Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 09. péntek)

Kedves Kos!

A Nap a Bak jegyében és az Uránusz a Halak jegyében áll, kapcsolatba lépnek egymással, te viszont rengeteg tervet kovácsolsz. Egyes Kos szülöttek szabadságra mennek, mások át szeretnék rendezni a lakásukat, ismét mások a munkájuk területén szeretnének majd változtatni a dolgokon. Majd megint mások a családon belül akarnak majd új szerkezetet és szabályokat teremteni. Mindenesetre minden Kos szülöttnek a jövő jár az eszében. Hogy milyen formában, az végső soron a személyes helyzetektől függ. Tervezz te is nyugodtan, fontold meg, mit kell megváltoztatnod.

Kedves Bika!

Még egy nap egy hosszú holdszünettel. Ne kezdj új feladatokba. Intézd el azokat a pontokat, melyeket még a hétvége előtt kipipálhatsz, és minden mást hagyj nyugodni. A délutáni időt inkább vásárlásra használd, vagy arra, hogy egy jó baráttal találkozz egy kávézóban. Este jólesik majd intenzív beszélgetéseket folytatni olyan emberekkel, akik megértenek téged. Ezt a Hold is okozza, mely a Rák jegyébe lépett. Most különösen lágy és finom vagy.

Kedves Ikrek!

A Hold szünetet tart. Ne csodálkozz, ha nem tudsz előrehaladni. A csillagok miatt van ez, nem tőled függ. Meglepő, hogy egy másik szinten mennyire aktív vagy, engeded, hogy gondolataid sodorjanak, és lelki szemeid előtt szebbnek és jobbnak fested a jövődet. Ez lehet, hogy nem jól hangzik, másrészt viszont ezek a gondolatok reményt ébresztenek és pozitív irányban hatnak. Gondolj csak nyugodtan a jövődre.

Kedves Rák!

Este hét és nyolc között nem kapsz erőt a Holdtól. Elsősorban az erő és az ösztönzés hiányzik neked. Ehhez jön még, hogy a Merkúr elálmosodott, lelassult és megfordult, vasárnaptól inkább hátrafelé jár. A fázisok, melyekben a Merkúr megáll, és felkészül az irányváltásra, a legrosszabb időben történnek. Semmi sem sikerül, még a rutinmunkákat is megtámadja a Merkúr, és gyakorlatilag lehetetlenné teszi. Aki eleve kevés sikerrel és kis teljesítménnyel számol, az jól teszi ezt.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold tegnap még támogatott téged, és ma sajnos ez már elmúlt. Este negyed nyolckor teljes a szélcsend. Testileg fárasztó munkák valósággal fájdalmat okoznak neked. Ma a sporttól is eltanácsolnálak. Ami viszont jól sikerülhet: olyan munkák, tevékenységek, amelyekhez művészi tevékenységre van szükséged. De akár szerelmes leveket is írhatsz. Úgy fogod érezni magad, mint egy költő, megtalálod a szavakat, és megmutathatod romantikus oldaladat.

 

Kedves Szűz!

Újra holdszünet van, ez sajnos egész napon át tart. Kissé fáradt vagy, de dél felé belelendülsz majd. A holdszünetet ugyanis a Nap és az Uránusz kellemes fényszögben segíti. Egyszerűen csak úgy lehengerelnek az események, és a végén még szórakoztatónak is fogod találni, ahogy a nap eltelik. Semmi sem megy a terv szerint, előre nem látható dolgok történnek. Ezeket a meglepetéseket szépnek találod, de újra és újra figyelned kell arra, hogy rugalmasabb legyél.

 

Kedves Mérleg!

Ma van a harmadik hosszú holdszünet. Reggeltől majdnem estig tart. Ismét vigyázni kell: semmi fontos dologba ne kezdj bele, a többieket figyeld, és nyugodtan adj nekik ötleteket, hogy ma miért nem működnek a dolgok, és hogy miért van ez így. Este a Hold a Rák jegyében áll, a te tizedik napházadban. Ezzel már a feladataid kerülnek a középpontba, mit szeretnél, és mit kell tenned, hogy céljaidat elérd.

 

Kedves Skorpió!

Ma reggel kezdődik a holdszünet, és kora estéig tart. Mi mást tehetnél, mint egyszerűen csak élni és létezni. Mivel a Hold az Ikrek jegyében áll, bár szünetel, te azért bőségesen tudsz információkat gyűjteni azáltal, hogy másokat megfigyelsz, anélkül, hogy észrevennének.

Kedves Nyilas!

Ma van a harmadik hosszú holdszünet a héten. Emellett a Hold az Ikrek jegyében áll. Ez számodra azt jelenti, hogy sok emberrel kapcsolódsz, de csak lazán, semmi ígéretet ne tegyél, vagy pláne szerződést ne írj alá. Jó az időpont, hogy belülről tisztázd magadban, hogy mit akarsz az új évben, és hogyan fogod elérni.

 

Kedves Bak!

A harmadik holdszünet reggel kezdődik, és az egész napot kitölti. Sajnos különösen hosszú lesz. Mit lehet tenni? Esetleg ne is beszélgess, és húzódj vissza, vagy a köszönésen kívül ne elegyedj szóba senkivel. Mindenesetre ne csevegj sokat. Megegyezéseket és ígéreteket így is, úgy is jobb, ha nem teszel ez alatt a holdszünet alatt. Este belép a Hold a Rák jegyébe, most nagyon kellemessé válnak számodra a további órák, mert ez a Hold igen lágy és finom érzésű oldaladat világítja meg.

 

Kedves Vízöntő!

Ma van a harmadik hosszú holdszünet. Reggel indul, és kora estig tart. Ma találkoznod kellene a barátaiddal, vagy legalábbis fel kellene hívnod őket. Jelentéktelen dolgokat meséltek egymásnak, ahogy a madarak a fákon csicseregnek. Minden hátsó szándék és különösebb cél nélkül csak úgy ápoljátok a barátságotokat. Minden, amit teszel, a feszült és koncentrált munka nem jelent több értéket, mint a csicsergésetek. A Hold ezeket a szabályokat írja most elő neked.

Kedves Halak!

Majdnem 12 órán át tartó holdszünet van ma is. Mit is lehetne ilyenkor tenni? A Hold az Ikrek jegyében áll. Talán azzal a kérdéssel kellene foglalkoznod, hogy mit kellene ebben az évben tenned. Talán menj el sétálni, eközben jó gondolataid születnek. Sajnos ez a nap nem lesz egészen normális, ezt el kellene valahogy fogadnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top