nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp – január 24-30.

Karmahoroszkóp – január 24-30.

A Merkúr még mindig hátráló mozgásban van, de együtt áll a Marssal, és jó fényszögei lesznek a Vénuszhoz. A régi elképzeléseidet most valóra válthatod, lesz hozzá erőd, energiád, és taktikázni is tudsz. A héten jelenik meg a Nők Lapja Ezotéria, amiben olvashatsz a névmágiáról és a karmafajtákról is!

Kos

KosKarmikus kötelességed: Temperamentumos és energikus leszel a héten. Tettvágyadat fordítsd azokra a feladatokra, elintéznivalókra, amelyek már égetőek, de eddig semmi kedved nem volt hozzájuk. Most könnyedén megoldod őket, és egy nehéz tehertől szabadulhatsz meg.

Karmikus kapcsolat: Egy egészségügyben dolgozó személlyel lesz. Te már annyiszor csalódtál ilyen helyzetekben, és hitedet vesztetted. Jelenleg a legjobb döntés, ha bízol bennük. Vedd a bátorságot, és fogadd el tanácsaikat, mert ha a saját fejed után mész, lehet, hogy nagyobb bajt okozol.

Karmikus feladatod: Munkádban kiélheted a változatosság adta lehetőségeket. Most olyan területre kalandozhatsz, ami kihívást jelent, és ismét lendületet ad az elkövetkező időben. Ha új szakmát keresel, eséllyel pályázhatsz külföldi ösztöndíjra, amely különösebb erőfeszítés nélkül a tiéd lehet, de jobban teszed, ha családodat is beavatod terveidbe.

 

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Szókimondó viselkedésed miatt a héten vitás napok elé nézel. Mielőtt szóra nyitnád a szádat, számolj háromig, mert ha rossz helyen és rossz időben teszed, még állásodat is kockáztathatod. Barátaidat is magadra haragíthatod, aminek nincs sok értelme. Légy jó hallgatóság, és véleményedet tartsd magadban.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel van, akiben megbíztál, és most csalódást okozott. A szemedben kedves, de a hátad mögött kígyót-békát kiabál rád. Lehet, hogy van némi igazság abban, amit mond, de téged ez teljesen kikészít. Semmi dolgod az üggyel, csak annyi, hogy ha találkoztok, te átnézel rajta, mint egy üvegen.

Karmikus feladatod: Otthonodat kicsit rendbe szedni. Ha felújítási munka várat magára, most nekiláthatsz a megszervezésének, hogy tisztán lásd a feladatokat, és hogy mennyi ideig tart majd. Az anyagiak miatt a kivitelezéssel még várnod kell, de egypár hét, és Fortuna neked kedvez.

 

 

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Legyen fontos számodra a család. Ha baj van, csak rájuk számíthatsz. Ezért becsüld meg minden tagját, legyél velük figyelmesebb, próbáld meg a héten háttérbe szorítani a bulizást és a haverokat, inkább nekik szenteld a szabadidődet.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki szeretné megkaparintani pozíciódat. Az ellenségeskedés nem segít, inkább kedvességgel és bűbájjal téveszd meg és csald kelepcébe. A tenyeredből fog enni, és azt is elfelejti, hogy valaha a te babérjaidra szeretett volna törni. Még az is lehet, hogy jó barátok lesztek.

Karmikus feladatod: Párod szerelmi rajongását elfogadni és viszonozni. Néha az őrületbe kerget szerelmed birtoklási vágya, de lehet, hogy te generálod, mert állandóan okot adsz rá, amit te csak játéknak veszel, ő viszont véresen komolyan. Tisztázhatod a helyzetet, és sikerülhet bizonyítanod érzéseidet, megnyugtatnod, hogy csak ő számít, és kell neked.

 

 

Rák

RákKarmikus kötelességed: Ragaszkodsz a hagyományokhoz az élet minden területén, és ez kicsit megnehezíti a hétköznapjaidat.  Engedned kell, és hagyni, hogy mások irányítsanak, újítsanak, és te csak sodródj az eseményekkel. Így ezt az időszakot vitamentesen és a hét győzteseként zárhatod.   

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel egy munkahelyen dolgoztok. Tőled szokatlan módon belemehetsz egy titkos, piszkos viszonyba, ami az ő részéről csak a szexről szól, a te részedről pedig a munkád megtartásáról. Jól fontold meg, hogyan cselekedsz, mert lehet, hogy pozíciód megmarad, viszont egy olyan embert veszíthetsz el, aki nagyon fontos számodra.

Karmikus feladatod: Anyagilag most megteheted, hogy kicsit felturbózd a külsődet, és olyan programokat szervezz magadnak, amelyek a lelkedet is ápolják. Kevés figyelmet fordítottál magadra az elmúlt időben, jelenleg minden adott hozzá: szabadidő, pénz. Ne legyen rossz érzésed, neked ez jár.

 

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Pihenés és pihenés. Kicsit túlpörgetted magadat, és hajlamos vagy többet vállalni, mint amennyit bírsz. Állandó bizonyítási kényszered van, de be kell látnod, hogy a te erőd is véges, és fontossági sorrendet kell felállítanod. Jelenleg ez tesz győztessé. Egy hosszabb szabadság sem ártana, amiből visszatérve megújult erővel vethetnéd bele magadat a feladatokba.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmed és közted forr a levegő. Mindent megteszel, hogy a kedvében járj, és ő ezt érzi. Sokszor önző módon csak a saját érdekeidet nézted, de most egy esemény megváltoztat mindent, és új, pozitív fordulatot vesz életetek.

Karmikus feladatod: Kíváncsiságod sodor egyszer a bajba. Minden érdekel, és mindenbe szeretsz beleszólni, de a héten jobban teszed, ha kivonod magad a munkahelyi pletykákból, mert egy félreértésből óriási galiba kerekedhet. Ártatlanul keveredhetsz bele, de mégis téged okol mindenki, ha nem vagy elővigyázatos.

 

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Barátnőd szemét felnyitni egy zűrös ügyben. Rájössz, hogy a pasija belekeveredett egy nem túl törvényes projektbe. Őt is bele akarja rángatni, de neked meg kell akadályoznod. Lehet, hogy nem te leszel a legnépszerűbb ember, de rá fog jönni, hogy mitől mentetted meg, és hálás lesz érte.

Karmikus kapcsolatod: Egyszerre két emberrel lesz, akik közül nem tudsz magadnak párt választani. Szédíted őket értelmetlenül, mert egyiket sem érzed az igazinak. Ha most közlöd, a legkisebb fájdalmat okozod nekik, és neked is lehetőséged nyílik szabadon, függetlenül, nyitott szemmel vadászni a nagy Őre.

Karmikus feladatod: Gazdálkodj okosan! Sajnos nagyon oda kell figyelned, hogy mire és hogy mennyit költesz. Nem úgy folynak be a bevételeid a számládra, mint ahogyan szeretnéd, ezért készíts haditervet ennek az időszaknak az áthidalására. Lelkileg kicsit megvisel, de ezt is tekintsd megoldandó feladatnak.

 

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Levetni az álarcodat, és végre felvállalni, amilyen vagy. Nem kell mindenkinek megfelelned, nem lehet egyszerre mindenki kedvében járni. A legfontosabb, hogy nézz szembe magaddal, és legyél olyan, amilyen mindig is szerettél volna lenni. Lehet, hogy először nem érti a környezeted, mi ez a nagy változás, de akik szeretnek, azok mindenhogy szeretnek.

Karmikus kapcsolatod: Olyan pasival lesz, akit látásból már régóta ismersz, de csak most mutattak be egymásnak titeket. Egy régi szerelem érzése fog el, amiről már azt hitted, hogy sosem fogod újra érezni. Eljött az új lehetőség, élvezd ki.

Karmikus feladatod: Jó érzékkel közelítesz a spiritualitás és a misztikum világa felé. Vásárolj néhány, ehhez a témákhoz kapcsolódó könyvet, menj el néhány előadásra, és merülj el bennük. Ismereteiddel és jó kommunikációs képességeddel sokat segíthetsz kétségbeesett embertársaidon, akiknek némi kilátást adhatsz a jövőre.

 

 

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Tedd félre egy kis időre a munkád, és szentelj kedvesednek több időt. Az utóbbi idő veszekedéseinek a te fáradtságod volt az okozója. Ha békében szeretnétek élni egymás mellett, neked kell lépni, és felé billenteni a mérleg nyelvét. Párod rokonával meggyűlhet a bajod, mert mindenbe beleszól, de ő csak testvére védelmében, jó szándékkal teszi.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi ismerősöddel lesz. Meglepetésként ér, mert a semmiből jelentkezik, és végre kifizeti a tartozását, amire már nem is számítottál. Anyagi helyzetednek nagyon jót tesz, de talán nem véletlen, hogy előkerült, legyél vele elővigyázatos, és nem menj bele vele semmilyen ügyletbe.

Karmikus feladatod: Szervezni egy olyan bulit, ahova elhívhatod szingli barátnőidet és a facér pasi ismerőseidet. Nem kell kerítőnek lenned, és erőszakosan összehozni a párokat, elég, ha megalapozod a hangulatot egy finom vacsorával és egy könnyű koktéllal. A többi úgyis megy a maga útján.

 

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: Szexuális vágyaidnak határt szabni. Könnyen függésbe kerülhetsz, és nem foglalkozol mással, mint partnereddel. Mielőtt mindent háttérbe szorítanál, legyél mértékletes, mert ez az érzés gyorsan elmúlhat, és utána csak a bonyodalmak jönnek, hogy helyreállítsd a helyes sorrendet.

Karmikus kapcsolatod: Nem szeretsz alkalmazkodni, de szorult helyzetben leszel, és osztozkodnod kell a taxin egy buliból hazamenet egy idegen csajjal. Kiderül, hogy szomszédok vagytok, és hogy sok közös van bennetek; olyan, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Ez egy új barátság kezdete lehet.

Karmikus feladatod: A héten lehetőséged adódik lakhelyed változtatására, és tedd is meg. Szakadj ki a régi környezetből. Ha új lakás vagy ház vásárlását tervezed, most gond nélkül megteheted, mert a csillagok segítőid lesznek az ügyek intézésében. A hitelügyleteket most a legalkalmasabb elindítani.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: A munka területén nagy esélye van a változásnak. Másik munkahelyre vagy a sulin belül másik csoportba kerülhetsz, de nem kell megijedned, mert a sors most a tenyerén hordoz, és sokat könnyít az új helyzeteden. Kreatív ötleteidet bátran ismertesd, mert feletteseid felfigyelhetnek tehetségedre.

Karmikus kapcsolatod: Egy nálad sokkal többet élt és látott emberrel lesz. A héten sokat tanulhatsz tőle, idd minden szavát, mert kincset ér. Olyan dolgok fognak megvilágosodni benned, amelyek által megérted, hogy miért vagy azon a helyen, ahova a sors szele repített, és hogy melyik úton haladj tovább.

Karmikus feladatod: A nők nagy százaléka elégedetlen a szexuális életével. Mostanában te is közéjük tartozol. Itt az idő, hogy közöld pároddal, és változtassatok. Ha szingli vagy, találkozhatsz egy pasival, aki az ágyban  tökéletes, de az élet többi területén nulla, amit produkál. Azért használd ki a  jó tulajdonságát.

 

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: Kell egy kis áramszünet. Mostanában nem az otthon nyugalmát jelképezed, hanem a karriert, a munkát és a kitartást. Időnként azért szakíts időt, és töltődj fel szeretteid, családod körében, járj el bulizni, és hódolj hobbidnak. Meglátod, a kitűzött céljaidat is könnyebben eléred, ha ellazulva fogsz neki, és nem fáradtan, görcsösen.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akinek nem kevés összeggel tartozol. Idő előtt szeretné visszakapni, de te nem tudod előteremteni a pénzt. Vitába is keveredsz vele, mert ő nem korrekt, és nem ezt beszéltétek meg. Kétségbeesésed közepette fordulj családodhoz segítségért.

Karmikus feladatod: Elővigyázatosan közlekedj az utakon, mert eszelős hétnek nézünk elébe a közlekedést tekintve. Sok hétvégi sofőr ül a volánhoz, akik rutin nélkül káoszt teremtenek a városban. Te jól vezetsz, de ha más nem figyel, könnyen megtörténhet a baj, vegyél vissza a megszokott tempódból.

 

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Időd most végre engedi az egész évben halogatott tanulást, nem húzhatod tovább. Iratkozz be egy tanfolyamra, vagy fogadj egy magántanárt, csak kezdd már el végre. Meglátod, az első lépések nehezek, de utána simán menni fog minden. Ha anyagi gondok miatt késlelteted, kérj előleget munkahelyeden, szívesen segítenek.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki vérig sért minden mondatával. Nem szabad felvenned, csak az irigység beszél belőle. Az idő neked dolgozik, és hamarosan nem tartják viccesnek a többiek, amit mond, hanem kiközösítik, és megvetik az olcsó dumája miatt. Te pedig minden erőfeszítés nélkül győztesen zárod le a csatát.

Karmikus feladatod: Ha még egyedül vagy, ne a számítógép előtt ülj, inkább hagyd magad elcsábítani menő bulikba, ahol találkozhatsz egyelőre még csak szimpatikus pasikkal, de a későbbiekben lehet, hogy több lesz belőle. Párkapcsolatban kérd az angyalokat, hogy vigyázzanak a harmóniátokra továbbra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top