Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 07. szombat)

Kedves Kos!

A Vénusz és a Plútó kellemetlen kapcsolatba kerültek, de együtt hatnak még. Sajnos még mindig próbálod a többieket kritizálni, és ezt nagyon igazságtalanul teszed. Civakodás és véleménykülönbség van emiatt napirenden. Az esti holdszünet oldja fel a nap feszültségét.

Kedves Bika!

Végre örülhetsz egy nagyon szép napnak, a csillagok a te oldaladon állnak. A Hold, a Szaturnusz, az Uránusz és a Merkúr könnyűvé és kellemessé teszik ezt a napot. Mély értelmű beszélgetések, sok öröm és komoly találkozások látszanak a mai nap menüjén.

Kedves Ikrek!

A Hold a Rák jegyében áll. A Szaturnusz, az Uránusz és a Merkúr kapcsolódik hozzá, mégis egy nagyon kellemes és csendes nap áll előtted. A legtöbb boldogságot a visszavonultságban találhatod meg. Megnyugodhatsz.

 

Kedves Rák!

A Vénusz és a Plútó továbbra is haragban van, és ez számodra azt jelenti, hogy ma is világosan kell kifejezned magad, de vigyázz arra, hogy maradj barátságos, az egyik nem zárhatja ki a másikat. Az estéd gyönyörű lesz.

 

 

Kedves Oroszlán!

A Hold a Rák jegyében áll, ez a te tizenkettedik napházadba esik. A hétvégén mutathatod gyengének magad. Fáradt vagy, szükséged lenne a pihenésre, ám az Uránusz ezt nem engedi, ez rontani fog a hangulatodon. A kapkodás nem tesz jót. Próbáld meg elhatárolni magad.

Kedves Szűz!

A Hold továbbra is a Rák jegyében áll. Ezen a napon viszont nagyon szép és harmonikus kapcsolatokat épít fel. Sugárzol és boldog vagy, bármit is tegyél.

 

 

Kedves Mérleg!

Világosan látó, intuitív vagy, és jó megérzéseid vannak, amit a Rák jegyében tartózkodó Holdnak köszönhetsz. Légy hát óvatos a mai napon, mert egészen különleges lehet a számodra. Ha nem vigyázol, alaposan félre is csúszhatsz.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Rák jegyében áll. Ha egyáltalán valami konstruktív dolog megszülethet ezen a napon, akkor ez a terápia, a testápolás, a wellness területein várható. Ma ugyanis vevő vagy mindenre.

 

 

Kedves Nyilas!

Egész nap óvakodnod kellene a túlzások minden fajtájától. Maradj mindig az igazságnál, kapcsolataidban ugyanis vitákra, sőt veszekedésekre is lehet számítani. A Hold a Rák jegyében áll, ez formálisan harcra hív téged. Kapcsold ki magad egy időre.

 

Kedves Bak!

Az előző napokban túl sokra vállalkoztál. A Hold a Rák jegyében áll, a Szaturnusszal való kapcsolata ráébreszthet arra, hogy valakivel rosszat tettél. A kritikus pont az anyagi helyzeted lehet. Ha a jó utat választottad, egy jóságos, belülről melegítő napot élhetsz meg.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Rák jegyében áll, és ez nyugalmat hoz az életedbe. Úgy érzed magad, mint egy nagy vihar után, és az életed most biztos kikötőbe juthat. Ez sajnos nem azt jelenti, hogy mindig horgonyon állhatsz. Nem pihenhetsz sokat, a változásnak meg kell történnie.

Kedves Halak!

A Hold a Rák jegyében áll, ez nagyon jót tesz neked. Lágy rezgések jönnek, melyek belülről töltenek el örömmel. Ezért ne is dolgozz sokat, élvezd a Holdat. Feküdj bele a pihe-puha ágyadba, jót tesz ma neked, ha álmodozol, dolgokat kigondolsz és kipróbálsz, zenét hallgatsz, sétálni mégy, egyszerűen kikapcsolódsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top