Horoszkóp

Januári holdnaptár

Januárban különleges csillagállás jön létre, amikor a Vénusz és Uránusz együttállás éppen szembe kerül a Szaturnusszal, amely a Mars a lehető legjobb fényszögekkel old. Ez arra utal, hogy sok szerelmes talál most egymásra, és olyan megoldások is születnek, amely miatt mégsem érzed majd anyagilag nyomasztónak a jövőt.

2009. január 6. 7.

Növő Hold az Ikrekben

Teher alatt nő a pálma. Ezen a napon mindenki téged talál meg minden aprósággal. De te nem ülsz a babérjaidon, gyorsan cselekedsz, és megduplázott tempóval látod el a feladataidat. Főnököd elismerése nem marad el. Szervezz egy táncos estét, és tombold át az éjszakát barátaiddal. Ha nem találsz partnert a bulizásra, irány egy hastáncstúdió, mozogd ki magad, és párodnak mutasd be az ott tanultakat. Biztos hogy megfog mozdulni a békés állóvíz, és olyan kényeztetésben lesz részed, ami eddig távol állt tőle.

 

 

2009. január 8. 9.

Növő Hold a Rákban

Türelmetlen és heves lehetsz egy régi barátoddal, akitől anyagilag is függsz. Nagyobb szabadságra vágysz, de ezt most képtelenség megvalósítani, mert pénzügyileg a padlóra kerülhetsz. Elhatározásaidat jól fontold meg, mert a most meghozott döntések sokáig kihatnak életedre és pénzügyeidre. Munkahelyedre a bizonytalanság a jellemző, ezért ne késs el, és ne tarts hosszú ebédszüneteket, mert ezt jelenleg nem nézik jó szemmel. A telefonálgatásokat is halaszd munkaidő utánra. Ha főnököd kikezdene veled, mondj egyértelmű nemet.

2009. január 10.

Növő Hold a Rákban

Regenerálódásra alkalmas nap. Ha teheted, szervezz egy miniutazást a hegyekbe, és sétálj nagyokat a friss levegőn, vagy ülj be egy meleg pezsgőfürdőbe, és majszolj el néhány szem epret egy kis pezsgő kíséretében, persze az sem árt, ha valaki ül melletted. Garantáltan megújulva térsz haza. Ha időd nem engedi ezt a kiruccanást, válasz egy frissítő masszázst, és utána ülj be barátnőddel egy mennyei teára és némi angyaleledelre, és dumáljátok ki magatokból a szorongásaitokat. Felszabadító érzés tölt majd el.

2009. január 11.

Telihold a Rákban

Ügyelj a táplálkozásodra, és válogasd meg, hogy mit eszel. A túl zsírós ételekkel gyorsan elronthatod a gyomrodat, és nincs az a jó tündér, aki megmentene a szenvedő émelygéstől. További a fölös kilókra sincs szükséged így az ünnepek után. Fittségedet megtarthatod, ha ezen a napon inkább a gyümölcsök mellett döntesz, és az alkoholt teljesen elkerülöd. Éjfél előtt feküdj le, és jól sötétítsd el a szobád, mert ha ablakodon bekacsintó a teliholdtól olyan kialvatlanul és elgyötörve ébredhetsz, amit több napig nem tudsz kiheverni.

 

2009. január 12. 13.

Fogyó Hold az Oroszlánban

A hét nehezen indul, mert érzékenyebben reagálsz egy családtagod kijelenésére. Felfújod a dolgot. Vedd lazán, és gondolj arra, hogy nagyon szeretnek téged, és csak a javadat akarják.

Munkahelyeden dúl a belső viszály. Sok irigyed van, és pletykálnak a hátad mögött hazugságokat. Nem szabad ugrani a rágalmakra, ezzel is te emelkedsz ki közülük. Ha külföldi munkalehetőség kínálkozik, azonnal csapj le rá. Anyagilag és szakmailag is jobban jársz, és végre kiszakadsz abból a negatív közösségből, ahol most dolgozol.

2009. január 14. 15.

Fogyó Hold a Szűzben

Ruhatáradat ezen a két napon a legszexisebb darabokkal töltheted fel. Bármit próbálj is fel minden jól fog állni, de barátnőd véleményét ne kérd ki, mert nem lesz őszinte. Ha új hajszínt szeretnél, most belevághatsz, válassz extrém formát mellé. A pasik a lábad előtt hevernek majd. Körberajzanak, de ne engedj a csábításnak, mert nekik csak egyéjszakás, misztikus bódító légyottra fáj a foguk. Viszont ha ellenállsz, még jobban felkelted érdeklődésüket, és kialakulhat egy mélyebb, nem csak szexen alapuló kapcsolat.

2009. január 16. 17.

Fogyó Hold a Mérlegben

Védőangyalod ott lebeg feletted, és mielőtt felelőtlenül elhagynád a pénztárcád, visszaküld az abba az üzletbe, ahol felejtetted. Érintetlenül kapod vissza az eladótól, akit jutalmazz meg valami aprósággal. Mázlid van, ha most vizsgázol, vagy ha csak felkészülési időszakodat éled, mert könnyedén fog az agyad, és egyszerűen mindenre tudod a választ. Azért ne bízd el magad, mert a szerencse forgandó, és a sors osztja a kártyát, igaz, most jó lapokat kaptál, de erre nem számíthatsz mindig.

2009. január 18. 19. 20.

Fogyó Hold a Skorpióban

Egy váratlan lángolás dobhatja fel napjaidat. Ha egyedül voltál, ez már tényleg a múlté. Olyan férfit ismerhetsz meg, akire már régóta vágytál, és eddig úgy gondoltad, hogy csak álmaidban létezik. Ha párkapcsolatban élsz, most egyik napról a másikra mintha kiradírozta volna valami égi erő a köztetek lévő problémákat. Minden magától megoldódik, eltűnik az a bizonyos harmadik, és párod csak nálad keresi a boldogságot. Számodra igazán csak most kezdődik el az új év, és ha taktikus vagy, hosszan fog tartani.

2009. január 21. 22.

Fogyó Hold a Nyilasban

Talán ez a két nap lesz a legszerencsésebb a szerelemben. Emlékszel még a nyári kalandodra azzal a helyes fiúval. Na, pont ő talál meg érzéseivel. Ismét megperzsel a pillantása és a csókos szája. Az érzelmek magukkal ragadnak. Kitaláljátok egymás minden gondolatát. Még arra se marad időd, hogy feleszmélj a bódultságból. Arra azért figyelj, hogy a régi, kihűlt kapcsolatodat egyenesen, gyorsan zárd le, és maradjatok barátok, mert a későbbiekben megkeserítheti napjaitokat.

2009. január 23. 24. 25.

Fogyó Hold a Bakban

A románcod elején nem gondoltad volna, hogy ilyen tartós kapcsolatod lesz. Végre pont kerül a dolog végére, és ha még nem éltek együtt, jelenleg tesztelhetitek kettesben az édes életet. Ha már napjaitok összeforrtak, most szorosabbra fűzhetitek köteléketeket, mert megkaphatod azt a régen áhított gyűrűt, és kitűzhetitek a nagy esemény dátumát. Szüleid először féltenek, és le akarnak beszélni, hogy ráérsz még, de belátják, hogy az ilyen forró szerelem ellen nem tudnak és nem is akarnak semmit tenni.

2009. január 26.

Újhold a Vízöntőben

Egy titkos viszonyba keveredhetsz munkahelyeden. A te részedről inkább érdek, mint szerelem, de partnered ódáig van érted. Magadra vagy utalva, mert az égiek most teljesen rád bízzák a döntést: bepalizod áldozatodat, vagy nyílt kártyákkal játszol. Előmeneteled sajnos se így, se úgy nem garantált. A szakmai tudásod és nem pedig az ágyban nyújtottak alapján fogják eldönteni, hogy kié a megüresedett állás. Szegényebb lehetsz ugyan egy illúzióval, de hasznos tapasztalatokat szerezhetsz.

2009. január 27.

Növő Hold a Vízöntőben

Egy ismerősödnek a te segítségedre lesz szüksége. Kezdetben kikerülnéd, mert van épp elég dolgod, de aztán mégis hajlasz rá, és besegítesz a vállalkozásába. Ami nagy szerencse, mert így feleszmélsz, hogy te is mennyire el vagy maradva az otthoni adminisztrációval, számlák fizetésével, illetve egyéb apró ügyek intézésével, amit ha tovább húzol, komoly pótdíj fizetésére számíthatsz. Azért ne vállald túl magad, inkább rangsorolj, így mindenki elégedett lesz, te pedig jobban átlátod a feladatokat.

2009. január 28. 29. 30.

Növő Hold a Halakban

Kreativitásod a csúcspontjára ér. Feletteseid nagyon meg lesznek elégedve veled. Pénzjutalomra is számíthatsz, amit érdemes most befektetni, mert rengeteget hoz majd a konyhára. De sajnos ezzel irigyeid száma is nőhet, akik előtt tartsd titokban következő projektedet, mert minden erejükkel meg akarják fúrni. Még ha közel is érzel magadhoz egy kollégád, akkor se avasd be, mert ebben a három napban a csalások és hazugságok kapnak főszerepet. Nagy csalódást kerülhetsz el, ha most takarékra rakod magadat.

2009. január 31.

Növő Hold a Kosban

Foglalj le egy repülőjegyet egy közeli városba, és utazz el. Barangold be és fedezd fel minden zugát. Akár mész, akár maradsz, rá fogsz jönni, hogy tudnál te máshol is élni, bár a barátok, család hiányoznának, és te is nekik, de most a jövőd a legfontosabb, és nem egy nagy távolságról beszélünk. Anyagilag rendeződhet a helyzeted, ha külföldön vállalsz munkát, és egy régi álmod is teljesül, mert el tudod sajátítani egy másik nemzet nyelvét olyan profi módon, amire itthon nem lenne lehetőséged.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top