Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 11. vasárnap)

Kedves Kos!

Bár a telihold éjszaka teljesedett ki, de mágikus energiája az egész vasárnapot bearanyozza. Ma csak olyan emberekkel találkozz, akik fontosak számodra. Csodaszép lesz, igazán kellemes, és talán egy kicsit szerelmes is leszel. Az este eléggé laza lesz. A te feladatod és kötelességed saját igényeidet néha a sor végére állítani. Tudom, hogy ez nehezedre esik, de próbáld meg mindennap, hogy kompromisszumot köss. Ezzel nem adod fel önmagad, hanem nőni fogsz.

Kedves Bika!

Érzéseid reggel intenzívek és szenvedélyesek. A telihold hangulata egész nap elkísér. Mindjárt telihold után holdszünet következik, és ez azt eredményezi, hogy egész nap lustálkodhatsz. Pihend ki magad. A Merkúr megfordulni látszik, és pár héten át úgy látjuk majd, mintha visszafelé menne. A múltad nagy szerepet játszik. A Hold este az Oroszlán jegyében áll. A szellemed ismét felélénkül, szükséged van szórakozásra.

Kedves Ikrek!

A Merkúr este visszafelé indulónak látszik. Ehhez jön még egy telihold a Rák jegyében, az eredmény: bőven lesz időd egyes dolgokat végiggondolni, megfontolni, mindenesetre ma semmiből ne csinálj drámát, vigyázz, hogy ne ragadtasd semmiben el magad. A Plútóval a Bak jegyében nálad is alapvetően változnak a dolgok. Könnyű dolgod lenne, ha lassan megtanulnád, hogy elfogadd a viszonylag rosszabb oldaladat is. Fogadd el a gyengeségeidet, hiszen senki sem tökéletes.

Kedves Rák!

Az érzelmek csúcsaként történik saját jegyedben a telihold. Sugárzol, kivirágzol, és minden társaság középpontja leszel. Sajnos a Merkúr hatása miatt szenvedned kell egy kicsit. A Merkúr ugyanis látszólag visszafelé kezd haladni. A Plútó a Bak jegyében áll, ezzel jelzi, hogy új időszak érkezett el a te életedben. Változol, átalakulsz, és átalakul a környezeted is. Kevésbé leszel érzékeny, és saját érdekeidért is képes leszel küzdeni.

 

Kedves Oroszlán!

Ma nincs vasárnapi nyugalom. Éppen ellenkezőleg, a Hold a Rák jegyében áll, pontosan téged tesz nagyon érzékennyé. A Nap és a Szaturnusz egész nap rossz lelkiismeretet generál nálad. Azt hiszed, hogy nem tudsz megfelelni a követelményeknek, és túl keveset teljesítesz.

 

Kedves Szűz!

A Nap egy nagyon érzelmi töltésű Hold befolyása alatt áll. Valamikor a nap folyamán elveszítheted a mindennapok terheit, és úgy igazán elengedheted magad. Tényleg fantasztikus lesz, minden leszel, csak nem gátlásos. Az új idő többek között egészen egyszerű, de következményekkel járó felismerést hoz, hogy időnként túlságosan is komolyan veszed magad. Gyakorold a nagyobb és kollektívabb gondolkodást.

 

Kedves Mérleg!

Nagyon korán, hajnalban van telihold. Figyelned kellene az álmaidra. Feltétlenül jegyezd fel őket, és olvasd el később még egyszer. Biztosan meg fogod érteni, hogy mit akar ez az álom neked mondani. A feladataidról van szó, az önmegvalósításodról. A szellemi mag, mely nálad van, tovább kell, hogy fejlődjön, legyen belőle egy hatalmas fa, és virágozzon. Használd ki a vasárnapot, hogy újból és újból ezekkel a fontos témákkal foglalkozz.

 

Kedves Skorpió!

Ma ott lehetsz, ahol lenni szeretnél. Ez valószínűleg a saját lakásod lesz. Helyezd magad kényelembe, tedd fel a kedvenc zenédet, gyújtsd meg a gyertyákat, tálalj fel finom vacsorát, igyál egy pohár finom bort, mindent adj meg magadnak, amivel szebbé teheted ezt a napot. Szerelmes vagy a szerelembe és az egész világba.

Kedves Nyilas!

A Hold a Rák jegyében áll, telihold van hajnalban. Holdszünet van, te is lazíts, és álmodj még szépeket reggelig. Pont ez az, amit ma tenned kellene. Vizsgáld meg a lelkedet, ez is a Rák jegyéhez tartozik, ezen a vidéken tényleg otthon vagy Itt megtalálod a múltadat és a jövődet is. Minél mélyebben merülsz el önmagadban, annál gazdagabban térsz vissza a dolgok normális világába.

 

Kedves Bak!

Maradj otthon, mert számodra most ez lesz a legszebb. Aludj sokáig, utána egy hosszú, kellemes fürdő és egy finom reggeli – az ízlésed szerint. Esetleg hívd fel egy jó barátodat,vagy barátnődet, és élvezd a vasárnapot. A következő hetekben meg kell tanulnod, hogy feltételek nélkül megnyílj mások felé. Egy gyakorlat segíthet, szólíts meg egy embert, akit egyáltalán nem ismersz.

 

Kedves Vízöntő!

Ma van a negyedik hosszú holdszünet. Egy órával telihold után kezdődik, amely hajnalban áll be, és kora este végződik. Semmi sem szebb ma, mint fürödni, vagy elmenni a szaunába. Amikor a Hold a Rák jegyében áll, a víznek mágikus hatása van.

Kedves Halak!

Ma van a negyedik hosszú holdszünet. A teliholddal a Rák jegyében ajtót nyit neked az álmok világába. Ma megengedheted magadnak, hogy egész nap csak üldögélj, és szabadjára engedd a gondolataidat. Közben a lelked feltöltődik. Megkezdődött az új év, és ez számodra változást hoz. Jobban fogod tudni tálalni a véleményedet, és kevésbé kell majd alkalmazkodnod mások elképzeléseihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top