Horoszkóp

Februári holdnaptár

Izgalmas és rövid hónap következik, amelyben az egyik nagy esemény a részleges holdfogyatkozás, amely sajnos nem lesz látható, mivel a délutáni órákban következik be, ám a hatását érezni fogjuk. Szenvedélyes összeveszések, óriási kibékülések, nagy egymásra találások ideje jön el, és lesznek olyan állatövi jegyek, amelyek Fortuna istenasszonynak köszönhetően óriási szerencsét élvezhetnek.

Növő Hold a Kosban

2009. február 1.

Megvetted a Nők Lapja Ezotériát? Még nem? Itt a ragyogó alkalom, hogy a mai kimozdulást összekösd egy újságvásárlással, mert olyan fantasztikus dolgokat tudhatsz meg belőle, hogy a neveket hogyan befolyásolják a sorsot. Milyen sorsszerű változások történnek valakinek az életében, ha házasságkötéskor felveszi a férje nevét. De azt is megtudhatod, hogy ki volt Madonna egyetlen és igaz szerelme, vagy miért hagyta el Russel Crow, a Gladiátor a szépséges Meg Ryant. Mindezt a horoszkópok segítségével.

Növő Hold a Bikában

2009. február 2., 3

Ne vállalj el olyan munkát, amelyben nincs gyakorlatod, mert olyan teljesítményt várnak tőled, amelyre éppen a rutin hiánya miatt képtelen vagy. Ha suliba jársz, keményen kell tanulnod, főleg, ha vizsgára készülsz. Nem ártana különórákat venned abból, amiből gyengének érzed magad. Egy baráti kapcsolatod megszűnhet, mert rájössz arra, hogy valaki galád módon kijátszott téged.

Növő Hold az Ikrekben

2009. február 4., 5.

A féltékenység zöld szemű szörnyetege kerít a hatalmába, és ha nem tudsz mértékletes maradni, akkor előfordulhat, hogy éppen az a kapcsolatod megy szét, amelyet eddig a legfontosabbnak tartottál. Pénzügyek terén maradj mértékletes, inkább ezen a két napon semmire se adj ki, mert nagy az esélye annak, hogy selejtet sóznak rád. Olyan pletyka juthat a tudomásodra, hogy talán még a lélegzeted is elakad, és rájössz arra, hogy hiába volt valaki a legnagyobb sztár, most a sors megtapasztaltatja vele a mélységet.

Növő Hold a Rákban

2009. február 6., 7.

Nem vagy az a bosszúálló típus, de most a sors olyan lapokat játszik a kezedre, olyan dolog jut a tudomásodra, amivel elégtételt veszel egy korábban elszenvedett sérelemért. Nem érzel lelkiismeret-furdalást, és pontosan tudod, hogy minderre nem került volna sor, ha veled sem gonoszkodott volna senki. Ez a két nap kiváló arra, hogy a szerelmi vagy a rokoni kapcsolataidnak a mélyére nézz, és ha szükséges, kezdeményezz változtatást.

Növő Hold az Oroszlánban

2009. február 8.

Ma idegesebb és feszültebb leszel a szokásosnál, ezért jól tennéd, ha egy kis időt töltenél a szabadban vagy konditeremben, esetleg uszodában, mégpedig aktív mozgással. Ha shoppingolsz, sajnos elszaladhat veled a ló, és olyan dolgokat is megvehetsz, amikre egyáltalán nincs szükség. Ha bulizol, olyan valakit látsz meg, akitől egész testedben megremegsz, eddig nem tapasztalt élmények kerítenek hatalmukba, ami nem más, mint az előző életek emléke. Ti már biztosan találkoztatok valamikor a múltban.

 

Telihold az Oroszlánban, és Magyarországról részleges holdfogyatkozás

2009. február 9.

Ha ezen a napon piros ruhát veszel fel, légy tudatában, hogy biztosan vitába keveredsz, és nem valószínű, hogy győztesen kerülsz ki belőle, különösen a délutáni órákban. Viszont ha szexre vágysz, vagy valakit magadhoz akarsz láncolni, akkor csak bújj pirosba és feketébe, és ezen a napon a Nap és a Hold kozmikus nászának idején veled is fantasztikus dolog fog történni.

Fogyó Hold a Szűzben

2009. február 10., 11., 12.

A szíved tele van jósággal, megértéssel, szeretettel és szerelemmel. Utálsz és elviselhetetlennek tartasz minden durvaságot és erőszakot, ezért jobban jársz, ha a mai napon akkor kapcsolod be a médiumokat, amikor nem híreket mondanak, ami nem azt jelenti, hogy homokba dugod a fejed, hanem azt, hogy az érzékeny lelked ezeket most nehezebben viseli el. Szerelmes vagy, esetleg vágysz a szerelemre, nézz meg egy igazán érzelmes filmet, amelyen még könnyeket is lehet potyogtatni, és a lelked megnyugszik. A mai napon nem érdemes munkát keresni, mert olyat találhatsz, ahol nem világosítanak fel mindenről, így aztán  csalódás lehet a vége.

Fogyó Hold a Mérlegben

2009. február 13.

Tudod, hogy ma péntek 13-a van? A mágikus nap, amitől sokan rettegnek, ha erről a napról többet szeretnél megtudni, akkor vedd meg az e heti Nők Lapját, és kiderül, hogy Amerikában mennyivel babonásabbak az emberek, mint Európában, és hogy nemcsak az átlagember, hanem a koronás fők között is vannak, akik irtóznak a 13-as számtól. Egyébként ma történik egy olyan esemény, amely hosszabb távon meghatározza a jövődet.

Fogyó Hold a Mérlegben

2009. február 14.

Semmit sem szeretnél, mint elcsábítani őt? De nem tudod, hogyan fogj hozzá, és kétségbeesetten kutatsz valami szerelmi recept után? Semmi gond. Hívd meg a kedvesedet az otthonodba – elvégre Valentin-nap van –, és kápráztasd el a szakácsművészeteddel. Készíts előételnek zellersalátát, amelynek erejét már őseink is ismerték. A főétel legyen egytálétel. Főzés közben kevergesd a fakanállal az ételt az óramutató járásával, és gondolj arra, amit el szeretnék érni. A főzés utolsó fázisában helyezz el egy rózsakavarcot a lábosban, ez megadja a szerelmi energiát. Tálalás előtt persze távolítsd el. A desszert csokihab legyen, ami a legismertebb afrodiziákum, de a fűszerezése kevés legyen, mert ebben az esetben a kevesebb több. Álmaid kedvesét elfogod ezen az estén vagy éjszakán varázsolni!

Fogyó Hold a Skorpióban

2009. február 15., 16., 17.

Szerencsés napok, amikor a kis és a nagy szerencse bolygói egymással kapcsolatban vannak, mindehhez társul a Mars. Amit korábban elterveztél, azt egészen biztosan most sikerre viszed. Lehet, hogy több embert negatívan érint egy munkahelyi bejelentés, te azok közé tartozol, akiket nem visel meg különösképpen, hiszen új terveid vannak, és a sors most a kezedre játszik abban, hogy ezt megvalósítsd. Partnered pedig imád, és szexuális fantáziája olyan színes lesz, hogy csak ámulsz-bámulsz. De semmi féltékenykedés, nem más ágyából hozta az ötletet, hanem a saját álma…

Fogyó Hold a Nyilasban

2009. február 18., 19.

Kiváló ez a két nap arra, hogy társaságban töltsd az időt, és hogy új embereket ismerj meg. Olyan titkok tudójává is válhatsz, amelyek megdöbbentenek, és a titok tulajdonosa ezután valamilyen formában – hogy elárulta magát – kötődni fog hozzád. Érdekes módon ebből te profitálni fogsz, méghozzá nem is keveset. Akivel szemben hatalmi harcaid voltak, az most feladja, mert rájön, hogy nélküled, a tudásod, a tehetséged nélkül rosszabbul jár.

 

Fogyó Hold a Bakban

2009. február 20., 21.

A szerelemben szenvedélyes leszel, és a gyermekedet is úgy megvéded, hogy ember legyen a talpán, aki nemet tud mondani neked. Népszerű leszel az emberek között, a házastársaddal a kapcsolatod is rendezheted, és ha szeretnél egy kicsit jobban kinézni, akkor eljött az ideje a testformálásnak. Abba az edzésfajtába, amelybe most belekezdesz, nem fogod könnyen abbahagyni, és amikor már a tavaszi lenge ruhákat fel lehet venni, te leszel az első, aki kivillantja a melleit, a hasát és a popóját.

Fogyó Hold a Vízöntőben

2009. február 22., 23., 24.

Vannak olyan barátságok, amelyek nem állják ki a próbát. Éppen így leszel ezzel most te is. Egy régi, kipróbált baráti kapcsolatod, amelyről azt hitted, hogy veled van jóban-rosszban, most kiderül, hogy egyáltalán nem így gondolja. Ráadásul megismersz egy új embert, aki a szívedhez közel álló embernek a kedvese, aki iránt őszintén és mélyen érez, akin rajta van a szerelem rózsaszínű szemüvege. És te hiába látod a kettőjük közötti különbséget, és a másik ember hibáját, nem szólhatsz egy szót sem. Csak majd amikor az emberedet a szerelme kihasználta, akkor nyújtasz neki vállat, amin kizokoghatja magát.

Újhold a Halakban

2009. február 25.

Naponta három csésze zöld tea jelentősen csökkenti a csontritkulás rizikójának kialakulását. Ráadásul a zöld tea olyan alapanyagokat tartalmaz, ami hosszú távon egy magasabb csontsűrűséghez vezet. A kutatók a leglátványosabb eredményt azoknál a résztvevőknél érték el, akik már több, mint tíz éves isszák a teát. Te is belekezdhetnél egy zöldtea-kúrába, mely ráadásul antioxidánsokat is tartalmaz, vagyis védi a bőrt az idő előtti öregedéstől. Ha szoláriumba mész, ne feledkezz meg az utána használatos barnítóvajról!

 

Növő Hold a Halakban

2009. február 26.

Jó szellemi formában leszel, ennek köszönhetően nem kell izgulnod, akár vizsgázol, akár felvételizel, akár állásinterjúra mész, vagy csak egyszerűen olyan emberrel beszélgetsz, akiről úgy érzed, hogy szellemiekben magasabb szinten áll, mint te. Egyébként ez a kapcsolatok napja is, találkozhatsz olyan személlyel, akivel a későbbiekben tartós barátság alakulhat ki közöttetek, és anyagilag is valamilyen módon a sors összekapcsol benneteket. Ha ma mész moziba, színházba, vagy könyvet rendelsz, élvezni fogod a pénzedért azt a kultúrát, amit kapsz.

Növő Hold a Kosban

2009. február 27., 28.

A következő két napban kaphatsz egy munkaajánlatot, mégpedig olyat, amelyben sohasem próbáltad magad, és amelyet valahogy megpróbálsz ügyesen eltitkolni. Ehhez a munkához ne fűzz nagy reményeket, mert nem neked való. Találkozol egy olyan emberrel, aki felhúzott ujjú garbót visel, aminek az üzenete: senkinek nem akarok megfelelni, és csak érzelmi kapcsolat kötésére van most kedvem. Egy rokonod vagy ismerősöd, esetleg barátnőd sokat izgul ezekben a napokban, többször hívd fel, és nézz rá, érdeklődj mi van vele, és nyugtasd meg.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top