Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 31. szombat)

Kedves Kos!

Nagyszerű nap kezdődik ma. A Hold a Kos jegyében áll, a Merkúr és a Szaturnusz kellemesen kapcsolódnak. Ma igen figyelmes vagy más emberekkel szemben, ez nagyon szép tőled. Ezért dicsérni és szeretni fognak.

 

Kedves Bika!

Úgy látszik, mindenki vállalkozó kedvű és ugrásra kész, rajtad kívül. Ne engedd, hogy mások bolonddá tegyenek. Ha mindenki összevissza rohangál, te akkor se tarts velük, főleg ne a hétvégén. Egy kis szabadidőt igazán megérdemelsz, rászolgáltál a pihenésre. Csak azt tedd, amihez tényleg kedved van. A Merkúr egy helyben áll, és bizonyos módon neked is ezt kellene tenned.  

Kedves Ikrek!

A Hold a Kos jegyében áll, talán ezért is vagy olyan aktív és vállalkozó kedvű, mindenáron jobb akarsz lenni másoknál. Semmi esetre se maradj otthon, mert különben csak a magad és mások idegeire mennél. Minél több minden történik ma, annál jobban fogod magad érezni.

 

Kedves Rák!

A Hold a Kos jegyében áll. Hangos és élénk lesz a napod, nem igazán érzed jól magad, ha minden kapkodóvá válik, jobb is, hogyha egy nyugodt sarkot keresel magadnak. Jogod van élvezni a hétvégédet, ne engedd magad zavartatni másoktól.

 

 

Kedves Oroszlán!

A Merkúr és a Szaturnusz ma kellemesen kapcsolódnak. A Hold a veled rokon Kos jegyében áll. A Merkúr annyira lassan mozog, hogy ma nem tudsz vele mit kezdeni. Teljesen kész vagy, nehezen találod a szavakat, és nem jutsz tiszta gondolatokhoz.

 

Kedves Szűz!

A Merkúr ma a harmadik nagy kapcsolatot építi fel ezen a héten a Szaturnusszal. Ma már nagyon lassan mozog, ez eléggé igénybe vesz téged. Meglehetősen szőrszálhasogató vagy, és ezzel kínozni tudod a környezetedet is. Ma még magadat is nehezen tudod elviselni.

 

Kedves Mérleg!

A Merkúr már behúzta a féket, holnap a kora reggeli órákban már előreindul, a napod nehezen indul, mert egyáltalán nem tudod magad semmire összpontosítani, bár kellene. Ez nem egyszerű, mert a gondolataid éppen úgy egy helyben állnak, mint a Merkúr. Olyan érzés, mintha magad mellett állnál, és a mindennapi teendők a fejedre nőnének.  

Kedves Skorpió!

A mai napon saját magadat sem fogod tudni elviselni. Eleve rossz hangulatban kelsz fel. Semmi okod nincs erre, kivéve a Merkúr–Szaturnusz-kapcsolatot. Ha egyedül maradsz, könnyebb lesz a dolgod.

 

Kedves Nyilas!

A Merkúr megállt, most szeretné eldönteni, merre induljon, így mindent leblokkol, semmi sem halad előre, fáradt vagy, és kedvetlen, a megbeszélt találkozók nem jönnek létre. Úgy érzed, hogy a csillagok igazolják rossz hangulatodat. Gyakran nyugtalankodsz. Alig értél el egy célt, máris a következőhöz készíted elő a talajt. Feltűnt már neked, hogy a csúcsélményt egyáltalán nem is élvezed? Gondolkozz el ezen.

Kedves Bak!

A Merkúr már nagyon lassan mozog, és utoljára még kapcsolatba lép a Szaturnusszal. A nap nehézkesnek látszik. A legkisebb döntés is egy örökkévalóságig tart nálad. Lassan határozol, és ezzel könnyen lemaradhatsz a csatlakozásról. Enyhe frusztrációval nézel az este elé, de az viszont gyönyörű lesz.

 

Kedves Vízöntő!

Mára ne tervezz semmit! Úgyis minden másképp sikerül, mint ahogy képzelted. Vagy partnered nem jön el a randevúra, vagy te késel el jócskán. A Merkúr ugyanis egy helyben áll, és hozzá még Szaturnusszal lép kapcsolatba. Most semmi sem sikerülhet. Egyszerűen el kell viselned ezt az eseménytelenséget.

Kedves Halak!

A Merkúr egy helyben áll, és a Szaturnusszal kapcsolódik. A Hold ereje a Bak jegyéből szintén nem tud segíteni neked. A nap különös lesz, csendben állsz, nem haladsz előre, és minden, amit szeretnél, kipukkadhat, mint egy szappanbuborék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top