Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 15. csütörtök)

Kedves Kos!

Ismét egy nap, amely tele lesz ellentmondásokkal. Valószínűleg kezded megszokni, mindenesetre jobb lenne, ha ezt tennéd. Ilyenkor vedd elő a humoros oldaladat, és nevess egy jót. Sajnos délután egy újabb holdszünet kezdődik, amely nem sokkal éjfél előtt véget ér. Ezt az estét magadra kellene fordítanod, ez illene hozzád a legjobban.

Kedves Bika!

A Hold a Szűz jegyében áll, de közeledik ennek végéhez. Életed nyugodtabbá válik. Megállapíthatod, hogy embertársaid is barátságosabbak ma veled. Egyáltalán, ma minden könnyebben működik, legalábbis úgy látszik. Este fél hétkor indul a holdszünet, és csak éjfélkor ér véget. Áldozd az idődet teljes egészében a szerelemre. A szerelem felerősödik benned, mindent másképp látsz, szebbnek, barátságosabbnak, mint ahogy a rózsaszín szemüvegen keresztül látjuk a világot.

Kedves Ikrek!

A Hold a Szűz jegyében áll. Ez felkelti benned a kötelességtudatot. Most eléggé tiszta képet kapsz mindenről. Ám most akár mániákusan is takaríthatsz, délután a Nap és a Hold jól kapcsolódik, most lazíthatsz, jól érzed magad. Kora estétől holdszünet van, te is tartasz szünetet, még otthoni takarítás vagy mosogatás közben.

Kedves Rák!

Bár a délelőtt nem megerőltető, sajnos topon kell lenned. Sok elintéznivalód van, és sokan jönnek segítségért hozzád. Délután már holdszünet kezdődik. Mit is tehetnél most? A leghelyesebb lenne hazamenni, hogy csak olyan dologgal foglalkozz, ami tetszik neked, ami örömet szerez. Minimum az estédet ne pazarold el másra.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Szűz jegyében áll, még mindig. Ez még egy napra való kötelességet jelez neked. Elsősorban délelőtt kell nagyon pontosnak és akkurátusnak lenned, mert a Hold találkozik a Szaturnusszal. Délután holdszünet kezdődik. Tarts te is szünetet, már amennyire lehetséges.

Kedves Szűz!

Újabb pompás nap következik. Szerelmi kilátásaid fantasztikusak. Tűzbe teszem a kezemet azért, hogy ma ezrek és még sokan a Szűz szülöttek közül megtalálhatják a szerelmet, amiről álmodtak. Te is közéjük tatozhatsz, de lehet, hogy az első lépést neked kell megtenned, ehhez viszont nyitottabbá kellene válnod. Ébreszd fel magadban először a szerelem erejét, és azután engedd magadból kiáramlani ezt az erőt.

Kedves Mérleg!

Délutánig a Hold a Szűz jegyében áll. Szedd össze magad, és intézd egyik fontos dolgot a másik után. Most minden részlet fontos lehet, és még fontosabb, hogy az apró betűs szöveget is elolvasd. Délután holdszünet lesz. Most már ne kezdj semmi újba, és a fontos döntéseket is halaszd el. Helyezd magad inkább kényelembe.

Kedves Skorpió!

Délutánig folytathatod a tegnapi napot. Nagyszerűen érzed magad, sugárzol. Délután már holdszünet lesz, bár nem nyomja agyon a hangulatodat, de erődet elveszi. Legszívesebben ágyba feküdnél. A munkától délután már ne várj sokat. A legjobban teszed, ha be is fejezed.

Kedves Nyilas!

A Hold a Szűz jegyében áll, délelőtt még rengeteget kell dolgoznod, és utána egy holdszünet fog megbénítani. Miután a Nap és a Hold ennek a szünetnek az irányítóiként harmonikusan kapcsolódnak, ebben az időben szép találkozásokban lehet részed, de legalábbis nagyon kellemes és laza hangulatban leszel.

Kedves Bak!

A nap első fele nagyszerű lesz. A Hold a Szűz jegyében áll, és támogat téged. Sokat tudsz teljesíteni, és jól haladsz előre, egészen délutánig, mert utána a holdszünet megakadályoz. Egy helyben topogsz, stagnálsz, vagy egy problémán gondolkodsz, sehogy sem tudsz továbbmenni. Az este mágikus hangulatban telik, szuper dolgok történnek körülötted, boldog lehetsz.

Kedves Vízöntő!

Délelőtt folytatod a tegnapi napot. Szívesen dolgozol, és csak akkor lehetsz elégedett, ha dolgaid nagy részét elintézted már. Délután teázni megy a Hold, ekkor neked is szükséged lesz egy kis nyugalomra. Az utolsó két napban igazán sokat dolgoztál, és nyugodtan élvezd a délutáni pihenést. A Nap és a Hold rendkívül kellemesen és békésen irányítják ezt a holdszünetet. Töltsd az idődet olyan emberekkel, akik kedvesek és drágák neked.

Kedves Halak!

A Nap első fele nagyszerű lesz, aktív és sikeres, később viszont, kora délutántól a Hold elnémul. Erőid elhagynak, és eluralkodik rajtad a vágy a pihenésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top