Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 20. kedd)

Kedves Kos!

A Hold szünetel, ezért a Nap tesz ma jót neked. Az új nap erősíti optimizmusodat, és bizakodóvá tesz. A holdszünet dacára ez már ma érezhető lesz. Bár a testileg megerőltető munkákhoz hiányzik az erő, fejedben friss vagy, szívesen kovácsolsz terveket, és sok mindent szeretnél ma elintézni. A Nap és a Merkúr ma együtt áll, ötleteid sokféleségét és a fantáziádat ennek a kapcsolatnak köszönheted. Igazán este tudsz lendületbe jönni. A Hold a kilencedik házadban, a Nyilas jegyében áll. Kivirágzol, és vakmerő leszel. 

Kedves Bika!

A Nap és a Merkúr ma együtt áll. A Hold szünetet tart estig. Alig tudod előrevonszolni magad. Leginkább a mindennapi teendők esnek nehezedre. Gondolataiddal egészen máshol vagy. A fantáziád kivirágzik. Ha esetleg problémákat kellene megoldanod, ma új kiindulási pontot találsz hozzá. Sokkal sokoldalúbb lehetsz, mint máskor. Szellemileg egy kis zseni vagy. Szuper ötleteid, gondolataid vannak.

Kedves Ikrek!

Tegnap éjszaka óta a Nap a kilencedik házadban, a Vízöntő jegyében áll. Ma már nyugtalanságot terjeszt, és pozitív, készülődő hangulatot varázsol. Nincs kedved azt tenni, amit mások várnak el tőled. Azt akarod tenni, amihez kedved van, és mától körülbelül három héten át öntudatos és egoista módon fogsz élni. Mivel a Hold ma kevés erőt ad, nyugodtan kezdd a napot. A Nap és a Merkúr együtt áll, ez ugyan jót tesz a fantáziádnak, de csökkenti a realitás iránti érzékedet. Igazán az esti órákban leszel formában. Este a Hold az Ikrek jegyével szemben álló Nyilas jegyében áll, most érezheted igazán jól magad.

Kedves Rák!

Továbbra is intenzív helyzetben vannak a csillagok. Semmit se bízz a véletlenre, mindent egészen pontosan akarj tudni. Ez a nap alkalmas arra, hogy fontos lépéseken gondolkodj, információkat szerezz be. Ez a kíváncsiság és odafigyelés egy Nap–Merkúr-együttállástól ered. Ennek következtében fogékonyabb vagy ma, mint más jegyek szülöttei. Szellemi előnyöd van. Mivel a Nap tegnap óta a Vízöntő jegyében áll, fontos, hogy ma is szüneteket iktass be, tegyél rövid sétákat, és lehetőleg csak friss levegőn tartózkodj.

Kedves Oroszlán!

A Hold ma szünetet tart. Először csak az esti órákban lép az Oroszlánnal rokon Nyilas jegyébe. Miután napközben egy Nap–Merkúr-kapcsolat jön létre, ez a holdszünet nagyobb bajt nem fog okozni. Szellemileg jó formában vagy, agyad magas fordulatszámon dolgozik, természetesen testileg erősen igénybe vevő munkákról inkább lebeszéllek, az íróasztalnál vagy a számítógép előtt van ma a helyed. Ma azok a munkák mennek majd jobban, amelyek máskor a nehezedre esnének – mert gombnyomásra nincsenek ötleteid –, ma pont ez fog sikerülni. Az este laza és vicces lesz.

Kedves Szűz!

A tegnapi nappal ellentétben, ma nem érzed magad olyan jól. Fáradt vagy, komoly életenergiára van szükséged, hogy lendületbe jöjj. Gondoskodj magadnak egy meglepetésről, gondold ki, hogy minek örülnél igazán. A Nap és a Merkúr kapcsolatba lép, ezért feltehetően meghívást kapsz, mindenképpen el kellene fogadnod.

Kedves Mérleg!

A Nap már a Vízöntő jegyében áll, és érezteti hatását. Kitárul a szíved, boldogabb vagy, sokat nevetsz ma, bár a Hold szünetet tart. A Nap és a Merkúr kellemes kapcsolata elnyomja vagyis hatástalanítja ezt a holdszünetet. A szellemi munkák jól sikerülnek, csak testileg nem vagy jó formában. A megerőltető házimunkákról inkább mondj le. Ne ma tisztítsd meg az összes ablakot.

Kedves Skorpió!

A Hold ma egész nap szünetel, csak az esti órákban lép a Nyilas jegyébe. Addig sajnos bénít téged, visszafogja erőidet, nincs igazán kedved semmihez. Mivel a Nap és a Merkúr ma a Vízöntő jegyében együtt áll, a holdszünet ellenére tele leszel jó ötletekkel, és sok tervet gondolsz ki. Csupán a megvalósításuk nem fog sikerülni ma, mert nem tudod igazán motiválni magad. Várd ki, néhány dolgot a hét folyamán el tudsz intézni. Az este vidám lesz, és társaságban kétszer olyan szép.

Kedves Nyilas!

Tegnap egy kicsit gyengébb voltál, ma, pedig egy holdszünet fékez téged erősen, mert ez után a szünet után a Hold a Nyilas jegyébe lép. A Hold lecsapolja az utolsó tartalék energiádat is. Egyes Nyilas jegyében született embereknek ma nagyon fájhat a fejük, másoknak csak rosszkedvük van, és nagyon fáradtnak érzik magukat. Mindegyikőtök számára érvényes: csak szépen, csak lassan. Az igazán jó napok csak ezután következnek. Késő este már sokkal szebb lesz a világ.

Kedves Bak!

Bár a Hold ma szünetel, te mégis sokkal jobban érzed magad. Ezt a Nap teszi veled, erőt ad neked, a Nap és a Merkúr együtt áll. Kedvenc témáid ma a pénz, a gazdasági viszonyok, banki dolgok, anyagi javak stb. Tisztázd ezeket a kérdéseket a családban, ez nem árthat.

 

Kedves Vízöntő!

A Merkúr visszafelé halad, ma a Nappal találkozik. Felerősödik a kommunikáció, olyan dolgokról lesz szó, melyek a múltban történtek. Ez egy jó nap arra, hogy néhány régi konfliktust megoldj. Bár a Hold szünetel, de a múltat mégis alaposan megvizsgálhatod. Szedd össze magad.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptunusz, együtt áll még a Merkúrral. Hangulatod hullámzik, mint a tenger. Kissé furcsán gondolkodsz, és ebből adódóan nem mindig cselekszel helyesen. Kedvező ez a mai nap a kapcsolatok építésére. De vigyázz, mert könnyen kerülhetsz mások befolyása alá, és ezáltal akár a jó hírneved is veszélybe kerülhet. Realitásérzéked nem áll a helyzet magaslatán. Ez kifejezetten nem jó időszak munkahelyi változásokra vagy kockázatos spekulációkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top