Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 05. hétfő)

Kedves Kos!

A Jupiter, a szerencsebolygó a Vízöntő jegyében áll. Ez egy mélyreható változás, amely rendkívül pozitívan fog életedre kihatni. Hosszú távon szuper ötleteket hoz, több képzelőerőt és örömöt. Ezenkívül ez alatt a Jupiter alatt a kapcsolatok felvétele általában könnyebb lesz. Üdvözöld hát ezt a Jupitert ennek megfelelően. Mától egy éven át hűséges kísérőd lesz valamelyik oldaladon. A Hold délutánig mindent megkönnyít számodra, ugyanis a Hold a Kos jegyében áll, sajnos holdszünetben. Az este viszont már kellemes lesz, mert a Hold a késő délután átlopódzik a Bika jegyébe.

Kedves Bika!

Egy holdszünet erősen hátráltatja a hét elejét. Nyugodtan készülj fel, mert pillanatnyilag úgysem történhet sok minden. A mai nap a türelmedet teszi majd próbára. A Jupiter a mai naptól a Vízöntő jegyében jár. Minden, ami új, felhajtóerőt kap, nyugodtan kísérletezhetsz egy kicsit, és érdeklődj minden iránt, ami adódik. Alkalmazkodókészséged megnyitja a kapukat, melyek különben zárva lennének előtted. Este a Hold a Bika jegyében áll, és az érzékiséget most nagybetűkkel írja.

Kedves Ikrek!

Reggel a Hold a Kos jegyében áll. Szünetel ugyan, de a rendelkezésedre áll. Kapsz időt, hogy minden fontos dolgodat elintézhesd. Este már nem leszel képes teljesíteni, és motivációd sincs. Ehhez jön még, hogy egy meglehetősen oktalan elégedetlenséget érzel. Intézd hát el mindazt, amit akarsz, délelőtt és délután, és vonulj vissza este. A legjobb, ha ezt az estét a legnagyobb nyugalomban töltöd, minden aktivitás nélkül, és lehetőleg kerüld a nagyobb társaságot is.

Kedves Rák!

Ma sokat kell teljesítened, ez nem is kérdés. Valahogy szereted is a hajtást, mindenesetre oszd be jól a napodat, mert délután háromnegyed ötig a Hold szünetel. Számíts a hibákra a részletekben. Az este a Hold a Bika jegyében áll, ez kellemes lesz számodra. Jobb, ha nem gondolsz arra, hogy pont mára beszélj meg találkozót valakivel. Kényelemben akarod élvezni az estét.

Kedves Oroszlán!

A rokon jegyben tartózkodó Holddal kezded a hetet. A Hold a Kos jegyében áll, amíg mások ennek a Holdnak a hatása alatt szenvednek, neked még a szemtől szembeni konfrontációban is előnyöd van. Tele vagy lendülettel, ezzel másokat is magaddal tudsz ragadni, és a konkurenciát ez annyira sokkolja, hogy a mai napra akár fel is adják ellened a harcot. Ha olyan szituációba kerülsz, amelyben keresztül kell vinned akaratodat, a mai nap tökéletesen megfelel ahhoz, hogy egy verbális harcot megvívj. Egy hosszú holdszünet után, háromnegyed öttől a Hold este a Bika jegyében áll. Ha hallgatsz a csillagokra, akkor helyezd magad kényelembe.

Kedves Szűz!

A tüzes jegyű Kos, melyben a Hold áll, bizonyos kalandvágyat ébreszt benned. Ma olyan dolgokat mersz megtenni, amelyeket máskor nem igazán szívesen teszel meg. Bizonyos körülmények között most akár kockáztatni is képes vagy valamely játékban. Ma bátrabban vállalsz rizikót, mint máskor. Figyelned kellene azonban arra, hogy késő délutánig holdszünet van. Maga az este a Vénusz befolyása alatt áll, és nagyon édes lesz.

Kedves Mérleg!

A Hold a Kos jegyében áll, ez segít neked lendületesen kezdeni a hetet. Óvatosnak kellene lenned, mert kora estig a holdszünet uralkodik. Ezért a nap tele van olyan csapdákkal, amelyekbe könnyű belelépni, vigyázz magadra. Ezután a Hold a Bika jegyében áll, ez nyugalmat áraszt. Töltsd az estét kényelemben, összebújva kedveseddel.

Kedves Skorpió!

A Hold a Kos jegyében áll, és majdnem egész nap szünetel. Ez stresszelni fog téged. Nem igazán találsz magadra, hajszoltnak érzed magad, valaki űz, és szemrehányásokat tesz majd neked. Nagyon fog bosszantani. Nagyon valószínű, hogy nem engedheted szabadjára a haragodat. A délután derekán véget ér a Hold első szünete. Ezt mindenképpen respektálni kell. Aki ma szünet nélkül tovább ügyködik, biztosan hibát követ el. A Hold a Bika jegyében áll, ez örömöt hoz, az esti órákban a szerelem kitárja kapuit előtted.

Kedves Nyilas!

A Jupiter hajnalban kellemesen kapcsolódik a Nyilas jegyével. Most minden szebbé válhat számodra. Az egész napos holdszünet a Kos jegyében alig számít valamit. Jobban mennek a dolgaid. Mások figyelnek rád, el vannak ragadtatva tőled. A Nap, a Mars és a Vénusz nem a te oldaladon áll, talán ez nem is tűnik fel neked. Egyszerűen jól érzed magad, az otthoni rendről ráérsz este gondolkodni, amikor a Hold már a Bika jegyéből fog hatni rád.

Kedves Bak!

A Hold a Kos jegyében áll, nyugtalanságot kelt. Valószínűleg már akkor beléd köthet valaki, amikor éppen a munkahelyedre utazol. Maradj nyugodt, csak gondold át, amit mondanál neki. Kora estig holdszünet van, este végül is fellélegezhetsz, mert a Hold ekkor már a Bika jegyében áll, egy föld elemű jegyben, mint amilyen a tied is. Számodra ez egy jó hely, kellemes közérzetet ad.

Kedves Vízöntő!

Tulajdonképpen be kellene állítanod a csörgőórádat 0 óra 51 percre, és vess az égre egy pillantást: a Jupiter belép a Vízöntő jegyébe. Ettől a perctől egész éven át el fog kísérni, biztos lehetsz benne, hogy minden könnyebbé válik, és több szerencséd lesz. Még akkor is, ha véletlenül hibákat követsz el, mégis, utána különösebb baj nem történik. Jupiter még a súlyosabb problémákat is kijavítja. Mit várhatsz a Jupitertől? Mindet. Szerelmet, pénzt, szerencsét, hivatásodban sikereket, új tanulmányokat, és mindent, amit csak szeretnél.

Kedves Halak!

A Hold a Kos jegyében áll, ezzel a 12. napházadban vendégeskedik, és kora estig szünetelni fog. Ezzel nem csak a reggel lesz meglehetősen nehézkes. A Hold a 12. házban egy vékony szálon lóg, nem szabad őt és saját magadat sem lefárasztani, és a holdszünetnek tulajdoníthatóan minden hiba duplán számít. A legjobb, ha semmit sem teszel, és képletesen a kezeidet az öledbe teszed. Csak azt tedd, amit úgyszólván csípőből is el tudsz végezni, vagyis a rutinmunkákat. Ezután a Hold a Bika jegyében áll, és barátságosan mosolyog rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top