Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 21. szerda)

Kedves Kos!

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez nagyon jó dolog, ma csak a Holdra kellene koncentrálnod, ez egyetlen szerencsés kapcsolatot alkot a Jupiterrel, sokat ígér neked ez a nap. Ma valóban lendületben leszel, és ezen a héten nem is lesz több olyan napod, amelyen minden ennyire sikeres és könnyed lesz. A Merkúr visszafelé mozgásában belép a Bak jegyébe. Ez szerencsére ésszerűvé teszi a cselekedeteidet.

Kedves Bika!

A Merkúr ma visszafelé jár, és belép a neked kedvező Bak jegyébe. Ez ismét rendbe hozza a gondolataidat, ésszerű energiát hoz, és csökkenti a tempódat is. Állj meg, figyelj oda, végezd lassabban a munkádat, és figyelj oda minden apró részletre. A Hold a Nyilas jegyében áll, kapcsolódik a Vízöntőben járó Jupiterrel. Sokat nevethetsz, szórakozhatsz. A Hold és a Jupiter kapcsolata felolvasztja a jeget a szíveden, különösen este jössz majd lendületbe.

Kedves Ikrek!

Ez egy nagyszerű nap, szenzációsan állnak a csillagok. A Hold a Nyilas jegyében áll, a Jupiter pedig a Vízöntőben, és ők ketten harmonikus kapcsolatban vannak. Ma semmi sem sikerülhet rosszul, kivétel nélkül szép élményeid lesznek. A Jupiter és a Hold is különösen szereti, ha aktív vagy. Ha a városban jársz, vagy a munkád keretein belül másokkal is találkozol, különösen érdekes és nyílt embereket ismerhetsz meg.

Kedves Rák!

A Hold a Nyilas jegyében áll, a Jupiter pedig a Vízöntő jegyében. Ha a levegő és a tűz egymással találkoznak, akkor nagyszerű tűzijáték keletkezik. Ez hangulatot varázsol, ma nagy tempót diktálsz, és csak kínoznak a rutinfeladatok. Ma szükséged van arra, hogy emberek vegyenek körül, lehetőleg olyanok, akik újdonsággal traktálnak. Ha ma a csendes kis kamrácskádban maradnál, depresszióssá válhatnál. Ha aktivizálod magad, kivirágzol.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Nyilas jegyében áll, és príma hangulatot ad neked. Miután már a Jupiter is  a Vízöntő jegyében áll, a napod kiválóan alakul. Boldogságod útját ma a csillagok jelölik ki. Egyesek sikereket érnek el, mások a kapcsolatoknak örülnek, és ismét mások spontán elmehetnek egy utazási irodába, és leköthetnek egy pár napos utazást. Ma minden Oroszlán szülött tervez valamit, hogy az élet mely területén, az tőletek függ.

Kedves Szűz!

A Hold a Nyilas jegyében áll. Kapcsolódik a Jupiterhez, amely a Vízöntőben áll. Aki túl sokat húzódozik vagy töpreng, azt megbüntetik a csillagok, aki spontán hagyja magát meglepni, és nem sopánkodik, az ma a szerencsések közé tartozik. Mivel a Merkúr visszafelé halad, a Bak csillagképbe lépett, stabilizálja elsősorban a gondolkodásmódodat. Ami napokkal ezelőtt még nehéznek és megoldhatatlannak tűnt, annak ma újból teljes önbizalommal látsz neki. Bravó!

Kedves Mérleg!

A Hold a Nyilas jegyében áll. Kapcsolódik a Jupiterhez, és így minden Mérleg szülött sugárzik. Szereted, hogy van tennivalód, jól érzed magad, ha történik körülötted valami. A legjobban azt szereted, ha van kapcsolatod a többiekkel. Leginkább azoknak a Mérleg szülötteknek, akik szabadságon vannak, vagy esetleg valamiért nem kell dolgozniuk, lesz ez a nap fantasztikus. Szabadsághangulatban vagy. Ez a mentális és testi csúcsforma egész napon át fog tartani.

Kedves Skorpió!

A Merkúr még mindig visszafelé halad. Ma belép a Bak jegyébe. Ez értékes pozíció, hogyha az ember ismeri a szeszélyeit, és fel tudja használni a saját előnyére. A Merkúr második esélyt ad neked, segít abban, hogy valamit még egyszer megpróbálhass. Van valami az életedben, ami egy ilyen második nekifutást megérdemel? Valami, ami eddig nem sikerült, de számodra sokat jelent?

 

Kedves Nyilas!

Nemcsak a Holdnak köszönhetsz ma igazi energia-utánpótlást, a Jupiter is közreműködik, amely sok bizakodást és energiát ajándékoz neked. Sokkal többet tudsz teljesíteni, mint gondolnád, mert úgy mellékesen ma igazán ravasz vagy. Megoldhatsz olyan problémákat, amelyek napok óta húzódnak. Az egész nap olyan, mint egy nagy felszabadulás. A kora reggeli órákban visszalép a Merkúr a Bak jegyébe. A következő két hétben elméletileg jól át tudod tekinteni anyagi helyzetedet, esetleg kiszámolhatod az évi adódat is. Minden, ami a pénz, a számla és a tulajdon körül forog, mától jól sikerül.

Kedves Bak!

A Hold a Nyilas jegyében áll, a te tizenkettedik házadban. Ez átmenetileg kicsit megváltoztat téged. Leginkább nyugalmat szeretnél. Szívesen vissza is húzódsz, és távolságot keresel még a pároddal szemben is. Ez különösebben nem drámai, de nem is jelez krízist, egyszerűen csak így van. Fordíts ma több időt magadra, ha ezt megteszed, boldogság fog eltölteni.

 

Kedves Vízöntő!

A Hold a Nyilas jegyében áll. Élénk leszel, és sokkal nagyobb önbizalommal kezdesz egy-egy vállalkozásba. Szükséged van másokra, hogy kigondolj ötleteket, és továbbfejleszd őket. Kreativitásod a legjobban a másokkal való együttműködésben tud érvényre jutni. A szabadidődben is szívesen leszel a barátaiddal. Akár moziban, akár egy pubban, hagyd otthon a gondjaidat.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptunusz mindkét kezét jó hatású bolygók fogják. Ennek az érdekes bolygóállásnak köszönhetően összekapcsolódnak a pénzügyeid, az alkotókedved másokéval, és lehetséges az is, hogy alkalmad nyílik belépni valamilyen üzleti társulásba, vagy közös vállalkozást indíthatsz egy másik, hasonlóan kreatív emberrel, és olyan terméket hozhattok létre, amelyet nagyon jó áron lehet majd eladni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top