Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 06. kedd)

Kedves Kos!

A nap csúcspontja tulajdonképpen az este lesz. A Nap és a Hold az esti órákban kiegyenlítetten kötődnek egymáshoz. Ez nyugalmat hoz, és egyensúlyt. Szervezz valamilyen különleges programot estére. Napközben a kötelességeid után kell nézned, ez legyen a mai programod.

Kedves Bika!

A Hold a Bika jegyében áll, mindennel felszerel téged. Praktikusan dolgozol, és máris jönnek az eredmények. A fontos pontokat tartsd szem előtt, keményen dolgozz. Ennek ellenére az is sikerül, hogy megláthasd a szép dolgait az életnek, és annak örülni tudj. Tehetséged van ahhoz, hogy a mindennapokat ennek megfelelően alakítsd.

Kedves Ikrek!

Lehetséges, hogy nehezedre esik, hogy kényelmes tempót válassz, de könnyen fejjel mehetsz a falnak, ha túl hirtelen, meggondolatlanul teszel valamit. A könnyelműség ma megbosszulja magát, ezzel szemben a meggondolt cselekvés kedvező lesz. Tudatosan hagyj magadnak időt, főleg akkor, ha stresszes vagy. Este a Nap és a Hold kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. Nyugodt leszel, visszavonulhatsz, és igazán elégedett lehetsz magaddal. Menj el otthonról, vidd az energiádat magaddal, látogass meg egy kiállítást, vagy hívj meg valakit kávézni.

Kedves Rák!

Az ünnepnap szuper csillagok hatása alatt áll. A Hold a Bika jegyében áll, egyrészt megnyugtat és ellazít. Másrészt viszont sürgős késztetést fogsz érezni arra, hogy barátaiddal töltsd az idődet. Gondoskodj időben arról, hogy néhány barátod a közeledben legyen. Az este szokatlanul szép lesz, a Nap és a Hold kellemes kapcsolatban állnak egymással.

Kedves Oroszlán!

Ma jókedvvel látsz munkához. El tudsz intézni jó pár dolgot, amelyek otthon még mindig az íróasztalon fekszenek, és használd fel a napot arra, hogy felzárkózz, és kiegyenlítsd a helyzeted. Az este olyan szép lesz, hogy vétek lenne ekkor is dolgoznod. Menj el otthonról, szervezz programot valamelyik barátnőddel, barátoddal. A megosztott boldogság dupla boldogság.

Kedves Szűz!

A Hold a Bika jegyében áll. Ez rokonságban van a Szűz jegyével, ma igazán jó dolgod van. Ez a Hold kedvet ébreszthet benned valami különlegeset tenni, valamit megváltoztatni. A mindennapokban ezek lehetnek csekélységek, ma esetleg a frizurádat változtatod meg, esetleg más színre festeted a hajadat, vagy este egy új szórakozóhelyre mégy, amelyet valaki ajánlott neked. A Hold azt is eredményezheti, hogy tényleg nagy változásokat hozol létre a hivatásodban vagy a szakmádban, vagy a lakásodat alakítod át. A csillagok kedvet adnak a változtatásra, nagyban és kicsiben egyaránt.

Kedves Mérleg!

A nap folyamán ülj le egy olyan helyre, ahol nyugalmat találsz. Járd körbe szobáról szobára a lakásodat. Hol tudnál valamit javítani? A javításon azt értem, hogy életed biztonságosabbá válhat; nem csak a lakásodról van szó, egész életed több biztonságot követel, szolid alapokat kíván. Készíts elő egy ív papírt és egy ceruzát, hogy gondolataidat le tudd jegyezni.

Kedves Skorpió!

Remélhetőleg, ha a szeretet szót hallod, nem csak arra gondolsz, ami két embert érint. A szeretet sokkal nagyobb. A szeretet egy alapenergia, ha kinyitod a szemedet, telve lehetsz szeretettel. Akkor minden szebb lesz, és egy szebb fény világítja meg. Ma erről a szeretetről van szó, a szeretetről az élet iránt. Ehhez te magad is hozzátartozol, kedves Skorpió. Igen, legelőször is szeresd magad, mert te csodálatos ember vagy.

Kedves Nyilas!

A Hold a Bika jegyében áll, a te hatodik napházadban, ezáltal a munka és az egészség kerül előtérbe. Mindkét dologról most kell gondoskodnod. Ami a munkát illeti, rá kell hajtanod, semmit sem kapsz ajándékba, de a jó munkát jól fogják fizetni. Ami az egészségedet illeti, jól teszed, ha ma csak gyümölcs- vagy zöldségnapot tartasz.

 

Kedves Bak!

Könnyen elfelejtik az emberek, hogy a Bak jegyében születettek nagyon finom ízléssel rendelkeznek, tudják, hogy mi az, ami jó, és be is szerzik maguknak. Mindenesetre egy Bak szülött azt is tudja, hogy hol kaphat jó dolgokat jutányos áron. Ezt a tehetségedet ma jól hasznosíthatod, mert a Hold a Bika jegyében áll, és felkelti a kedvedet és az érzékiségedet. Itt van a szerelem is, de hogy ezzel mit kezdesz, nem tartozik másra.

Kedves Vízöntő!

Ma a Hold a Bika jegyében áll, így hát önmegvalósításodról van szó, kerülj közelebb a céljaidhoz. A háromkirályok napja teret ad neked ahhoz, hogy elgondolkodj az életeden. Ehhez tanulmányozhatsz könyveket, vagy kérdezd meg a tarot-kártyát. Délután találkozhatsz kollégáiddal. A szakmai eszmecsere mindig jót tesz a saját arculatod kialakításához.

Kedves Halak!

A Hold a Bika jegyében illik a mai naphoz. Annak idején a bölcs férfiak tömjént, aranyat és mirhát hoztak ezen a napon. Ma te is ajándékot kapsz, ezt sajnos nem lehet látni, de annál értékesebb, ez pedig a szerelem. A Vénusz a Halak jegyében áll, ezzel egyidejűleg a Mars tüzet ajándékozhat ehhez neked. Minden egyedülállónak azt tanácsolom, hogy menjen ismerkedni, és keresse a nagy Őt. A párok így is, úgy is nagyon közel vannak ma egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top