Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 26. hétfő)

Kedves Kos!

Az újhold a 11. házadban teljesedik ki. Ez ötletgazdagságodat igen nagy mértékben növeli, ettől az újholdtól szellemi lökést kapsz. Olyan, mintha egy mély álomból ébrednél. Teljesen váratlanul nagyszerű ötleteid támadnak. Testileg mindenesetre egy kicsit fáradtabb vagy ma, szünetekre van szükséged, inkább ne sportolj semmit, mert ez több kárt okozna, mint hasznot.

Kedves Bika!

Az újhold nem igazán aktív idő, de sok lehetőséget rejt magában. Már reggel teljes lesz az újhold a Vízöntő jegyében. Ma arról van szó, hogy belülről új projektekre, sőt talán egy új állásra kellene beállítanod magad. Ma nem történik ugyan semmi, de hosszú távon új helyzetbe lehet hozni a váltókat, nyíltságod és alkalmazkodóképességed kerül most előtérbe. A nap folyamán a Hold ereje ismét növekszik, és egyre élénkebb leszel, lehet, hogy még kissé kapkodó is. Estére fogadj el egy meghívást.

Kedves Ikrek!

Az újhold a Vízöntő jegyében teljesedik ki, új lehetőségeket ad, bár ne várd el, hogy már ma eredményt hozzon, mert az újhold hosszabb távon hat. Különösen ami a céljaidat illeti, és irányvonalaidat, most új hangsúlyokat határozhatsz meg. Kimondottan jót tesz neked, ha terveidről másokkal is beszélhetsz, és hasonló érdeklődésű partnereket találsz. Engedd, hogy a többiek véleménye és nézetei inspiráljanak.

Kedves Rák!

Bár az újhold nem aktív és izgató konstelláció, de igen jelentős. Különösen, ami függetlenségedet érinti, sok minden megváltozhat az újholdnak köszönhetően. Kérdőjelezd meg szokásaidat és magatartási mintáidat. Próbálj ki új dolgokat, akkor is, ha még nem igazán tudod átlátni, hogy mit eredményeznek. Próbálj meg nyitottabban közelíteni mindenhez, maradj rugalmas.

 

Kedves Oroszlán!

Az újhold a veled szemben álló Vízöntő jegyében lesz teljes. Mivel ma még a Merkúr és a Vénusz is kapcsolódnak, különleges hangulat uralkodik, békés, békülékeny vagy. Ha valakivel régóta haragban vagy, vagy problémád van vele, ez alkalmas nap az újbóli közeledésre. Leginkább neked, az Oroszlán szülöttnek kellene az első lépést megtenned, és kimozdulni a holtpontról. Építs hidakat, köss békét, közeledj a többiekhez.

Kedves Szűz!

Az újhold a munkaházadban teljesedik ki. Teljesen automatikusan lendületet kapsz, és újra motiválódsz a munkádban. Ismét igazán aktív leszel. Miután az újhold a fizikai erőből is elvesz, ésszerű, ha ma csak könnyebb munkákat végzel. Szellemileg annál aktívabb leszel, de ne erőltesd meg magad. A Merkúr visszafelé halad, eközben a Vénusszal kapcsolódik ma. Sármos vagy, fordíts időt arra is, hogy megdicsérd kollégáidat, és nyugodtan folytathatsz magánbeszélgetéseket is. Hangulatilag ragyogó a napod.  

Kedves Mérleg!

Lehet, hogy testileg nem igazán érzed jól ma magad, de az újhold, mely a fizikai szinten ennyire megvisel, egy nagy előnnyel is rendelkezik, hosszú távon lendületet ad, új tetterőt és sokoldalú célokat. Kioltja a negatív élményeket, de legalábbis enyhíti őket. Ez után az újhold után felszabadultabb leszel, aggályaidat elvetheted, és újra startolhatsz. A Merkúr és a Vénusz már kézen fogva járnak, privát szinten a nap nagyon kellemes lesz, és időnként nagyon édes is.

Kedves Skorpió!

Az újhold a Vízöntő jegyében teljesedik be. Ez megerősítheti a párkapcsolatodat, házasságodat. Szeretetet kelt benned a saját otthonod iránt, amelyet most feldíszíthetsz vagy alaposan kitakaríthatsz. A következő napokban az otthonod lesz az életed központja. Egy ilyen újhold után a Skorpiók szívesen terveznek valamit barátaikkal, valami nagyobb vállalkozást, esetleg egy hétvégét, a szeretteikkel körülvéve. A Hold mindenesetre rábólintott erre, a Merkúr és a Vénusz is kapcsolódnak egymással, mindkét bolygóhoz szoros kapcsolat fűzi pillanatnyilag a Skorpiókat. Ezek az energiák is egy az egyben a szeretetet és a jó hangulatot idézik elő, minden csodálatosan összeillik.

Kedves Nyilas!

Az újhold a Vízöntő jegyében teljesedik ki. A lehető legjobbat teszi veled, mert a legmegfelelőbb időben tölt el optimizmussal. Bátorít, és hangulatodat nagymértékben emeli. Ami a testi oldalát illeti a dolognak, mindenesetre nehézkes az újhold, fáradtnak érzed magad, nem igazán jutsz ki a kezdő állásból, és csak dél felé tudsz egy kicsit lendületbe jönni. A Merkúr és a Vénusz az esti órákban a nap kellemes befejezéséről gondoskodnak.

Kedves Bak!

A Hét újholddal kezdődik a Vízöntő jegyében, a második napházadban. A Jupiter is kifejti hatását, a nap ragyogó lesz, de azért szédítőnek nem mondanám. Ehhez egy kis puskapor hiányzik, az újhold ugyanis erőt von el tőled. Oszd be a lehető legjobban erőidet és idődet. Hogy mit eredményez az újhold hosszú távon? Nagyon kritikusan vizsgáld meg anyagi helyzetedet, és készíts egy tervet, hogyan sikerülhet jobban kijönni a pénzedből. Az ötletek, melyek ma ehhez a témához eszedbe jutnak, osztályon felüliek és követésre érdemesek. Az este a Merkúré és a Vénuszé, eléggé érzékivé varázsolják az éjszakádat.

Kedves Vízöntő!

Az újhold a Vízöntő jegyében pontosan 8.56-kor áll be. Erőt, motivációt és hitet ad saját kvalitásaidnak. Ezt nem tudod egy konkrét eseményen lemérni, inkább egy hangulat az, amely úrrá lesz rajtad. Feltöltődsz bizakodással önmagad és az élet iránt. A mindennapi rutin ma még mindenesetre nehezedre esik. Kicsit több időre van szükséged, hogy belelendülj, még lassú vagy, és kissé tehetetlen, fejedben azonban már lejátszódik ez a csodálatos változás. Este kíméld magad!

Kedves Halak!

Ma újhold lesz a 12. napházadban, a Vízöntő jegyében. Ez gyengíteni fog téged. Azt jelenti, hogy semmiképpen ne vállalj nagyobb terheket mára. Ne köss le sok időpontot, mert közel sem vagy friss. A Merkúr és a Vénusz kellemesen kapcsolódnak, a nap folyamán fordíts időt arra, hogy kapcsolataidról elgondolkozzál. Vajon minden számodra fontos ember elegendő figyelemben részesül? Eleget invesztálsz a baráti kapcsolatokba? Kitől mit kapsz vissza? Vajon vannak egyoldalú kapcsolataid? Ezeket a kérdéseket a legteljesebb nyugalomban válaszold meg magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top