Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 28. szerda)

Kedves Kos!

A Hold ma a Halak jegyében áll, és a Plútóval lép kapcsolatba. Teljes szenvedély, teljes emocionális energia jellemzi ezt a napot. Úgy is lehetne mondani, hogy ma egy dinamit vagy, mindenkivel felveszed a küzdelmet, aki az utadat keresztezi vagy kritizálni merészel. Minden más vagy, csak nem kooperatív. Meg vagy győződve arról, hogy csak a te véleményed számít, és kész. Most azon fog múlni minden, hogy olyan emberekkel is találkozol-e, akik ezt csendben elviselik, vagy hasonló kaliberű személyekkel, mint amilyen te vagy; ha ilyenekkel ütközöl össze, akkor a helyzet kritikussá válhat.

 

Kedves Bika!

Pakold ki a selyemkesztyűdet, mert a Hold a Halak jegyében áll, és mindenki érzékenyen reagál a kritikára vagy a visszautasításra. Jó érzéked van ahhoz, hogy mások helyzetébe beleéld magad. Ezáltal könnyen elnyerheted a bizalmat, és a helyzeted megerősödik. Este jót fog tenni neked, ha a barátaiddal csacsogsz egy kicsit, a közelség megnyugtatja az idegeidet.

 

Kedves Ikrek!

A Hold a Halak jegyében áll. Ma nagyon érzékeny vagy. Még azt is meg fogod hallani, hogyan nő a fű, és nagyon spontán módon reagálsz. Most közel sem vagy annyira terhelhető, mint máskor. Korlátozd a cselekvési kedvedet, mert különben könnyen elaprózod magad, és a végén csak kimerült leszel. Türelmesebbnek kellene lenned, és várnod a többiekre, akiknek nem sikerült ilyen gyorsan átállítaniuk magukat.

Kedves Rák!

A Hold a Halak jegyében áll. Hajlamossá válsz az álmodozásokra, és bizonyos körülmények között irreális elhatározásokra juthatsz. Szükséged van valamire, ami motivál és belülről szól, mert csak így tudsz igazán jól működni. Azt akarod hinni, hogy a világ jó, és örülsz annak, ha valami pozitívat hozzátehetsz ehhez. Ezekben a napokban nagyon tudsz lelkesedni a szociális feladatokért. Este különösen jól fogod érezni magad, főleg, ha hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel találkozol.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold ma belép a Halak jegyébe, és a Plútóval kapcsolódik. Világos, langyos érzésekkel, átlagos beszélgetésekkel ma nem számolhatsz. Vagy az egeket ostromolja ujjongásod, vagy halálos szomorúságba esel. Közbülső megoldás nincs. Kívánom neked, hogy érzéseidet az égig emeld, ma jót tesznek veled, és örömet szereznek neked.

Kedves Szűz!

A Hold ma a jegyeddel szemben álló Halak jegyében áll, és erős kapcsolatot épít fel a Plútóval. Minden, amit ma megélsz, jobban hat rád, mint máskor. Ez a kellemes, illetve a bosszantó eseményekre egyaránt vonatkozik. Eleve készítsd fel magad egy nagyon erős napra. Többek között tudatossá válhat a számodra, hogy ki áll tényleg a te oldaladon, és hogy kik azok, akik tisztelnek és nagyra értékelnek. Tehát a felismerések napja legyen ez a nap.

 

Kedves Mérleg!

Tényleg nehéz előre megmondani, mi fog ma veled történni. Egy biztos, ha a Hold és a Plútó kapcsolódik egymáshoz, az a nap nem lesz átlagos. Ma hatalmas érzelmekre leszel képes, nyíltszívű vagy, és ez azt eredményezheti, hogy valaki nagyon meg tud bántani. Kívánom neked, hogy kizárólag pozitív meglepetésekben legyen részed.

Kedves Skorpió!

Ha tegnap kicsit bizonytalan is voltál, úgy állsz ma, mint egy márványoszlop, hihetetlenül erős vagy, és ez sugárzik belőled. A Hold a Halak jegyében áll, és kapcsolódik a Plútóhoz. Te vagy a szikla, amely megtöri a hullámokat. Ma sok jót tehetsz az emberekkel, akár tanácsaiddal, de tetteiddel is segítheted őket, nagyszerű, de tényleg. Annyira szuverén a fellépésed, hogy még elöljáróid és a főnökeid is felnéznek rád. Adj bele mindent, mert megéri.

Kedves Nyilas!

A Hold a Halak jegyében áll, a Plútó a Bak jegyében, és ők ketten telefonon beszélgetnek. Csodálkozni fogsz, hogy milyen mértéken felüli érzelmekkel fogsz ma találkozni. Minden ember,  téged is beleértve, hajlamos lesz ma túlreagálni a dolgokat, mindennel számolnod kell, örömkönnyekkel, hisztérikus dührohamokkal. Senki sem tud ma úgy uralkodni magán, mint ahogy kellene. Szerencsére most már te tudod, hogy számolhatsz ezzel, és ez már fél nyereség.

Kedves Bak!

Ma egyszerűen minden rendben van. A Hold hatására édes hangulatban vagy, több érzést mutatsz, és többet nevetsz, mint máskor. Ennek ellenére keményen elveszed, ami jár neked, hatalmas tempót diktálsz egész nap. Ezért elsősorban a Plútót kell hibáztatnod. Minden, amit ma teszel, pozitív következményeket von maga után. Sokak figyelmét sikerül felkeltened.

 

Kedves Vízöntő!

Nem fekszik neked ez a nap, már a reggeli órákban érzed. A Hold a Halak jegyében? Lenyom, érzékennyé és szenzibilissé tesz. A Plútó félelmet kelt benned. Hangoskodóan fellépő emberekkel állít szembe, akik talán beléd is kötnek és elbizonytalanítanak. Azt tanácsolom, ne vedd mindezt túl komolyan. Legkésőbb a következő héten fordul a kocka, és ismét te leszel a hangadó. Ha ma kritizálnak, ne is válaszolj. Várj ki egy jobb alkalmat a helyreigazításra, a mai nap erre nem alkalmas.

Kedves Halak!

A Hold a Halak jegyében áll, és kapcsolódott a Plútóhoz. Ez kiváló kapcsolat számodra, sok energiát kapsz, sugárzol, erősnek érzed magad, és bárkivel felveheted a harcot, még akár a feletteseiddel is. Ma megmutathatod, mennyire dominánsan és elhatározottan tudsz fellépni. Tényeket „teszel az asztalra”, és erősen érvelsz. Komoly előrelépéseket tudsz tenni. A csillagok hihetetlenül sok öntudatot adnak neked. Ezt meg is tudod mutatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top