Horoszkóp

Februári wellnesshoroszkóp

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Érzelmek: Fantasztikus formában leszel, könnyen tanulsz, nagyszerű kapcsolatokat alakítasz ki, és bármihez nyúlsz, az most arannyá változik. Szenvedélyes vagy, egyik flört követi a másikat, amit sosem élveztél úgy, mint most.
Wellness-tipp: Nagyon jót tesz neked a szaunázás, a szervezeted az izzadással sok méreganyagtól szabadul meg, és ettől frissebbnek, lendületesebbnek érzed magad.
Így meríts energiát: Február 2-án délután a Mars átér a Vízöntő jegyébe, ekkor sorsszerű lehetőséget kapsz, hogy anyagilag is talpra állj, és olyan dolgokat engedj meg magadnak, amelyekre régebben nem volt lehetőséged.
Ha ez az aszcendensed: Féltékeny vagy, méghozzá valakinek a sikerére. Fogd vissza magad, mert olyat mondhatsz, amivel örökre megszakíthatod a kapcsolatot az illetővel.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Érzelmek: Most nagyon jól alakul az életed, olyan dolgok is sikerülnek, amelyek korábban nem váltak valóra. Még soha nem voltál ennyire összhangban a környezetedben élőkkel, mint most. Különösen igaz ez a házas- vagy élettársadra.
Wellness-tipp: Ha úgy érzed, testileg vagy lelkileg a kimerülés környékez, próbáld ki az angyalfűből készült teát. A pánikbetegség tüneteinek enyhítésére is kiválóan alkalmas.
Így meríts energiát: Február 12-én a Vízöntőben áll a Nap és a Neptunusz, ekkor érdemes hallgatnod a megérzéseidre. Ez a nap arra is alkalmas, hogy megszabadulj egy rossz szokásodtól, ami még könnyebben fog menni, ha rendszeresen meditálsz.
Ha ez az aszcendensed: Pénzügyek terén ismét váratlan kiadások borzolják az idegeidet, és megtörténhet, hogy hitelt kell felvenned.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érzelmek: Idegesebb leszel az átlagosnál, ami érthető, hiszen valaki állandóan azt suttogja a füledbe, hogy most minden változni fog. Igaza lesz, de emiatt nem kell aggódnod, mert jó irányba fordul a helyzet, amiből te csak jól jöhetsz ki.
Wellness-tipp: Kerüld a cukros élelmiszerek fogyasztását, mert különösen rossz hatással van a szervezetedre. A teádba is inkább mézet tegyél, de abból is csak egy keveset.
Így meríts energiát: Február 14-én a Merkúr átlép a Vízöntő jegyébe, a Hold pedig a Skorpióban tartózkodik. Az esti órákban, egy kis csöndes elvonulással feltöltődhetsz a bolygó energiáival, aminek hatására nyugalom költözik a hétköznapjaidba.
Ha ez az aszcendensed: Nincs annyi pénz a földön, amennyi neked elég lenne. Ennek ellenére ne kérj kölcsön, mert sokkal nehezebb lesz visszafizetni, mint ahogy az látszik.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmek: Baráti kapcsolatból szerelem lesz, méghozzá olyan romantikus, amilyet a hollywoodi filmekben lehet látni. Ha párkapcsolatban élsz, az új szerelem miatt nagy veszekedések közepette elhagyhatod a mostani kedvesedet.
Wellness-tipp: Köretnek burgonya helyett válassz inkább rizst vagy párolt zöldséget, jót fog tenni az emésztésednek.
Így meríts energiát: Február 7-én a Mars és a Jupiter együttállnak, és a Vénusz jó fényszögekkel kapcsolódik hozzájuk. Most teljesülhet egy régi álmod, találj ki rá egy mantrát, és azt ismételgesd, amikor csak tudod.
Ha ez az aszcendensed: Légy óvatos, mert előfordulhat, hogy meglopnak. És ez nemcsak a pénzedre, hanem az ötleteidre is vonatkozik. Légy kedves a kollégáiddal, különösen a feletteseddel.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Érzelmek: A munka kerül most nálad előtérbe, ami nem csoda, hiszen olyan változások történnek, amelyek miatt fontos, hogy minden energiádat erre fordítsd. Sikerrel járhatsz, és szerencsére a családod sem sínyli meg ezt az időszakot.
Wellness-tipp: Most érzékenyebb az emésztőrendszered, ezért ügyelj arra, hogy ne fogyassz hashajtó hatású étrend-kiegészítőket, fogyókúrás készítményeket. A hashajtók ugyanis zavart okozhatnak a foszfor anyagcseréjében.
Így meríts energiát: Február 25-én újhold lesz, méghozzá a Halak jegyében. Ezen a napon a védőangyalod minden gondot és bajt száműz mellőled.
Ha ez az aszcendensed: A szerelmeddel olyan dolgokat is meg tudtok most beszélni, amiket korábban nem sikerült. Ezzel azonban ne élj vissza, és ne áraszd el a panaszaiddal.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Érzelmek: Megtörténhet, hogy a véleményed változásával a céljaid is megváltoznak. Rájössz, hogy amit eddig hajszoltál, már nem érdekes, és új dolgok felé fordulsz.
Wellness-tipp: Fogyassz minél gyakrabban zellert, magas ásványianyag-tartalma most jót tesz a szervezetednek.
Így meríts energiát: Február 14-én, Valentin napon légy figyelmes, mert te lehetsz valakinek a védőangyala. Nem csak neki segítesz, azzal, hogy megmented őt, te is rengeteg energiát nyersz.
Ha ez az aszcendensed: Mindenképpen tartsd be a szabályokat, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egészen biztosan nem fogsz lebukni.

Rák (VI. 22. VII. 21.)

Érzelmek: Most nagy esély van arra, hogy az egyéjszakás kalandnak induló kapcsolatok komolyabbá váljanak. Ha párkapcsolatban élsz, a pénzügyek okozhatnak fejfájást. Előfordulhat, hogy családtagod betegsége miatt gyakran kell kórházba látogatnod.
Wellness-tipp: Azt a különleges élményt, amelyet ebben a hónapban átélsz, beszéld meg egy olyan emberrel, aki járatos az ezotériában. Ez az élmény ugyanis választ adhat egy olyan kérdésedre, ami már régóta foglalkoztat.
Így meríts energiát: Február 9-én teljes holdfogyatkozás lesz, koncentrálj a jelenségre, mert a kozmikus energia hosszú időre erőt ad neked.
Ha ez az aszcendensed: Külföldi úttal kapcsolatban még mindig tanácstalan vagy. Ismét olyan dolgok történnek, amelyek maradásra késztetnek, és ezt a helyzetet egyre nehezebben viseled.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Érzelmek: Mindenki veled foglalkozik, te vagy a középpontban, és ez most nagyon jólesik neked. Örülsz, hogy kényeztetnek, de ha nem figyelsz, túlzásba eshetsz.
Wellness-tipp: Ne tervezz egyetlen napra túl sok elintéznivalót, mert ideges leszel attól, ha nem sikerül megvalósítanod. Ilyen állapotban pedig még az élő fába is belekötsz.
Így meríts energiát: Február 3-án végezz gyertyameditációt, hogy választ kaphass egy kérdésedre. A kapott válasz boldoggá fog tenni.
Ha ez az aszcendensed: Most a pénzügyek okoznak gondot a kapcsolatodban: a partnered folyton azon aggódik, hogyan fogtok kijönni az egyre kevesebb jövedelmetekből. Sajnos a megoldási javaslataid nem nyerik el a tetszését.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érzelmek: Rengeteg feladatot kell elvégezned, de ez most olyan gyorsan és könnyen megy, hogy magad is elcsodálkozol. Kreatív vagy, és új megoldásokat találsz régi problémákra.
Wellness-tipp: Gyakran előfordul, hogy nehezen jön álom a szemedre, de ne aggódj, a probléma átmeneti. Ne vegyél be altatót, inkább próbálj ki relaxációs technikákat.
Így meríts energiát: Február 8-án a Hold és a Jupiter szemben állnak egymással. Este hatkor állj ki a szabad ég alá, fordítsd a két tenyeredet az ég felé, így feltöltődhetsz kozmikus erőkkel.
Ha ez az aszcendensed: Annyira vonzódsz valakihez, hogy képtelen leszel ellenállni neki, és olyan szenvedélyt élsz át vele, mint talán még soha, senkivel.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Érzelmek: A szerelmed vagy a gyermeked kötik le a figyelmed nagy részét. Egy nagy eseményre készülsz, amely alapjaiban változtathatja meg az életed. Ne légy ideges, mert azzal kikészíted a környezetedet.
Wellness-tipp: Hasznosítsd szellemi segítőid erejét a mindennapokban, hívd az angyalodat, és kérj tőle bátran, teljesíteni fogja a vágyadat.
Így meríts energiát: Sajátítsd el a teljes jógalégzés technikáját. Nagyon jól jöhet feszült, stresszes helyzetekben. Gyakorlásával sokkal több erőd és energiád marad.
Ha ez az aszcendensed: Ha pénzért olyan dolgokba mész bele, amelyek a törvény kiskapuit nyitogatják, most igazán nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Érzelmek: Végre elérkezett a pillanat, amikor a hosszas küzdelmek után a sors valóra váltja egy dédelgetett álmodat, és ettől ez a hónap bearanyozódik. Elmerülhetsz a boldogság tengerében.
Wellness-tipp: Tarthatnál néhány gyümölcsnapot, felfrissülsz majd tőle, és megszabadulhatsz néhány felesleges kilótól is.
Így meríts energiát: Az egyik barátnőd lesz az, aki olyan információkat oszt meg veled, amelyek feltöltik energiaraktáraidat, és megerősítenek a hitedben.
Ha ez az aszcendensed: Ingatlanügyletben légy nagyon óvatos, akár veszel, akár eladsz vagy felújítasz, mert szélhámosokkal hozhat össze a sors.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Érzelmek: Kicsit talán csalódottnak érzed magad, mert mégsem kapod meg azt, amire annyira vágytál. Vagy ha mégis megkapod, akkor sem olyan, mint amilyennek korábban képzelted. De a csalódáson hamar túlteszed magad.
Wellness-tipp: Ez a hónap alkalmas arra, hogy sikerrel végigcsinálj egy narancsbőr elleni kezelést, méghozzá remek eredménnyel.
Így meríts energiát: Naponta kétszer húsz percnyi mozgás nemcsak az emésztésednek tesz jót, hanem a hangulatodnak és a közérzetednek is.
Ha ez az aszcendensed: Jogi ügyben nyertes leszel, mert az igazság a te oldaladon áll. Házas- vagy élettársad kap egy olyan ajánlatot, ami jó hatással lesz a családi kasszára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top