nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp – január 9-11.

Hétvégi horoszkóp – január 9-11.

A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?

KosKOS: Ezen a hétvégén úgy érezheted, hogy döntést kell hoznod, kedves Kos. Pedig tévedsz, ha azt hiszed, hogy most már le kell tenned a voksodat valahova. Senki és semmi nem sürget és nem kényszerít. Te vagy az, aki azon a véleményen van, hogy ez így nem mehet tovább, és el kell dönteni, hogy melyik utat választod. Mi az, ami szerinted nem fér meg egymás mellett? Egyenességedről és őszinteségedről vagy híres. Ebben tényleg ne légy megalkuvó, de a többi témában hagyj időt magadnak! Engedd, hogy kiforrja magát a helyzet! Ne siess! Várj pár napot, és a végén kitisztul minden. Az is előfordulhat, hogy nem kell nehéz döntést hoznod. Jobban jársz, ha ezen a hétvégén lazítasz, és meglátogatod a szüleidet vagy a nagyszüleidet. Mindenképp csinálj családi programot, de ne kapkodj! Intézz mindent lassan, sőt komótosan. Így sikerül feltöltődnöd, és kipihenten kezdened a következő hetet.

 

BikaBIKA: Időt kell adnod magadnak, kedves Bika, hogy feldolgozd azt a rengeteg infót, amelyet az év első munkahetén rád zúdítottak. Szükséged lenne egypár órára, amikor átgondolod, hogy mi is történt, illetve hogy kialakítsd a saját álláspontodat. Vonulj el kicsit a családodtól! Menj el egyedül sétálni, vagy ülj be egy forró fürdőbe! Legyél annyit magaddal kettesben, amennyi jólesik! Csak ezután leszel képes kedves, kellemes társaság lenni a párod, a családod és a barátaid számára. Jót tenne, ha kimozdulnátok otthonról. Utazzatok el külföldre vagy vidékre, vagy legalább kiránduljatok kicsit! Egy beszélgetős, teázgatós, borozgatós este is feldobhatna. Hívj meg pár barátot, és vegyetek elő valamilyen vidám társasjátékot! Bármi megteszi: kártya, rulett, Monopoly, dominó stb. A lényeg, hogy minél többet vicceljetek és nevessetek. Ezáltal feltöltődve kezdheted el a következő hetet.

 

IkrekIKREK: Teljesen felesleges a pénz miatt aggódnod, kedves Ikrek. Eddig is mindig megoldódott valahogyan, ezután sem lesz másképp. Attól, hogy „parázol”, nem lesz semmi jobb. Saját magaddal tolsz ki, ha az egész hétvégét ezen rágódva töltöd. Menj inkább bulizni a barátaiddal! Nyugodtan meghívathatod magadat. Nem ciki, hisz bárki kerülhet szorult helyzetbe. Gondolj vissza, te hányszor segítettél már! És szívesen tetted, igaz? Akkor a barátaid miért ne így állnának hozzád? Ha hívnak, akár el is utazhatsz. Ne töprengj sokat! Ragadd meg az alkalmat, nem fogod megbánni! Egy ilyen váratlan utazás olyan energiacsatornáidat nyithatja meg, hogy semmi sem lesz többé lehetetlen. Még az sem, hogy végre talpra állj anyagilag. Csodálhatsz másokat, akik már képesek voltak ilyesmire, de kiderülhet, hogy te is meg tudod csinálni!

 

RákRÁK: Nem lesz könnyű ez a hétvégéd, kedves Rák. Szükséged lesz minden lelkierődre, mert meglehetősen érzékeny lehetsz. Ne hidd, hogy mindenki téged piszkál, vagy hogy mindenkinek veled van baja! A pároddal kapcsolatosan különösen óvatosnak kell lenned. Ha legalább az egyikőtök nem tud felülemelkedni a helyzeten, akkor menthetetlenül vita lesz a vége. Ha nincs párkapcsolatod, akkor ne most akard megtalálni az igazit! Most nem leszel olyan vonzó, mint szeretnéd. És ezt erőltetni semmi értelme, mert csak nevetségessé válhatsz. Légy türelmes magaddal, és inkább kényeztesd magad! Mikor voltál utoljára egy színvonalas fürdőben? Mikor masszíroztak meg legutóbb? Ha ehhez nincs kedved, akkor legalább otthon készíts egy illóolajos fürdőt, és lazíts a kádban! Töltődj fel a víz energiájával! Képzeld el, milyen tiszta egy hegyi patak! Lásd, hogy kitartásával képes hegynyi sziklákat is átfúrni! És látod a hasonlatot?…

 

OroszlánOROSZLÁN: Ennek a hétvégének a hangulata két dologtól függ, kedves Oroszlán. Az egyik, hogy engeded-e az anyagi gondokat eluralkodni magadon. Természetesen nem kell homokba dugnod a fejed. Nehezebb most kicsit, de ez nem jelentheti azt, hogy ne lazíthatnál hétvégén, és azt sem jelentheti, hogy mindent meg kellene vonnod magadtól. A másik, hogy észreveszed-e idejében, hogy a párod vagy valaki a környezetedben régi témákat szed elő. Le kell állítanod az illetőt, ha érzed, hogy jön fel benned a düh. Ne engedd, hogy kihozzon a sodrodból! Te is vizsgázol, hogy túljutottál-e ezen az ügyön, vagy hordozol még sérelmeket magadban. Csak akkor menjetek bele, ha legalább az egyikőtök rendelkezik elegendő türelemmel, máskülönben összeveszés lesz a vége. Fontos lenne, hogy tölts valamennyi időt a szabadban. Szellőztesd ki a fejedet! Ez szó szerint és átvitt értelemben is kedvező hatással lesz rád.

SzűzSZŰZ: Szinte megmagyarázhatatlanul jól fogod érezni magad ezen a hétvégén, kedves Szűz. Ne csodálkozz, hiszen sokat tettél azért, hogy ez így legyen. Megérdemled, hogy végre élvezd az eredményeket. Jutalmazd meg magad! Menj el egy étterembe, vagy ülj be egy csinos kis cukrászdába! De vehetsz is valami apróságot magadnak, valamit, amitől elmosolyodsz. Lehet ez egy plüssmaci vagy humoros DVD, de vehetsz olyasmit is, ami hasznos, például egy új teáskészletet vagy törölközőket stb. Fontos, hogy élvezd az életet. Vedd észre, mennyi szépség van karnyújtásnyira. Adj hálát mindazért, amid van. Segíts másoknak, hogy ők is érzékelhessék az élet csodáját. Ha nem vagy ilyen magasztos hangulatban, akkor menj el sétálni, és gyönyörködj a téli természetben. Hallgass kellemes zenéket, játssz kisállatokkal vagy gyerekekkel. Ez mind hozzásegíthet téged ahhoz, hogy észrevedd, milyen szerencsés vagy…

 

MérlegMÉRLEG: Ha van kedved, akkor takaríts, kedves Mérleg, de ha a rendrakás gondolatától is irtózol, akkor fogd magad, és utazz el ezen a hétvégén! Vagy legalább látogasd meg a barátaidat vagy a szüleidet! Szívesen és örömmel fognak fogadni. De csak olyan emberek társaságát keresd, akik jó hatással vannak rád, vagyis kerüld azokat, akik ingerelnek, kritizálnak és frusztrálnak! Önzőnek kell lenned annyira, hogy nem engeded az energiáidat elszívni. Ne feledd, hogy csak akkor tudsz adni, ha van miből! Ha teljesen le-, illetve ki vagy merülve, akkor nem tudsz segíteni másoknak. Töltődj a hétvégén vidám, csevegős társaságban. Jó ötlet lehet egy kulturális program is, például mozi, színház, múzeum, koncert stb., de akár kettesben is kellemesen telhet ez a pár nap. Sétáljatok vagy csúszkáljatok, utána igyatok forró teát vagy forralt bort.

 

SkorpióSKORPIÓ: Ezen a hétvégén nehéz lesz elrontani a jókedvedet, kedves Skorpió. Szerencsére! Mert szükséged lesz a derűdre és a könnyedségedre, ugyanis valaki ismét régi témákon kezd el rágódni. Ez az illető valószínűleg valamelyik szülőd vagy családtagod, vagy együtt lakik veled. Olyasmit fog felhánytorgatni, amin – azt hitted – már rég túlléptetek. Legyél vele türelmes és megértő. Gondolj bele, hogy milyen fájdalmas lehet neki ez, ha még mindig nem tudta elengedni a témát. Elég, ha meghallgatod. Nem kell semmi okosat mondanod, de azt ne engedd, hogy téged okoljon. Ha nem tudod békés keretek között tartani az ügyet, akkor inkább gyere el onnan. Ez még mindig jobb, mint összeveszni. Ha van lehetőséged, akkor utazz el nyugodtan, vagy menj kirándulni. Elhívhatod pár barátodat is. Olyan emberek társaságát keresd, akik vidámak és optimisták. Kesergő, panaszkodó emberekből akad mindenfelé…

 

NyilasNYILAS: Nehezen indulsz be az új évben, kedves Nyilas? Nem baj. Nincs veled semmi baj. Ne erőltess és főleg ne siettess semmit! Figyeld és tartsd tiszteletben a saját ritmusodat! Ezen a hétvégén vár rád egy fontos beszélgetés. Nem muszáj kezdeményezned, csak legyél nyitott! A másik fél lehet a testvéred vagy a szomszédod is. Meglepő dolgokra jöhetsz rá, és jót nevethetsz. Arra vigyázz csak, hogy régi témákon ne rágódjatok! Ha ebbe az irányba megy a beszélgetés, akkor tereld vissza, vagy térj ki a folytatás elől! Jót tenne neked ezen a hétvégén egy séta, kirándulás vagy kisebb utazás. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és legyél minél többet szabad levegőn. Egy fürdőbe is elmehetsz. Áztasd magad, vagy ússz egy nagyot, de szaunázhatsz is, és meg is masszíroztathatod magadat. Ha ezt engedélyezed magadnak, akkor teljesen feltöltődve kezdheted el a következő hetet…

 

BakBAK: Legyél figyelmes ezen a hétvégén, kedves Bak! Míg te tele leszel energiával és tettvággyal, addig a párod valószínűleg érzékeny és enervált lesz. Ha van türelmed, akkor legyél vele gyengéd, de ha ingerült leszel tőle, akkor hagyd kicsit magára. Ismerned kell annyira, hogy tudd, mi a jobb. Ha nincs párod, akkor ne most akarj ismerkedni. Egyébként is vedd észre, ha ingereled a környezetedet! Nem azzal van baj, hogy te jól vagy, hanem inkább azzal, hogy ezzel akarva vagy akaratlanul irritálhatsz másokat. Ne tedd! Lehetőséged lesz ezen a hétvégén egy jó cselekedetre. Meglátogathatod az anyukádat, vagy segíthetsz egy magányos barátodnak. Hívd fel, és kérdezd meg, hogy miben segíthetnél neki! El is viccelheted azzal, hogy „a horoszkópom szerint ma jót kell tennem. Szeretnék neked segíteni. Adj lehetőséget nekem!” Kellemes meglepetésben lesz részed, ha van ehhez bátorságod!

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, kedves Vízöntő, akikkel jókat tudsz beszélgetni! Tele leszel élményekkel, gondolatokkal, érzésekkel, ezeket jó lenne megosztani olyan emberekkel, akik értenek és megértenek. Minden, ami benned reked, előbb-utóbb elkezd ellened dolgozni. Jobb, ha kiengeded. Természetesen legyél nyitott arra, ha mások szeretnének veled megbeszélni valamit, vagy csak mesélni szeretnének. Arra kell vigyáznod, hogy ne ess semmilyen értelemben túlzásba, például alkoholfogyasztás terén se, de a gyógyszerekkel is legyél óvatos! Ha például fáj a fejed, akkor igyál meg két pohár vizet, vagy egyél valamit! És várj egy kicsit, mert elmúlhat a fejfájás gyógyszer nélkül is. A szabad levegő és egy jó nagy séta is sokat javíthat a közérzeteden. Ne ülj egész hétvégén a négy fal között!

 

HalakHALAK: Mikor festettél vagy fotóztál utoljára, kedves Halak? Olyan különlegesen szépnek látod az embereket, a tárgyakat és az egész világot – láttasd ezt a csodát másokkal is! Ha lefested vagy valamilyen formában rögzíted, akkor sok embernek segíthetsz, hogy észrevegyék az élet nevű csodát. De nemcsak vizuális csatornán keresztül juttathatod el az örömhírt hozzájuk, használhatod a hangokat is. Zenélj, vagy írj verset, novellát! Majd olvasd fel a családodnak vagy a barátaidnak! Hidd el, nagyon fog tetszeni nekik! Ezen a hétvégén fontos lenne, hogy minél többet legyél friss levegőn, és igyál elég folyadékot! Főzz valami finom teát magadnak: hársfa- vagy citromfű-, esetleg kakukkfűteát. Van még egy feladatod: ha még nem készítetted el 2009-re az éves tervedet, akkor tedd meg ezen a hétvégén! Írj össze mindent, amire vágysz! Ne válogass és ne szortírozz! Hittel és bizalommal kérj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top