Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 22. csütörtök)

Kedves Kos!

A Mars és az Uránusz kellemesen kapcsolódnak. A Hold a Nyilas jegyében áll. Egy további nagyon élénk és emellett izgató nap következik. Csak akkor tudod élvezni, ha ezekkel az energiákkal együtt mozogsz, engeded őket hatni magadra. Túlságosan pörögni fogsz, jobb, ha engeded sodorni magad az árral, várj a meglepetésre, és ne hagyd magad elbolondítani. Aki ma az Uránusszal és a Marssal együtt tud lépni, annak könnyebb dolga van.

Kedves Bika!

Fantasztikus nap lesz ez a csütörtök. A Mars és az Uránusz társastáncot jár, egy igazán lendületes napot hoznak az életedbe. Fokozhatod a tempót, és szívesen kezdesz új feladatokba. Még az is kedvedre lehet, ha úgy igazán bele kellene feküdni a munkába. Kihívások? Mi az neked? Új impulzusok érkeznek, a bolygók segítenek ebben, de a mindennapi rutint nehezen viseled.

Kedves Ikrek!

A Hold a Nyilas jegyében áll, ez szemben áll a te csillagképeddel, így továbbra is támogat téged. Ez a Hold életörömöt hoz, aktívvá tesz, és keresed a kapcsolatokat. Mivel tegnap óta a Merkúr a Bak jegyében jár, és a Mars és az Uránusz föld-víz elemű jegyben kapcsolódnak, ma mindkét lábaddal a földön tudsz állni. Bár lendületesen, de semmiképpen sem szétszórtan jutsz át ezen a mai napon; ami különösen jót tenne: mozgás, sport, lehetőleg a friss levegőn. Testednek, egészségednek nagyon is használna.

Kedves Rák!

A Merkúr tegnap a Bak jegyébe lépett. Ez szemben áll a te jegyeddel. Bár még visszafelé mozog, és tulajdonképpen akadályoz téged, mégis nyugalmat és lazaságot ad valamilyen formában. Bár a Hold a Nyilas jegyében áll. Továbbra is „fejetlen”, hektikus akciókra akar rábeszélni, próbálj meg ésszerű maradni. A Mars és az Uránusz izgalmas estét hoz. Barátaiddal találkozol, és újdonságokat hallhatsz tőlük.

Kedves Oroszlán!

Ez a nap sajnos nagyon nehéznek látszik. A Mars a Bak jegyéből kapcsolódik a Vízöntő uralkodójához, az Uránuszhoz. A Merkúr hátrafelé elérte a Bak jegyét, a Hold a Nyilas jegyében maradt. Meglehetősen kellemetlen érzelmi kitörésekkel kell konfrontálódnod. Egyesek teljesen váratlanul dühkitöréseket produkálnak, mások meg gusztustalanul hízelegnek. Könnyek és hisztéria. Ezekkel az extrém jelenségekkel ma nem fogsz tudni mit kezdeni. Este egy holdszünet segít lazítani.

Kedves Szűz!

A Mars és az Uránusz ma kellemesen kapcsolódnak. Mivel mindkét planéta elég szoros kapcsolatot tart a Szűz jegyével, természetesen nagyon erősen hatnak rád az energiák. A legjobb esetben élvezed a zűrzavart, a forgatagot, a nyüzsgést. Egyesek viszont szenvedni fognak attól, hogy túl gyorsan változnak a dolgok, és úgy igazán semmiben nem lehet megbízni. Tehát nehézkes lesz ez a nap a számukra. Kényszerítsd magad egy kicsit nagyobb lazaságra, remélem, sikerülni fog.

Kedves Mérleg!

A Merkúr visszafelé haladtában belépett a Bak jegyébe, és sok figyelmet követel tőled. Menj bele a részletekbe, dolgozz ma precízen, akkor többet kaphatsz a Merkúrtól. A Mars és az Uránusz kellemes fényszögben állnak, ez nagy érzelmességet teremt. Az emberek ma intenzívebben és egyértelműbben reagálnak, mint mások, egyesek még ezen is túltesznek. Ma próbálj meg teljesen semlegesen viselkedni, kevesebbet kommentálj, mert a veszély, hogy félreértenek, óriási. A Merkúr a Bak jegyében arra int, hogy tudatosan tarts távolságot.

Kedves Skorpió!

A Hold a Nyilas jegyében áll. Hajlamosít arra, hogy túlhajszold magad, hogy túl sok mindent elvállalj. A Mars és az Uránusz kellemesen kapcsolódnak. Megpróbálsz mindent egyszerre elintézni, és ez hibákra ad lehetőséget. Gondolja a Merkúrra! Visszafelé halad a Bak jegyében, azt akarja, hogy részletekbe menően nagyon pontosan dolgozzál. Tehát legyen a mai nap mottója: a kevesebb ma többet jelent!

Kedves Nyilas!

A Mars a Bak jegyében áll, az Uránusz pedig a Halak jegyében. Az egész napot érzelmileg éled meg. A nap témája a pénz és a család. Könnyen lehetséges, hogy a család egyik tagjának több pénzre van szüksége, és még nem tudod elképzelni, hogy ezt a problémát hogyan oldod meg. Lehet, hogy arra kell ráébredned, hogy az anyagi helyzeted labilissá vált. Ne pánikolj, a következő két hétben minden rendbe fog jönni.

Kedves Bak!

A Mars és az Uránusz ma kellemes kapcsolatba kerülnek egymással. Ezekből az energiákból sokkal többet fogsz profitálni, mint mások. Szívesen változtatsz valamit az életeden, javítasz, új dolgokat próbálsz ki, és megpróbálsz szabadulni a régi dolgoktól. Kihívásokat keresel, és meg is találod őket a következő napokban. Azoknál a Bak szülötteknél, akik már nem dolgoznak aktívan, megmutatkoznak ezek az energiák. Próbáljanak ki egy új kávézót, egy új fodrászt, egy új varrónőt. Tégy valamit, ami újszerű, érdekes vagy változatos.

Kedves Vízöntő!

Furcsa ötletek jutnak eszedbe, főleg, ha másokkal együtt dolgozol egy projekten. A Hold ma továbbra is a tüzes Nyilas jegyéből sugároz, és a spontán akciók különösen jól sikerülnek. Alkalmazkodó és gyors vagy, ezzel másokkal szemben időt nyersz. Vigyázz azonban, hogy ne cselekedj elhamarkodottan, és fontos momentumokat ne hagyj figyelmen kívül. Este a szórakozás fontosabb lesz neked, mint bármilyen komoly beszélgetés.

Kedves Halak!

Természetesen nem mindenki engedheti meg,  hogy otthagyjon csapot-papot, és elutazzon egy téli vakációra. Te azért engedheted ezt meg magadnak, mert a hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Jupiter, szintén utazós jegyben áll. Ezért szerencsés vagy, a következő napok meglehetősen kedvezőnek tűnnek az utazáshoz. Ám előfordulhat az is, hogy olyan valakit látsz vendégül, aki most nagyon messziről utazott haza hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top