Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 29. csütörtök)

Kedves Kos!

A Hold a Halak jegyében áll, és az Uránusszal és a Szaturnusszal lép kapcsolatba. Izgalmas nap lesz ez. Mindenekelőtt az emberekkel való kapcsolatod lesz igen igényes, gondolataidat ugyanis senki sem tudja követni. Olyan gyorsan gondolkodsz és kombinálsz, hogy mások csak botladoznak mögötted, és legfeljebb akadályozni tudnak, de nem jelenthetnek támogatást. Máris kész a dilemma. Este kissé megnyugszol, ugyanis már érezni fogod a Szaturnusz hatását.
 

Kedves Bika!

Neked nem kell sokáig magyarázni, hogy mi a feladatod. Egyből megtalálod a helyedet egy csapatban vagy csoportban. Ma azt teszed, amit megtehetsz, hogy másokat támogatni tudj, és értékes segítséget nyújthass. Embertársaidat befolyásolja megbízhatóságod, és számítanak rád. Nyugalmad és realista nézőpontod nagy segítséget nyújthat másoknak. Barátságaid ebben a fázisban sokkal érzelmesebb alapokon állnak.

Kedves Ikrek!

Hajlasz arra, hogy mindent egyszerre csinálj, és a végén ne fejezz be semmit. Most a fegyelem nagyon fontos, és gyakorolhatod, hogy egyik feladatot a másik után intézz el. Csendben ülni, és kipihenni magad – ez ma nehezedre fog esni. Legszívesebben mindenütt ott lennél, és beleavatkoznál a dolgokba. Ez azzal a veszéllyel jár, hogy elaprózod magad.
 

Kedves Rák!

A Hold és a Plútó együtt áll. Ez különös álmokat hoz a szemedre. Különös gondolataid lesznek, például arról álmodhatsz, hogy valahol máshol élsz, és más partnered van, mint aki most mindennap melletted ül. Fantáziád magával ragadhat. Másrészt viszont ma nagyon segítőkész leszel, és abszolút nyitott másokkal szemben, hiszen hatalmas szíved van.

 

Kedves Oroszlán!

Az Uránusz és a Szaturnusz kapcsolódik a Holddal a Halak jegyében. Ezek az erők nyugtalanságot és elégedetlenséget váltanak ki benned. Az érzésed, hogy valamiről lemaradsz. Nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy másoknak jobb a dolguk. Hogy ezek az érzések felébresztik benned a változás iránti erős vágyat, végső soron természetes. Határozd el, hogy most mindent jobban fogsz csinálni. Többet akarsz, nem elégedsz meg olyan egyszerűen a dolgokkal. Most vagy soha.

Kedves Szűz!

A Hold a Halak jegyében áll. Két kapcsolatot épít ma, az egyiket az Uránusszal, a másikat a Szaturnusszal. Koncentrált vagy, ennek ellenére eléggé igyekvő. Igyekezz a részleteket kidolgozni – mondja a Szaturnusz –, de ne veszítsd szem elől a nagy egészet. Ez tényleg nagyszerű napnak ígérkezik. Jó hangulatról és a nap szép lezárásáról a Hold mindenképpen gondoskodni fog.

 

Kedves Mérleg!

Komoly nyomás alatt vagy. Sokat várnak el ma tőled, és nagyon kevés időt kapsz ehhez. Akár akarod, akár nem, időzavarba kerülhetsz. Mi segíthet? Természetesen a jó előkészítés, egy szilárd struktúra, és a képesség, hogy a magánéletedet hagyd a munkahelyed ajtaja előtt. A helyedben fel sem venném a telefont, ha az nem a munkáról szól. A magánügyeket csak este intézném, talán jó lenne, ha te is így tennél.

Kedves Skorpió!

Ez egy további erős napnak ígérkezik. Ma mindent helyesen végzel, a csillagokkal összhangban vagy. A bolygók ugyanis azt szeretnék, hogy nagy érzelmekkel vágj neki a napnak. Ha valami tényleg örömet szerezne neked, mondd ki, terjeszd el, de fordítva ugyanúgy legyen, ha esetleg bosszant valami, azt is beszéld ki magadból. El sem hiszed, hogy ezzel a módszerrel milyen sokat érhetsz el. Ma ugyanis hallgatnának rád az emberek, anélkül, hogy veszekednének. Egész nyugodtan mutasd meg a külvilágnak a lelkedet.
 

Kedves Nyilas!

Ma nem tudja a jobb kezed, hogy mit csinál a bal. Ide-oda fognak rángatni. Eldönthetsz valamit, majd kétségbeesel, és így azután ismételten időt veszíthetsz. Végül is üres kezekkel állsz ott, ahol sokat tettél a megoldás érdekében. Jogosan bosszankodsz. Ezenkívül ilyen napokon még arra is hajlamos vagy, hogy magadat okold az esetleges kudarcért. Lehetséges, hogy elégedetlenül kell zárnod a napot. Ne haragudj magadra, lépj túl rajta, csak 24 óráig tart ez a nap, holnap már új nap kezdődik.

Kedves Bak!

Egy további jó nap áll előtted. Továbbra is ellát a Hold kellemes energiákkal. Ma a Szaturnusszal és az Uránusszal kapcsolódik, és ennek csodálatos következményei lesznek. Koncentrált vagy, de nem egyoldalú. Ki tudod dolgozni a részleteket anélkül, hogy a nagy egészet el kellene veszítened a szemed elől. A mában élsz, itt és most, de a jövőre is képes vagy ügyelni. Ma nagyon erős vagy. Mindenekelőtt a hivatásbeli vonalon tudsz nagyszerű teljesítményt nyújtani.

 

Kedves Vízöntő!

Ma uralkodó bolygód, az Uránusz nyújt segítséget. A Holddal vesz fel kapcsolatot, és sokkal jobban is érzed magad, mint tegnap. Mindenesetre készülj fel rá, hogy időzavarba kerülsz. Érzékeny hangulatokra nem is marad időd. Váratlan munkák szakadnak a nyakadba. Szinte átszáguldasz a napon. Hajszolod magad, ennek ellenére koncentrált tudsz maradni. Este már gondolj csak magadra, hagyd magad kényeztetni.

Kedves Halak!

A Hold a Halak jegyében áll, és az Uránusszal és a Szaturnusszal lép kapcsolatba. Az Uránusz a jó hangulaton kívül sok vicces gondolatot is varázsol a fejedbe. Emiatt nehezebben tudsz majd koncentrálni. Az is lehetséges, hogy túl könnyelműen közelítesz meg egy témát, és máris néhány hibát követhetsz el. Mivel a Szaturnusz is hat, az ilyen figyelmetlen szakasznak kellemetlen következményei is lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top