot nyit az ezer ötlet egére, így új ötletek egymásutánja követi egymást, természetesen olyanok is, amelyek már az új évre vonatkoznak. Állj készen a befogadásukra, így az ötletek átmennek veled az új évre, és valamikor valósággá válhatnak.

Kedves Halak!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ezáltal a te tizenkettedik napházadba került. Ez csak igazán egy jele kolosszális medialitásodnak. Képzeld el, hogy egy nagy kastélyban vagy, amelynek közepén egy forgólépcső vezet le, éned alapjáig. Lassan lemégy ezen a lépcsőn, míg egészen leérsz, egy virágzó mezőre érkezel, hazaértél. Itt találkozol egy bölccsel, aki megmondja neked, hogy milyen lesz a következő éved.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top