Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 05. csütörtök)

Kedves Kos!

A Hold a harmadik házban áll. Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalmad, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld elkerülni a reflexszerű reakciókat. Most sokkal magabiztosabbá válsz, önbizalmad megnő. Kész leszel bővíteni, szélesíteni szellemi horizontodat, és kipróbálni újonnan kialakult karaktered izmait.

Kedves Bika!

Egy nehéz, de esélyekben gazdag nap áll előtted. A visszafelé haladó Szaturnusz és az Uránusz kapcsolatba lép. A Hold az Ikrek jegyébe lép, meg kell állnod egy pillanatra, meg kell vizsgálnod a folyamatokat, és bebiztosítanod magad, és ismételten meg kell kérdezned magadtól, hogyan tovább. Mindenképpen bizonyságot kell szerezned.

Kedves Ikrek!

A Szaturnusz hátraarcot csinált, és az Uránusszal kapcsolódik. A Hold az Ikrek jegyében áll, továbbra is jól érzed magad. Ma kihívás vár rád, a sors arra kényszerít, hogy kritikusan foglalkozz a jövőddel. Egyeseknek az anyagi kérdések játszanak majd nagy szerepet az életükben, mások a hivatásukban élnek meg komoly változást, mindenesetre foglalkozz komolyan a jövőddel.

Kedves Rák!

Ma a Szaturnusz és az Uránusz összekapcsolódik, a Szaturnusz visszafelé halad, a Hold továbbra is a tizenkettedik napházadban áll. Fizikailag gyenge vagy, de szellemileg kitűnő formában. Éles tekinteteddel könnyen jutsz helyes döntésekre, és törődsz a részletekkel is. Használd ki a napot anélkül, hogy fizikailag túlterhelnéd magad. Este a Neptunusszal igen kellemes holdszünetbe lépsz.

Kedves Oroszlán!

Egy tulajdonképpen igen jó héten ez a nap negatívnak tűnik. Bár a Hold az Ikrek jegyében áll, és legjobb hangulatban kezded a napot, nem tudod majd kivonni magad a visszafelé mozgó Szaturnusz és Uránusz hatása alól. Bármennyire is igyekszel, a végén semmi komoly energiád nem lesz. Mérlegelsz, túl sokáig fontolgatsz, és már el is múlt a nap anélkül, hogy jó teljesítményt tudtál volna felmutatni.

Kedves Szűz!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Kicsit szenvedsz a nyugtalanság miatt, amely ezt a napot jellemzi. Nem tudod magad elhatárolni, és mindig időzavarba kerülsz. A Szaturnusz hátrafelé halad, és találkozik az Uránusszal, ez még jobban megnehezíti a helyzetedet, ugyanis nagyon sok mindent szeretnél megvalósítani, de ha ilyen kritikus maradsz, nem fog sikerülni.

Kedves Mérleg!

A Mars mától a neked kedves Vízöntő jegyében áll. Ne csodálkozz, ha emberekkel találkozol, akik megérintik a szívedet, mert annyira mások, kissé bolondosak. Ezenkívül a Szaturnusz és az Uránusz is közreveszik a földet. Mi történhet? Olyan, mintha teljesen más bolygón lennél, nem élsz a realitásban, és nem is tudsz mit kezdeni vele. Ne folytass ma fontos üzleti ügyeket, és nehéz szellemi vagy testi munkát se végezz. Kárpótlásul viszont beleérző, érzékeny és fogékony vagy egészen más energiákra.

Kedves Skorpió!

A Szaturnusz és az Uránusz szemben állnak egymással. Ez téged inkább kedvezően érint. Ez jelzés, hogy ma ne hallgass senkire. Résen kell lenned, különösen akkor, ha valaki rá akar beszélni valamire. Vigyázz, sajnos vannak emberek a környezetedben, akik olyasmire akarnak rávenni, ami végül is nem tenne jót neked. Ezért inkább tarts távolságot, leginkább akkor, ha valaki teljes lelkesedéssel közeledik hozzád, és ne engedj semmit magadra erőltetni.

 

Kedves Nyilas!

Ma a Szaturnusz és az Uránusz lép egymással kapcsolatba. Éberen töltsd a napot, a legmagasabb koncentrációval, mert hibák és kisiklások veszélye áll fenn. Különleges szerencséjük van mindazon Nyilas szülötteknek, akik kreatívan akarnak dolgozni.

Kedves Bak!

A Szaturnusz és az Uránusz maguk közé fogták a Földet. Ez komoly változásokat hozhat. Ne ellenkezz, légy nyílt, és a megfelelő találkozásoknál gondolj arra, hogy a másik ember az Uránusz követe, aki másképpen gondolkodik, más véleményen van, és eddigi életedbe változást hozhat.

Kedves Vízöntő!

Az Uránusz és a Szaturnusz, a két uralkodó bolygód pontosan kapcsolódik egymáshoz. Energiáid a csúcspontra érkeztek. Sok Vízöntő lépi át most a korlátokat, amelyek között él. Te ne tedd ezt, próbálj inkább egy békés és mérsékelt utat keresni, minden, ami radikális, nem tart sokáig. Vezesd mederbe a vad energiáidat. Nyugodtan kezdj bele valamibe, ami nem a mindennapi rutin, ami igazán felkelti az érdeklődésedet, egy este egy csillogó étteremben, egy operalátogatás. Tűzz ki egy fix pontot a jövődben, ahol valami egészen csodálatosat élhetsz meg. A lehetőségeid most végtelenek.

Kedves Halak!

Ma a Szaturnusz és az Uránusz pontosan szemben állnak egymással. Mivel az Uránusz a Halak jegyében áll, fantáziád most különösen erős. Művészi hajlamaidat szeretnéd megvalósítani. Sajnos lesznek ezzel problémáid, hiszen a mindennapi teendőket is el kellene végezned. Ha szerencséd van, akkor éppen művész vagy, akinek megengedi az ég, hogy formába öntse a fantáziáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top