Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 02. péntek)

Kedves Kos!

Úgy igazán még nem érkeztél meg az új évbe. Időre van szükséged, hogy le tudd rázni az elmúlt év stresszeit. Nagyon fontos, hogy sokat pihenj, hogy felüdülj, hogy a következő hetet energiával és lendülettel tudd kezdeni. Ha sportolsz, az is segít, hogy megszabadulj a felszültségektől, a futás vagy egyéb kitartásra épülő sportok úgy hatnak majd rád, mint egy cselekvő meditáció, és különösen jót tesznek neked. Mindenképpen fordíts több időt magadra.

Kedves Bika!

A mai nap inkább csendes, kényelmes lesz. Akinek ma már dolgoznia kell, kelletlenül telik ma a nap. Az átállás minden Bika szülöttnek nehezére fog esni. A legproduktívabb az esti órákban lehetsz, amikor a Szaturnusz hatását is érezheted. A Szaturnusz hátrafelé látszik haladni, és ez szőrszálhasogatóvá tehet téged.

Kedves Ikrek!

Ma a Hold, a Szaturnusz és az Uránusz konferenciát hívnak össze. Eredménye az lesz, hogy elégedetlen leszel, pedig nem lesz rá okod. Másokkal szemben türelmetlenné válsz, a magad számára pedig sok időt igényelsz. Nem csoda, ha bosszúság bosszúságot fog követni.

Kedves Rák!

Aki a csillagokkal jár, ma nagyon aktív lesz. A Hold és az Uránusz osztogatja a meghívókat. Aki csak otthon ül, és a mindennapokat éli, lehet, hogy valójában szomorú lesz, és haszontalannak fogja érezni magát. Csinálj te is valamit, egyedül, a családdal vagy a barátokkal, szinte mindegy.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Halak jegyében elgondolkodóvá tesz majd téged. Mivel ez a Hold az Uránusszal és a Szaturnusszal kapcsolódik, tekinteted a múltba réved, de ugyanakkor a jövőbe is tekintesz. Belső szemed előtt lejátszhatod az elmúlt évet, és gondolataidban nézed az újat. Sok minden van, amit el szeretnél érni. Beszélj erről a barátaiddal.

Kedves Szűz!

A Hold a Halak jegyében áll, ma két kapcsolatot létesít, egyet az Uránusszal és később a Szaturnusszal. Minden a magánéleted körül forog. Ha azt hiszed, hogy ma tudsz dolgozni, akkor alaposan csalódnod kell. Az Uránusz túlságosan is elvonja majd a figyelmedet, mindenféle más forog a fejedben, részben egészen furcsa gondolatok. Jól teszed, ha nem vállalkozol semmi komolyabb dologra.

 

Kedves Mérleg!

Ma déltájban a Hold az Uránusszal kapcsolódik. Ez arra enged következtetni, hogy valaki megpróbál elhatárolódni tőled, vagy talán egészen eltávolodik. Ha ez a te partnered, akkor mindenképpen harcolnod kell érte. De lehet, hogy ez olyan valaki, hogy még örülsz is annak, ha elhagy téged. Természetesen ebben az esetben boldogan hagyod majd útjára menni.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Halak jegyében áll. Ezenkívül a Merkúr tegnap belépett a Vízöntő jegyébe. Ez ahhoz vezethet, hogy ma nyugtalan vagy, azt érzed, mintha valami eltávolítana a céljaidtól. Ez ellen meg kell védeni magad. Jelszó: lazítani, ne engedd magad stresszelni.

Kedves Nyilas!

A Hold a Halak jegyében áll, talán most a legerősebb. Komoly megfontolást kíván tőled, menj haza, meditálj, vagy más módon ismerd meg jobban önmagad. Ne engedd elvonni a figyelmedet. Mindegy, hogy mi következik. Az új idő az évhez kapcsolódik, szellemed most tud igazán fejlődni. Számodra ez az új idő nagy reményeket hozhat, horizontod kitágul, minden jobbá válik.

Kedves Bak!

A Hold a Halak jegyében áll. Délben az Uránusszal kapcsolódik, ez azt jelenti, hogy most a barátaid lesznek a legfontosabbak. Bárki is tartozik a társaságodhoz, vedd fel vele a kapcsolatot, akár mobiltelefonon, akár személyesen. Legalább egy SMS-t küldj. Estefelé a Szaturnusz megerősödik. Ez munkát jelez neked. Kérlek, ne hajtsd túl magad! Végeredményben az év holdszünettel indul.

Kedves Vízöntő!

Ahogy ma áll a Hold, és amilyen kapcsolatokat hoz létre, rengeteg kívánságot ébreszt fel benned. Most arról van szó, hogy válassz ki belőlük egy párat, és ezekkel foglalkozz, hogy meg is valósuljanak. Fontos, hogy kívánságaidat pontosan fogalmazd meg. Le kell őket írni, hogyan néznek ki, milyen érzést keltenek benned, hogyan ízlenek, és milyen illatuk van.

Kedves Halak!

A Hold a Halak jegyében áll. Ez csodálatos! Most egészen te lehetsz, ősi saját lényedet élheted, egynek lenni mindennel, szövetségben, a nagy egésszel. Ha egy kedvező időpontot keresel ahhoz, hogy a rokonaiddal és ismerőseiddel felvedd a kapcsolatot, a dél körüli időpont lenne a legalkalmasabb arra, hogy üdvözöld őket az új évben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top