Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 04. szerda)

Kedves Kos!

A Mars ma belép a Vízöntő jegyébe, és ezátal a következő hetekben a tizenegyedik napházadból sugároz. A következmény: teljes kíváncsisággal fordulsz minden felé, szívesen kísérletezel, nagyszerű ötleteid és meglátásaid lesznek. Ezzel a Marssal lényegesen aktívabb és szellemileg éberebb leszel. Ma a Hold az Ikrek jegyében áll, minden arra mutat, hogy nagyon élénk, nagyon jó napod lesz. Szereted, ha nagy a nyüzsgés, és keresed a változatosságot. A munkában is az új kihívásokra reagálsz majd jobban, mint a mindennapi rutinra.

Kedves Bika!

Ma a Mars jegyet vált, a Vízöntő jegyébe lép, ahol már a Nap és a Jupiter is szobát bérelt. A Hold is levegős jegyben áll, az Ikrek jegyében. Ma sokan fogják kérni a véleményedet és a tanácsaidat. Érezheted, hogy az emberek nagyon bíznak benned, ettől megtisztelve érezheted magad. Ez még csak a kezdet, igazán izgalmas szakasz áll előtted, melyben továbbfejlődsz, felnőhetsz a kihívásokhoz, felismerheted az esélyeidet, és jól használhatod őket. Izgató lesz ez a nap, de a kapkodás és az izgatottság megülheti a gyomrodat.

Kedves Ikrek!

A csillagok ma tényleg a te oldaladon állnak. Itt a Hold az Ikrek jegyében áll, a másik oldalon a Vénusz és a Jupiter segít téged, és a Mars is belép a Vízöntő jegyébe, ezáltal természetesen nagyon erősnek érezheted magad, minden helyzettel szembe tudsz nézni, szuverenitást és lendületet sugárzol magadból. Ez másoknak is feltűnik. Nem csoda, hogy más emberek a következő napokban a közelségedet keresik. Melletted biztonságban és jól érezhetik magukat.

Kedves Rák!

Ma a Mars megváltoztatja a pozícióját az égen, és belép a Vízöntő jegyébe, ezáltal levegős energiát hoz a napjaidba. Mit is csinálhat veled a következő napokban? Sokoldalúbb, kiváncsibb és általában nyiltabb leszel. Ez a természetedre is kihat. A Hold az Ikrek jegyében áll, ez a te tizenkettedik napházadból hat. Ma gyengébb vagy, mint az előző napokban. Tartsd vissza magad, és várj. Halassz el néhány időpontott, és így levegőhöz jutsz. Az este a Hold és a Jupiter hatására gyönyörű lesz.

Kedves Oroszlán!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez levegős jegy, és szuper kapcsolatokat épít fel a Marssal, a Vénusszal és a Jupiterrel. A nap tele van kellemes energiákkal, kiváló kiindulási feltételeket ad. Ha nagy dolgokra készülsz, és nehéz megbeszélések várnak rád, a legnagyobb lehetőségeid lesznek a sikerre. Nemcsak a teljesítményed beszél magáért, de ehhez még szerencse is járul. Az estéd rendkívül jól telik. A Mars a délután folyamán belép a veled szemben álló Vízöntő jegyébe. Ettől kezdve még több életerőt és sármot sugárzol. Varázslatos vagy, vonzod magadhoz a többieket.

Kedves Szűz!

Nem tudsz jól összpontosítani, mert valaki állandóan elvonja a figyelmedet. Részben elveszted a dolgok felett az áttekintést, amit olyan nagyon szeretsz. Ez a nap nem a legjobb a számodra. Ideges vagy, hajlamos vagy mindent túlreagálni, és egy kicsit magadnak is megnehezíted az életet. A Mars ma a Vízöntő jegyében áll, és a hatodik napházadat aktiválja. A következő hetekben sokkal jöbban figyelj az egészségedre, hajlamosabb leszel a betegségekre, mint máskor. Egy kis oda nem figyelés, és máris az ágyban találod magad, és jó, ha a saját hálószobádban, és nem egy kórházban.

Kedves Mérleg!

Fokozódnak az energiáid. Legszívesebben kiszállnál egy napra a mindennapok egyhangúságából, az a kívánságod, hogy ma megengedj magadnak valamit, olyan erős, hogy ezért akár a kötelességeidet is elhanyagolnád. Ha megteheted, ám legyen, az élet nem csak munkából áll. Még ha csak valami apróságot engedsz meg magadnak, valamilyen kis extrát, amit máskor nem engednél, tedd meg ma, ez sok erőt fog adni neked.

Kedves Skorpió!

Ma ne bízz semmit a véletlenre. Azokat a helyzeteket és állapotokat, melyek visszatetszést keltenek benned, pontosan meg kell vizsgálnod, és tedd fel a kérdést, hogy mit jelentenek ezek a számodra. Vizsgáld meg, mi okozza, hogy ennyire elégedetlennek érzed magad, ne menj el a probléma mellett. Az élet rejtett szándékokat tartalmaz, melyeket fel kellene ismerned. 

 

Kedves Nyilas!

Késő délután a Mars belép a Vízöntő jegyébe. A Hold az Ikrek jegyében marad. Micsoda pompás nap, főleg, ha szabadságon vagy, vagy szabad teret kapsz egy dologban! Nagyon fáradságos lehet a napod, ha nem tudsz szórakozni, és valami az íróasztalhoz kényszerít, minden munka nehezedre esik. Akinek értekezleten kell lennie, annak tényleg borzasztónak ígérkeznek ezek az órák. Legalább este kapcsolódj ki, akár egy moziban, akár a szerelemben.

Kedves Bak!

Ma könnyen reagálsz ingerültebben. Ennek az oka: a Hold az Ikrek jegyében áll, ez számodra bizonyos nyugtalanságot hoz. A Merkúr tudna segíteni, amennyiben távolságot tartasz. Ezáltal kisebb a veszélye annak, hogy érzelmileg kiszolgáltatottabb legyél. Könnyen lehetséges, hogy olyan embereket ismersz meg, akik valamilyen módon inspirálhatnak téged. Esetleg kedved támadhat egy kisebb szerelmi kalandra. Ha új emberek lépnek az életedbe, szükségessé válhat régi ismeretségeket feladni. Ne légy meglepve, ha esetleg válásra kerül sor. Ebben az esetben úgy kell elválnod, mint ahogy összekerültetek.

Kedves Vízöntő!

Ma a Hold is a te oldaladon áll, az Ikrek jegyében. Délután megérkezik a Mars a Vízöntő jegyébe. Kedves Vízöntő, így már nem mehet semmi tovább, valamit meg kell változtatnod, ez most sokkal sürgetőbb, mint tegnap. A csillagok intenzív sugarakat szórnak szét, és azt az unalom érzését keltik benned.

Kedves Halak!

Most a hangulat egészen más. Ez a Hold hatása, amely az Ikrek jegyében áll. Ez kicsit fáraszthat ma téged. Több szünetre lesz szükséged, mint máskor, és szívesen húzódsz vissza. Legszívesebben saját dolgaidon merengsz, emiatt azonban könnyen elveszítheted munkádban a kapcsolatokat, és időzavarba is kerülhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top