Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 19. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold a Skorpió jegyében áll egész nap. Intenzív napod lesz, sok minden felizgathat, más dolgoknak nagyon fogsz örülni. Ma ne számíts semmiben középszerűségre. Találkozásaid is intenzívek és szenvedélyesek lesznek. A Nap ma már készülődik a Vízöntő jegyébe. E miatt a vákuum miatt ma kissé gyengébb vagy. Ma kevesebbet kellene dolgoznod, mert nem lesz sok értelme.

 

Kedves Bika!

A Nap ma este szeretne átköltözni a Vízöntő jegyébe. Ebben az állásában nagyon fontos, hogy több inspirációt vigyél a munkádba. Tehát próbáld meg a saját ötleteidet bevinni, a saját személyiségedet előtérbe helyezni. Aki csak az utasításokat hajtja végre, az sajnos könnyen eltompulhat, és ne csodálkozzon azon, ha a munkáját nem érzi kielégítőnek. Legyél kezdeményezőbb. Számíts arra, hogy a nap nagyon pörgős lesz. A Hold a Skorpió jegyében áll, és az Uránusz is beleszól a napodba. A tempó gyors, és ez stresszelhet téged.

Kedves Ikrek!

A Nap egész nap csomagol, készülődik a Vízöntő jegyébe. A Holdhoz hasonlóan, szokott szünetelni. Így hát ne várd el, hogy testileg erősnek vagy terhelhetőnek érezd magad. Másfelől viszont a Hold a Skorpió jegyében áll, vele van dolgod, jól tudsz koncentrálni, magadat valamire beállítani és motiválni. A szellemileg igényes munkák nagyon jól sikerülhetnek.

 

Kedves Rák!

Ma a Hold a Skorpió jegyében áll, ez rokon a Rák jegyével. Ez a Hold meglehetősen támogat majd téged, és egész nap mögötted áll. A Vénusz, a Mars és még az Uránusz is kapcsolódik a jegyedhez. Ezek az energiák szórakoztatnak, örömet szereznek, és vidám hangulatról gondoskodnak. Nagyon intenzívnek ígérkezik a napod. Mások szavait mérlegre kell tenned, és pontosan figyelj arra, hogyan beszélnek veled. A felületes beszélgetések idegesíteni fognak. Mély értelmezésre van szükséged, a lényeget tartalmazó információkra. Unottan fordulsz majd el, ha valaki azt az érzést kelti benned, hogy nem vesz komolyan.

Kedves Oroszlán!

A Nap ma a késő esti órákban átlép majd a Vízöntő jegyébe. Ezt megelőzően nem tud elég energiát adni. Ennek megfelelően kedvetlenül és kifacsartan kezded a napot. A Hold is olyan erőket sugároz, amelyek nem igazán fekszenek neked. Hangulatod inkább szerény, ami ma viszont egészen jól sikerül, azok a munkák, amelyekre nagyon kell koncentrálni, amelyeknél az a fontos, hogy minden mást kikapcsolj. Ma olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyek pepecselést igényelnek.

Kedves Szűz!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Kellemes kapcsolata van a Vénusszal, a Marssal és az Uránusszal, csakis jó napod lehet ettől. Testileg-lelkileg erőt sugárzol, és meggyőzőerővel bírsz. Az ember érzi, hogyha valamit komolyan gondolsz; érezhető a meggyőződésed, és senki sem mer ellenállni neked. Ezzel leginkább a hivatásbeli vonalon lehet messzire jutni. Ezen a napon a saját családodban is uralni tudod a helyzetet, ha esetleg valami nem tetszene. Ha lehet, azért mégsem hatalommal, hanem érvekkel győzd meg őket.

Kedves Mérleg!

A Nap ma röviddel éjfél előtt belép a Mérleggel rokon Vízöntő jegyébe. Nehezedre fog esni a felkelés, a munka és a kötelesség is inkább a terhedre lesz. Akinek sikerül a Skorpió jegyében álló Hold energiáit összefognia, annak van esélye, hogy egy kicsit összeszedje magát. Ne tervezz sokat mára, de azt vidd véghez.

Kedves Skorpió!

A Nap ma megváltoztatja helyzetét a csillagos égen, és a késő esti órákban belép a Vízöntő jegyébe, és bekerül a horoszkópod IV. napházába. Teljesen automatikusan visszahúzódsz, és privát dolgaidat helyezed előtérbe. Akkor vagy igazán boldog, ha bőségesen van időd a szeretteidre. Ez a nap nagyon jó csillagzatok hatása alatt áll, mert a Hold egész nap a Skorpió jegyében áll. A Vénusz, a Mars és az Uránusz szuper kapcsolatokat épít fel vele. A napod tele lesz változatossággal és örömmel. Élvezd a hétnek ezt a könnyű, szokatlan, szórakoztató kezdetét.

Kedves Nyilas!

A Nap ma késő este átvándorol a Vízöntő jegyébe, ezzel a horoszkópod harmadik napházába lép. Ezt a segítőkész helyzetet igazából holnap tudod a hasznodra fordítani, ma még inkább másképpen van, nagyon meg kell erőltetned magad. Jól meg kell tervezned a napodat. Legszívesebben egész napra szabaddá tennéd magad, de kötelességeid vannak, amiket el kell intézned? Akkor iktass be gyakran szüneteket, néha tíz perc is elég. Közben intézz el egy vásárlást, vagy bonyolíts le egy magán-telefonbeszélgetést. Csak egy ilyen újrakezdés után tudsz majd ismét jobban haladni.

Kedves Bak!

Miután a Nap ma a másik jegybe való belépésre készül fel, a hatása sajnos nagyon gyenge. Ezt közvetlenül érzed, fáradt vagy, kedvetlen és meglehetősen ideges. Jobb, ha ma kitérsz a kritikus emberek útjából. Csak kedves emberekkel vedd körül magad. Ma meglehetősen sértődékeny vagy. Miután a Hold egész nap vizes elemű jegyben áll, olyan emberekkel is találkozhatsz, akik annyira érzékenyek, mint te. Ebből semmi jó nem sülhet ki.

 

Kedves Vízöntő!

Bár a Napnak a Vízöntő jegyébe lépését a kalendárium szerint mindig január 21-től számítjuk, de a tényleges váltásra már a ma esti órákban sor kerül. Most az a lényeg, hogy az utolsó kötelességednek is eleget tegyél. A Hold a Skorpió jegyében áll. Heves érzelmeket tapasztalsz, jobb, ha nem hagyod magad provokálni. Vannak emberek, akik a mai napot hatalmi harcokra használják. Próbálj meg ura lenni a helyzetnek.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptunusz együtt áll a Merkúrral. A kreativitásod és az anyagi ügyeiddel kapcsolatos érdekeid, valamint a társasági életed kerülnek előtérbe. A társasági élettel együtt természetesen a szerelmi életedet sem szabadna elhanyagolnod. Ha éppen most egyedülállónak mondhatod magad, akkor ez a nap megajándékozhat néhány izgalmas lehetőséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top