Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 03. kedd)

Kedves Kos!

A Hold a Bika jegyében áll, ám most már kizárólag pozitív kapcsolata van más planétákkal. Ez a nap sokkal jobban sikerül, mint a tegnapi. Ezenkívül a reggeli órákban, nagyon korán a Vénusz, a szerelem bolygója átlép a Kos jegyébe. Mától te vagy a sugárzó középpontja a zodiákusnak, és ez egypár hétig is eltarthat. Kedvességed mély hatást gyakorol másokra. Saját magad is elégedett lehetsz magaddal, és ez az energia mágikusan hat egész környezetedre. Szakmai téren is könnyen keresztül tudod vinni az akaratodat, és felkeltheted a figyelmet magad iránt. Csak a délután közepén erősödik a Neptunusz hatása, ezzel együtt gyengül a te teremtőerőd, de addig igazán nagyot tudsz alkotni.

Kedves Bika!

A Merkúr ismét lendületbe jött, és ezzel feloldja a körülötted lévő blokádokat. Sokkal nagyobb bizalommal vághatsz neki ennek a napnak. A problémák azért vannak, hogy megoldd őket. A Hold a Bika jegyében áll, még mindig jól haladsz előre. Bravúrosan oldod meg ezt a napot, egyetlen gond lehet, hogy a Vénusz ma belép a Kos jegyébe, a te tizenkettedik napházadba. Minden látható ok nélkül bizonytalanabbnak érezheted magad ennek a Vénusznak a hatása alatt, és úgy érzed, hogy sokkal kevésbé vagy vonzó. Sok mindent kétségbe vonsz, és elégedetlen leszel magaddal, ez sajnos a következő időszakban így is marad.

Kedves Ikrek!

A Vénusz, a szerelem bolygója ma belép a Kos jegyébe. Ez felélénkíti a kapcsolataidat, kedvet hoz a szerelemre, és rendkívül nyílttá és spontánná varázsol téged. Már ma sokkal jobb lesz a hangulatod, mint tegnap volt, bár a Hold továbbra is a Bika jegyében áll. Maradj a lassabb ütemű előrehaladásnál, mivel ma a Merkúr – az uralkodó bolygód – is hat, ez a nap nagyon jónak ígérkezik. A folyosói csacsogásokból megtudhatsz valami érdekeset, az élet ismét gyönyörű lesz a számodra.

Kedves Rák!

A Vénusz, a szerelem bolygója ma jegyet vált, és átlép a Kos csillagképébe. Mit is hozhat ez az új Vénusz? Minél határozottabb a fellépésed, annál jobb. Minél egyenesebben közelítesz az emberek felé, annál örvendetesebbek lesznek az eredmények. Ha valaki tetszik neked, vagy szeretsz valakit, most érkezett el az idő ahhoz, hogy előrelépj, szólítsd meg bátran. Az élet egyéb területén is nagyon fontos, hogy egyenesen és nyíltan mondd meg a véleményedet, csak így fognak meghallgatni. Egyébként ez a mai nap jó munkanap lesz, jól haladsz a feladataiddal.

Kedves Oroszlán!

Ma belép a Vénusz a Kos jegyébe, és így a következő hetekben a kilencedik napházadból sugárzik. Most nagyobb célokat tűzhetsz ki magad elé, mozgásba szeretnél lendülni. Szerelmi életedet is befolyásolja ez a Vénusz, bátrabban és egyenesebben közeledsz a többi emberhez. Több kedved van a szerelemhez, és több beporosodott kapcsolat újból felélénkül. A nap maga hasonló lesz a tegnapihoz. Mindent egy bizonyos nyugalommal és egykedvűen teszel, és pontosan emiatt leszel eredményes.

Kedves Szűz!

A Hold egy további napra is a Bika jegyében marad. Egyik jó kapcsolatot építi fel a másik után. Nem csoda, hogy jól érzed magad. Szinte sugárzol, és nehéz helyzetekből jobban jössz ki, mint a többiek. Ma te vagy a nyerő. A Vénusz belép a Kos jegyébe, ezzel a te nyolcadik napházadba. Mély és őszinte kapcsolatokra kell helyezned a hangsúlyt. A szerelemben állandóságra és elkötelezettségre van szükséged.

Kedves Mérleg!

A mai nap egészen más. Korodtól függetlenül érezheted, hogy ismét friss szellem ébred benned, szívesen játszol a lehetőségekkel, és talán kísérletezni is szeretnél. A kora reggeli órákban a Vénusz a veled szemben álló jegybe, vagyis a Kos jegyébe lép. Egyből sokkal nyitottabb, könnyedebb és lazább leszel, és vidámnak találod az életed. Még a stresszel és nyomással is könnyebben megbirkózol, még mosolyogsz is rajta.

Kedves Skorpió!

A Hold a Bika jegyében marad, és továbbra is szemben áll a saját jegyeddel. A Vénusz belépett a Kos jegyébe, és a nyolcadik napházadba került. Az erők, melyeket tegnap közvetlenül a munkádra tudtál fordítani, ma gyengülnek, illetve más formát vesznek fel. Most az a fontos a számodra, hogy környezeted jól érezze magát. Sokkal jobban törődsz másokkal, mint saját magaddal. Világos, hogy így a személyes munkád háttérbe szorul, másrészt viszont ma jót teszel, és ezt rövidesen duplán és háromszorosan kapod vissza.

 

Kedves Nyilas!

Klímaváltozás történik, a Vénusz ma átlép a Kos jegyébe. Könnyen érvényesíted magad, jól megérted magad másokkal, és vigasztalást is kaphatsz. Ha valami nyomja a szívedet, nyugodtan mondd el, biztosan meghallgatásra talál. A legszebb az, hogy mostantól mágikus szerelmi erő áll a rendelkezésedre, mert mindig, amikor a Vénusz kedvezően áll a Nyilas jegyéhez, lehetségesek a csodák.

Kedves Bak!

Hajnalban a Vénusz a Kos jegyébe lép. Ettől kezdve gyakran kell küzdened azért, hogy lelkileg egyensúlyban lehess. Könnyen elképzelhető, hogy akár a hivatásodban, akár a magánéletedben komoly feladatok elé állítanak a csillagok. Mivel a dolgok könnyen kiéleződhetnek, mellőznöd kellene, hogy apróságok miatt vitákba keveredj. A mai napon ez a zavar még nem nagy, mert a Hold a Bika jegyében áll, és ez stabilitást ad.

Kedves Vízöntő!

Most még a Vénusz is boldogít téged. A plafonon vagy, ha továbbra is ugyanúgy mennek a dolgok, mint máskor. Törj ki egy kicsit a mindennapokból, tégy valami különlegeset. Ennél is fontosabb, hogy eldöntsd: nem akarod úgy folytatni, mint eddig. Valaminek történnie kell. Ez persze nem máról holnapra történik. Az első lépést most kell megtenned.

Kedves Halak!

Próbálj kompromisszumot keresni. A legszebb híd a szerelem hídja, remélem, erre lépsz majd. Ma teljesen tárgyszerű és józan dolgok vannak a soron. A Vénusz átlépett a Kos jegyébe, a Hold a Bika jegyében áll. Minél precízebben és pedánsabban kezdesz hozzá valamihez, annál jobb. Fontos, hogy amivel megbíznak, azt vedd komolyan, és foglalkozz azokkal a barátaiddal is, akiknek szükségük van a segítségedre. Ha valaki krízisbe kerül, ne sajnáld a fáradságot, és segíts neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top