Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 04. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez különösen fitté és aktívvá tesz téged. Nem akarsz másoktól függni, egyedül is ki tudsz találni magadnak programokat. Ügyelj arra, hogy időnként neked is kompromisszumokat kell kötnöd. Fényképezd le mindazokat a dolgokat, amelyek az új évben az életedben fontos szerepet kell hogy játsszanak. Ezeket a képeket akaszd fel valahol a lakásban, így mindig emlékezni fogsz rájuk. Ez csodákra képes.

Kedves Bika!

A Hold a Kos jegyében áll, a Vénusz kellemes fényszögben áll a Plútóval, ez garantálja számodra az intenzív vasárnapot, tele érzelmekkel és némi „világfájdalommal”. Ez az év a Mars uralma alatt áll, minden tükörre írd fel a következő mondatot: „A bátraké a szerencse.” Gondolkodj el azon, hogy te mennyire vagy bátor, és mennyire fékez a biztonság iránti vágyad.

Kedves Ikrek!

A délután eléggé aktívnak látszik, az este pedig szokatlannak. Valami tényleg különös lesz, a Mars és a Plútó találkoznak a 8. napházadban. Furcsa módon akkor is lebegsz, ha egyedül vagy. Azt tanácsolom, hogy határozd végre el magad, ne sokáig mérlegelj, hozd meg a döntésedet akkor is, ha esetleg egyszer most rossz döntést hozol, legalább túl leszel rajta. Esélyeid: 50-50%.

Kedves Rák!

A Vénusz tegnap jegyet váltott, és előrelépett a Halak csillagképébe. Ez az új Vénusz ma a Plútóval kapcsolódik. Az egész nap fölött egy hatalmas energia lebeg, mélyebben tudsz érezni, mint máskor, a világ fényesebben ragyog. Sokan közületek ismét szerelembe eshetnek. Hajlamos vagy arra, hogy önkéntesen feláldozd magad másokért, és azután hiába panaszkodsz. Ez tulajdonképpen igazságtalanság. Próbálj meg ma ettől őrizkedni. Akkor segíts, ha megkérnek rá.

Kedves Oroszlán!

Bármit is teszel ma, az mindenképpen intenzív lesz. Beszélgetéseid mély értelműek és komolyak lesznek. Még ha a tévé előtt ülsz is, vagy az interneten szörfölsz, mélyen fognak érinteni a látottak. Ma minden érzelmesebb, mint máskor, különösen szerelmi kapcsolataidra vonatkozik ez. Irányítsd ezeket az energiákat pozitív pályákra, hogy utólag ne érjen csalódás.

Kedves Szűz!

Amik a szerelmedet garantálják, Vénusz a hetedik házadban és a Plútó az ötödik házadban, kapcsolatba lépnek. Nem csoda hát, ha még a kapcsolatokban gyenge Szűz szülöttek is vággyal telve álmodnak egy kiteljesedett partnerkapcsolatról. Valaki meghódítja a szívedet. Jól teszed, ha elfogadod azt a bizonyos ebédmeghívást.

 

Kedves Mérleg!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez felkelti vállalkozó kedvedet. Így hát szervezz magadnak programot egyedül vagy néhány jó barátoddal. Partneredet most inkább leírhatod, tegnaptól a szerelem mellékszerepet játszik az életedben. Tehát fordítsd a figyelmedet az élet egyéb szép oldalaira. Holnap a Jupiterrel a szerencse érkezik, és ez már a mai estédet is széppé varázsolja.

 

Kedves Skorpió!

A Vénusz kellemes kapcsolatban áll a Plútóval, és felkelti érzékiségedet. Hirtelen nagyobb kedved van minden jó dologra, jókat enni, inni, zenét hallgatni, és természetesen a szerelemhez is. Mivel a Plútó kapcsolódik a Holdhoz is, az este nagyon szenvedélyessé válhat.

Kedves Nyilas!

A Hold a Kos jegyében áll. Aktív vasárnapot ígér neked. Mivel a Merkúr is kedvezően áll, jó lesz barátokkal és ismerősökkel találkozni, és közös programot szervezni velük. A családi összejövetelek ezzel szemben ma kevésbé lesznek kedvezőek. Itt veszekedések, vagy legalábbis nézeteltérések adódhatnak. Este gyújts gyertyát, és készülj fel arra, hogy holnap a Jupiter érkezik.

Kedves Bak!

A Vénusz a Bak szülöttek számára szuper pozíciót vett fel, és egyúttal a Plútóval lép kapcsolatba, mely a Bak jegyében áll. Ez érzékiséget ébreszt benned, szerelmi kedvet csinál. Szenvedélyes érzések lesznek úrrá rajtad. Hogy mit kezdj ezzel? Ezt bizony rád kell hogy bízzuk, eléggé találékony vagy.

Kedves Vízöntő!

Sajnos ma a Vénusz nélkül kell létezned, mert tegnap már elhagyta a Vízöntő jegyét. Mégsem maradsz egészen szerelem, romantika és gyengédség nélkül, de a nagy érzelmeket és a szenvedélyes találkozásokat egyelőre törölte az ég. Most néhány nap pihenésre van szükséged, tankolj fel, hogy több erőd legyen, mert hétfőn, vagyis holnap belép a Jupiter a Vízöntő jegyébe.

Kedves Halak!

Feltöltődtél energiával. A legtöbb planéta téged segít. Most nem tudsz csak üldögélni, és semmit sem tenni. A választható programok: takarítani otthon, uszodába menni, vagy futni egyet a parkban. Természetesen sétálhatsz is egyet, de akkor válassz egy hosszabb útvonalat. A testednek mozgásra és sok friss levegőre van szüksége. Az estét add át a szerelemnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top