Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 12. hétfõ)

Kedves Kos!

KosEnnek a napnak láthatod a jó oldalait. A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez azt jelzi, hogy élvezned kellene az életed, és nem csak dolgoznod. A többi égitest is arra int, hogy meg kell valósítanod magad. De valahogy mégis keresztbe mennek a dolgok, hiszen nem lehet egyszerre nagyot teljesíteni, és élvezni is az életet. Mindenesetre estére tervezz valami szépet, és motiváljon ez azért, hogy napközben a legjobbat nyújtsd.

Kedves Bika!

BikaA Hold az Oroszlán jegyében áll, ez arra figyelmeztet, hogy saját magaddal kellene foglalkoznod, de annyi mindent kellene még tenned. A Nap és a Mars követeli a maga jussát, teljesítened kell a kötelességeidet. Ehhez jön egy visszafelé futó Merkúr. Haladnál, de ezzel a bolygóállással nehéz lesz mindent elintézni. Röviden: elég sok problémára számíts ma. Kárpótlásul az este csodaszépnek ígérkezik, a szerelem szelleme költözik be hozzád, mindent elvarázsol, mindent kiszínez, mindent besugároz. Ha nem vagy egyedül, akkor a partneredet is el tudja varázsolni.

Kedves Ikrek!

IkrekA Hold az Oroszlán jegyében áll, ez jó fellépést kölcsönöz neked. Környezetedet sikerül kellemesen meglepned. „Hogy lehet, hogy ez az ember mindig ilyen jól néz ki?” Ma a Hold adja rád a fényt. A legjobb, ha a délelőttöt használod a kapcsolatok építésére, mert délelőtt a Hold az uralkodó bolygóddal, a Merkúrral kapcsolódik. Most különösen jól sikerül valamit elsimítanod. Délután már fel kell pörgetned magad a munkában, de ezt játszva teljesíted. Este lazíthatsz.

Kedves Rák!

RákA Hold az Oroszlán jegyében áll, most hagyja, hogy jól érezd magad. Akár órákig is elheverésznél az ágyadban. Még szebb lenne, ha ketten heverésznétek. De sajnos ki kell mozdulni a munka világába, ez valamit el fog vonni a kényelmes szórakozásból, de azért az öröm és a szerelem nem veszik el egészen, hiszen a „homlokodra van írva”. Ma szebb, szeretetre méltóbb és kedvesebb vagy, mint máskor.

Kedves Oroszlán!

OroszlánA Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez szerencsés, most jól érzed magad, nem esik nehezedre felkelni. Egy jó reggeli után szépen, komótosan indulj dolgozni. Mi rossz történhetne veled? Semmi, hiszen a Hold őrködik feletted. Bízhatsz benne, olyan, mintha az édesanyád lenne.

Kedves Szűz!

SzűzA Hold az Oroszlán jegyében áll, és ezáltal közvetlenül „melletted”. Ebben a helyzetében a Hold erőt gyűjt, megújul, feltankol, mielőtt a Szűz jegyébe lépne, és eláraszt teljes erejével. Ma azért légy óvatos és meggondolt. Jobban érezni, mint tudni – ez legyen a mai nap jelszava. A szerelem erős, de így is egy gyengéd érintés és a kölcsönös megértés sokkal szebb lesz, mint a nagy szenvedély.

Kedves Mérleg!

MérlegA Hold az Oroszlán jegyében áll. Ezzel a bolygóállással nagyon is aktívan kezdheted a hetet. Másokat nézve magad is kedvet kapsz, és motiválva leszel. Különösen jól fog menni a munka, ha csapatban dolgoztok. Könnyen és gyorsan megtalálod a szerepedet, és ösztönösen meg fogod érteni, mit is akarnak tőled. A csoporton belül szeretnek, és te is szívesen leszel a középpontban. A személyes beszélgetés és szórakozás is szerepet kap a mai napon. Este mindenképpen menj emberek közé, véletlenül se maradj otthon. A mai nap kifejezetten társadalmi életre való.

Kedves Skorpió!

SkorpióA Hold az Oroszlán jegyében áll. Hogy őszinte legyek, nehézkes napod lesz. Számodra a tempó túl magas, már délelőtt megfertőzhet az általános nyugtalanság. Bár nem a csillagok lendülete sodor magával, hanem a kapkodás lehet úrrá rajtad. Ez duplán kritikus, mert a Merkúr ma erősen hat, és máris egyik kisebb hiba fogja követni a másikat. Sajnos defektek, balesetek, problémák követhetik egymást.

Kedves Nyilas!

NyilasA Hold az Oroszlán jegyében áll. A Merkúr még a Vízöntőben van, ők ketten találkoznak. Első alkalommal sikerül ennek a Merkúrnak az egész napi dolgaidat összezavarni. Bármennyire is összeszeded magad, a napod mégis kaotikus lesz, nyugtalan és ideges. A Merkúr olyan messzire megy ma, hogy még a rutinmunkák is nehezedre fognak esni, és a legegyszerűbb dolgokat sem fogod tudni elvégezni. Sehogy sem találod magad. Ne ess össze, ez a nap is csak holnapig tart.

Kedves Bak!

BakA Hold az Oroszlán jegyében áll. Egy tulajdonképpen nagyon jó és sokat ígérő hét elején mindjárt egy kihívással kerülsz szembe. Az Hold és a hátrafelé haladó Merkúr miatt ma össze kell szedned magad, és olyan munkákat kell elvégezned, amelyek egyáltalán nem tetszenek neked. Mindenesetre, ha egyszer talpra álltál, és belekezdtél, magad is csodálkozni fogsz azon, hogy ez milyen jól sikerült. Győzd le a mai nap lustaságát, akkor is, ha ez kezdetben nehézkesnek vagy megoldhatatlannak tűnik.

Kedves Vízöntő!

VízöntőA Hold az Oroszlán jegyében áll, kapcsolódik ma a Merkúrhoz, és ők ketten jól irányítják a mai napodat. Egy fontos dolog: próbáld visszafogni magad a tempóban, mert nagy a kísértés arra, hogy mindent nagyon gyorsan tegyél. Ez ellen csak a Merkúr beszél, ő a részletekbe menő munkádat segíti. Fordíts tudatosan több időt a többiekkel való kommunikációra, ebben segít téged a Hold. A barátságosságodból is tudsz profitálni. Közeledj jobban azokhoz az emberekhez is, akik nem annyira kedvelnek, vagy te nem kedveled őket. Légy hozzájuk kedvesebb egy kicsit, olvaszd fel a jeget.

Kedves Halak!

HalakSajnos ez a nap eléggé stresszes lesz. A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nyugtalanítja a napodat, sőt téged is. Miután a Merkúrral is kapcsolatba lép, nem lesz éppen rózsás ez a 24 óra a számodra. Kínlódni kell, és minden igyekezeted dacára alig haladsz előre. Ha ezt előre tudod, és számolni tudsz vele, nem leszel utána annyira csalódott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top