Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 27. kedd)

Kedves Kos!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Merkúr és a Mars együtt áll. Uralkodó bolygód, a Mars, a visszafelé mozgó Merkúrral találkozik. Különösen jól összpontosítasz, de csak akkor, ha valami lelkesít. Ha nem érdekel a dolog, tehát mindennapi gondokkal kell foglalkoznod, akkor az ellenkezője történik, kedvetlen és érdektelen vagy. Kívánom neked, hogy olyan dolgokkal kelljen foglalkoznod, amelyeket szeretsz, szórakoztatnak, és felkeltik az érdeklődésedet. Az este lustácska lesz, mert a Hold szünetel.

 

Kedves Bika!

A Merkúr visszafelé fut, és a Marssal találkozik, a Bak jegyében. A bolygókapcsolat hatására túl hevessé válhatsz. Mindenki azt akarja, hogy neki legyen igaza, és hajlamossá válik a parancsoló hangnemre. Konfliktusok keletkeznek egy pillanat alatt, és válságok alakulhatnak ki. A Hold estig még a Vízöntő jegyében tartózkodik, Jót teszel magadnak, ha megbarátkozol a változásokkal, és úgy veszed a dolgokat, ahogy adódnak.

Kedves Ikrek!

A Mars és a Merkúr hatására, amelyek találkoznak ma a Bak jegyében, izgatottá válhatnak ma a beszélgetések. Sokszor kerülnek elő olyan témák, amelyek a múlttal foglalkoznak, mert a Merkúr visszafelé mozog. A Hold estig a Vízöntő jegyében jár. Kreatívan kellene dolgoznod. Nagyszerű ötleteid vannak, melyeket most másokkal is megbeszélhetsz. Különösen szívesen vagy ma úton, új benyomásokat akarsz gyűjteni. Este holdszünet lesz, használd ki, és pihend ki magad.

 

Kedves Rák!

A visszafelé járó Merkúr ma a Marssal találkozik a Bak jegyében. Vitákra kerülhet sor, és sokakkal szemben azt érzed, hogy nem értenek meg. Vannak szemrehányások, amelyekkel ma kell, hogy foglalkozz. A Hold estig a Vízöntő jegyében áll, és spontán irányváltásokra kerülhet sor. Ne állj keresztbe, hanem hagyd magad inspirálni, és haladj együtt a többiekkel.

 

Kedves Oroszlán!

A Merkúr hátrafelé mozog, a Bak jegyében találkozik a Marssal. Ezeket az erőket különösen a hivatásod szintjén tudod kiélni. Aki nem dolgozik, vagy otthon van, az is profitál ezekből a csillagállásokból. A Merkúr és a Mars összefogja erőidet, feltéve, hogy tényleg érdeklődést mutatsz egy dolog iránt – akkor ma hegyeket tudsz megmozgatni. A Merkúr és a Mars lendületet ajándékoz, és magas fokú koncentrációt olyan projektek iránt, melyek közel állnak a szívedhez. Ha viszont olyan munkákat kell elvégezned, amelyek nem tetszenek, akkor a Merkúr fatálisan hat. Az egyik könnyelmű hiba jön a másik után.

 

Kedves Szűz!

A Merkúr ma kapcsolatot kezdeményez a Marssal. A Hold a Vízöntő jegyében áll. A nap folyamán állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el: vajon mindennek van értelme? Miért hajtod magad? Amíg ezeket a kérdéseket konstruktív módon kezeled, minden csodálatos. Ha viszont enyhén depresszív hangulatba esel, akkor a Merkúr eltévesztette a célját. Használd ki a napot, hogy erről elgondolkozz: hol és hogyan tudod a munkádat effektíven és hatásosan elvégezni.

 

Kedves Mérleg!

Kora estig a Hold a kellemes Vízöntő jegyében marad. Magabiztos és meglehetősen humoros leszel. A visszafelé mozgó Merkúr és a Mars is kapcsolódnak. Fontos, hogy adj magadnak időt, legyél nagyon pontos, ügyelj minden apró részletre, és ne hagyd magad a Hold lendületétől túlságosan befolyásolni, mert a Bak jegyében nagyon összesűrűsödnek az energiák. Most a pontos munka, a pontosság és az  összpontosítás igen sokat számít. Az elhamarkodott, elkapkodott munka komoly hibákat eredményezhet.

 

Kedves Skorpió!

Most jön létre a következő nagy Merkúr-kapcsolat, a visszafelé haladó Merkúr találkozik a Marssal, a hagyomány szerinti uralkodó bolygóddal. A Hold a Vízöntő jegyében áll. A mai nagy feladatod, hogy a holdenergiák dacára teljesen a munkádra kell összpontosítanod. Nem lesz egyszerű ma összpontosítani bármire, ugyanis sok minden történhet. Változatosság és figyelemelterelés fenyeget minden oldalról. Ha csak egy pillanat figyelmetlenséget megengedsz magadnak, az kegyetlenül megbosszulja magát. Így hát koncentrálj teljes mértékben a lényegre.

Kedves Nyilas!

Ha a Merkúr és a Mars összekapcsolódnak, úgy, mint ma, együtt állnak a Bak jegyében, tényleg fontos, hogy minden részletre ügyelj, rendkívüli módon összpontosíts, és ne engedd elterelni a figyelmedet, főleg, ha anyagi ügyekről van szó. Minden apró részleten múlhat valami. Semmiképpen ne foglalkozz időben több dologgal egyszerre, vagy ne hidd, hogy egy bizonyos helyzetet csak azért, mert mindennapinak tűnik, már uralsz is. Ne akard, hogy a Merkúr és a Mars kegyetlenül avatkozzanak közbe. Lényeges hibák is történhetnének, ha figyelmetlen lennél. Kora estétől már ellazulhatsz, a Hold és a Neptunusz együtt fognak pihenni. Rendkívül kellemes estére számíthatsz.

Kedves Bak!

A Merkúr és a Mars együtt áll a Bak jegyében. Nem csoda hát, hogy ezekből a meseszerű energiákból többet kapsz, mint az összes többi jegy szülötte. Ennek a kapcsolatnak a gyújtópontjában állsz. Hogy mit tesz veled? A nap folyamán valamikor magadba kell szállnod, pontosan el kellene gondolnod, hogyan is lépj tovább. Új célokat kell szemügyre venni, és néhány cselekvésre összpontosítani. Esetleg elállsz néhány szándékodtól, amelyek a Merkúr és a Mars befolyása miatt már nem látszanak kívánatosnak. Beszéld meg ezt elsősorban magaddal.

 

Kedves Vízöntő!

A visszafelé mozgó Merkúr a Vénusszal kapcsolódva fejti ki utóhatását. A kapcsolat tegnap volt másodpercnyi pontos, de még ma is érezhető. Ezt elnyomja a Merkúr és a Mars együttállásának hatása. Mi történik? Nagyon elgondolkozó leszel, de ennek pozitív hatásai lesznek. Hogy miről gondolkozol? Kapcsolataidról, barátságaidról. Emellett önkritikus vagy, és elhatározod, hogy jobban fogod ápolni kapcsolataidat. Egy csomó ember van az életedben, akik több figyelmet érdemelnek. Hívd fel őket még ma!

Kedves Halak!

Ma a Mars van a soron, a visszafelé haladó Merkúr együtt áll vele a Bak jegyében. Kérdőjelezd meg a céljaidat. Mindennek van értelme, ami után vágyakozol? Vagy vannak közöttük olyanok, amik már nem időszerűek? Tedd fel a kérdést: mik azok a dolgok, amelyek tényleg szórakozást jelentenek az életedben, és fordítasz-e rájuk elegendő időt? Ez a nap a Vízöntő befolyása alatt áll, és meglehetősen kellemes lesz. Barátságos mosollyal az arcodon töltsd ezt a napot, de azért gondolj arra, hogy kérdéseidet meg kell válaszolnod. Muszáj, hogy legyen ennyi időd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top