Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 25. vasárnap)

Kedves Kos!

Bár még mindig latensen nyugtalan vagy, a Hold mégis le tud fékezni ma. Csak este, amikor a Hold már beérkezik a Vízöntő jegyébe, veheted elő a rád jellemző temperamentumodat. Ezen az „őrült”, élénk héten lenne a dolgod, hogy saját magad úgy fékezd, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket. Szerezd be az információkat, maradj nyílt, de ne veszítsd el a fejed.

 

Kedves Bika!

A négy kapcsolat utóhatása még érezhető. A nap izgalmas marad. Emberi kapcsolatokban viszont csak akkor tudsz pozitív tapasztalatokat gyűjteni, ha közéjük mégy. Érted? Aki otthon begubózik, a könnyen elsétál a lehetőségek mellett. Próbálj emberek közé menni. A jövőbeni nagy feladatod a megosztás gyakorlása. Adj másoknak is, főleg, ha jól megy a sorod. Ez konkrétan azt is jelentheti, hogy kisebb összeget jó célra adományozol.

Kedves Ikrek!

Egy nagyon is kellemes, kényelmes nap áll előtted. Remélhetőleg nincsenek nagyobb terveid. Itt az ideje, hogy ezek után a zűrzavaros napok után végre pihenőt engedj magadnak. A késő este majd vidám és változatos lesz.

 

Kedves Rák!

A Hold ma nagyon hosszú szünetet tart. Ki kell pihenned magad, mert az utolsó napok nagyon nehezek voltak. Testileg is kíméld magad, a csend erőt ad. Találkozóidat lehetőleg mondd le, ma inkább legyél egyedül, és töltődj fel. Az a feladatod, főleg ezen a héten, hogy más emberekkel vedd fel a kapcsolatot, képezz munkacsapatot, és osszátok fel a feladatokat és kötelességeket. Hajlamos vagy arra, hogy túl sok mindent egyedül tegyél.

Kedves Oroszlán!

Bár tulajdonképpen szereted, ha sok minden történik veled, a mai nap mégis túl sok lehet a számodra. Kapcsolódj ki, tégy valamit saját magadért is, akkor sokkal jobban fogod érezni magad. Egyes Oroszlánok nyugodtan elmehetnek egyedül is sportolni, mások egy kiállítást is megnézhetnek. Hiszékeny vagy. Egyike vagy azon jegy szülötteinek, aki messzemenően ártatlanul közeledik másokhoz. Ez majdnem határos a tudatlansággal.  Senkiről sem hiszed, hogy túl tud szárnyalni téged. Ezen  minél hamarabb változtatnod kellene.

Kedves Szűz!

A tegnapi négy nagy bolygó kapcsolata még ma is erősen hat. Így a mai nap is kellemesen izgató lesz, bár egy holdszünet kissé csökkenti a kondíciódat. A tanácsom, hogy ha nem tudod igazán kipihenni magadat, akkor egy kis trükk segít, menj futni vagy sétálni, talán ebben több pihenést találsz.

 

Kedves Mérleg!

A csillagok lassan megnyugszanak. Este holdszünet lesz, amelyben semmi érdekes vagy izgalmas nem történik. Pihend ki magad, hagyd, hogy kényeztessenek, csak ne hajtsd túl magad. Maradj teljesen nyugodt. A Plútó a Bak jegyében egy kicsit csiszolgat téged, néha fájdalmat okoz, ez olyan, mint a nyers gyémánt, akkor szép, ha lecsiszolták.

Kedves Skorpió!

A Hold este szünetel. A többi bolygó hatásai viszont teljesen ellazítanak. Töltsd a lehető legkellemesebben az idődet. A varázslatos hangulat kielégít és boldoggá tesz. Este semmi esetre se maradj egyedül.

 

 

Kedves Nyilas!

Minden Nyilas szülöttet a holdszünet köti gúzsba. Fáradt vagy, és megengeded magadnak, hogy lazíts, pihenj. Ne tervezz mára semmit, töltsd teljes kényelemben ezt a napot. Ezzel ellentétben az este vidám hangulatban telhet el. Ahhoz, hogy a jövőben könnyebb legyen a helyzeted, meg kell tanulnod nemcsak a célra, hanem az ahhoz vezető útra is koncentrálni. Értsd meg, hogy az összes odavezető útszakasz ugyanolyan fontos, ezek nélkül ugyanis sohasem fogod elérni a célokat.

Kedves Bak!

A tegnapi nappal ellentétben most a csendet kívánod, és a nyugalmat. Keress egy olyan helyet, amely számodra ezt biztosítja. Van, akinek ez a szabad természet, másoknak az otthon. Az estéd mindenképpen izgalmasabb lesz. Gyakran távolságot tartasz másokkal szemben, önvédelemből, hogy ne sérülj meg. Ezzel kellemes meglepetéseket is elkerülsz. Keresd inkább mások közelségét.

 

Kedves Vízöntő!

Már csak reggel áll a Hold a Bak jegyében, utána késő estig szünetet tart. Ez egy olyan vasárnap lesz, amikor tényleg, úgy istenigazából kipihenheted magad. Ne szervezz programokat, helyezd magad otthon kényelembe. A legjobban a saját otthonodban tudsz pihenni. Este a Hold a Vízöntő jegyébe lép, ez gyorsan felélénkít majd. Csak későn tudsz elaludni.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a kutatást jelző Merkúrral. Ha éppen párt keresel, akkor a külsőségek, az anyagiak és a társadalmi elvárások messze a háttérben maradnak. Olyan emberekhez vonzódsz igazán, akikkel hasonló a lelkivilágotok. Egyszerűen képes vagy belenézni valakinek a szemébe, és szinte látod, hogy mi zajlik le benne, ezáltal tudod, hogy egyáltalán van-e esélyed arra, hogy boldogok legyetek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top