Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 30. péntek)

Kedves Kos!

Délelőttől kora délutánig holdszünet lesz. Ez egy különleges holdszünet, ugyanis a Hold éppen a Kos jegyébe igyekszik, és ezáltal erősen gyengíteni fog téged. Fizikailag valóban gyenge leszel, és jobb, ha ezt a természetes határt figyelembe veszed. Ne lépj túl a határon. Ha érzed, hogy fáradt vagy, tarts egy kis szünetet. Mivel a szünetet a Vénusz uralja, akkor lesz a legszebb a napod, ha társaságban töltöd.

 

Kedves Bika!

Csak a kora reggeli időpontok alkalmasak a fontosabb dolgok intézésére. Jobb, ha nagyon korán kelsz, mert később holdszünet lesz. Koncentrálj a rutinfeladatokra. A délután derekán a Hold már a Kos jegyében áll. Ezek az energiák váratlanul erősnek hatnak majd. Engedd, hogy meggyőzzenek valamiről, spontán módon vegyél részt minden akcióban.

 

Kedves Ikrek!

Ma minden fontos dolgot igyekezz tíz óra előtt elintézni, mert utána holdszünet lesz. Az új projekteket és a döntéseket inkább halaszd máskorra. Este a Hold a Kos jegyébe lép, és ez újból felélénkít téged. Ekkor különösen jót fog tenni egy kis sport, és segíteni fog abban, hogy a hét stresszeit fel tudd oldani.

 

Kedves Rák!

Csak a kora reggeli órákban tudsz valami értelmeset elvégezni, mert a Hold még a Halak jegyében áll, de tíz óra után holdszünet van. A fontos döntéseket és a megbeszéléseket lehetőség szerint halaszd el más napokra. Használd ki az órákat arra, hogy kreatívan dolgozz. Ötleteid fantasztikusak, meglátásaidat értékeli a környezeted. Este a Hold a Kos jegyébe ér, és te inkább visszavonulsz a négy fal közé. Helyezd magad kényelembe.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold ma délelőttől késő délutánig szünetet tart. Csak kora este lesz energiája, mégpedig a tüzes Kos jegyében áll. A holdszünet az erős Vénusz befolyása alatt áll. Csak az esti órákban lesz igazán jó a napod. Az a lényeg, hogy jól érezd magad. A Hold és a Vénusz lehetőséget ad arra, hogy jól szórakozz. Az esti órákban emelkedett hangulatban leszel, szinte vakmerővé válsz.

 

Kedves Szűz!

Holdszünet van ma, kora estig. Ez azt eredményezi, hogy meglehetősen nyugodt napod lesz. Bár ez akaratlanul történik, de ma úgysem sikerülne sok minden. Hagyj magadnak időt, az utolsó két napon úgyis nagyon sokat dolgoztál. Intézz el egy-két magántermészetű ügyedet, végezd el a hétvégi bevásárlásokat, és örülj annak, hogy egyáltalán nincs rajtad semmilyen nyomás. Ma semmit sem kell tenned muszájból, ez nagyon jó érzés, ugye?

 

Kedves Mérleg!

Kora estig a Hold szünetel. Ebben az időszakban lazítanod kellene, és regenerálódni. Aki e figyelmeztetés dacára tovább dolgozik, és nem hagyja magát meggyőzni, az csak kínlódni kénytelen. Fejfájás lehet a legkisebb következménye. Fogd vissza magad egy kicsit.

 

Kedves Skorpió!

Ma valahogy a Hold igazságot tesz, nyugodtan visszavonulhatsz egy kicsit. Kora estig ugyanis a Hold szünetel. Foglalkozz mindazokkal az apróságokkal, melyekkel az utóbbi napokban nem értél rá törődni. Takaríts, varázsolj más légkört a lakásodba. Az este váratlanul izgalmas lesz, talán egy látogatás, egy spontán meghívás, mindenesetre maradj nyitott!

 

Kedves Nyilas!

A nap legnagyobb részét egy holdszünet foglalja el. Kora estig kevés erővel rendelkezik a Hold, ezért neked sem tud adni ebből. Ma átmenetileg még ötletgazdagságod is cserbenhagyhat. Mivel a Nyilas szülöttek ki nem állhatják, ha a nap nem kínál változatosságot, ma hajlasz arra, hogy sötétebben lásd az életet, mint amilyen. Magas szintre emelheted ma a nyafogás tudományát. Főleg, ha engeded, hogy apróságok kihozzanak a sodrodból, és engeded, hogy minden egyhangú, érdektelen legyen.

Kedves Bak!

A mai nap valamivel nyugodtabb lesz. A holdszünet kora estig visszanyomja az erődet. Erőt kell venned magadon, hogy egyáltalán végezz valamit. Fáradt vagy, és érzed, hogy mennyire szükséged van a hétvégére. Készíts terveket, és végezz előkészületeket ezzel kapcsolatosan.

 

Kedves Vízöntő!

Ma nem sok minden történik, az sem lesz látványos. Ez számodra nyugalmat, lazítást jelent. Már alig vártad ezt a jótékony holdszünetet. Törődj ma egy kicsit háztartásoddal!

Kedves Halak!

Nyugodtan kezdődik a mai nap. A Holdtól nem érkezik erő, ez számodra is azt jelenti, hogy lassabban tudod végezni a munkádat. Néhány feladatot halassz el, ettől nem fog összedőlni a világ. Az estéd gyönyörű lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top