Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 08. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold az Oroszlán jegyében áll, három gyönyörű kapcsolatot épített fel. Kivirágzol, óriási vállalkozó kedv dúl benned, ezzel magaddal sodorhatsz mindenkit. A közeledben a többiek megfertőződnek ettől a lelkesedéstől. Micsoda szerencséje van annak, aki a közeledben lehet! A legjobb partihangulatban vagy.

Kedves Bika!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. A Marssal, a Vénusszal és a Jupiterrel lép kapcsolatra, jó hangulatban vagy, merész vagy, és nagyon csintalan. Ahhoz, hogy százszázalékosan jól érezd magad, szükséged van arra, hogy szeretteid körülvegyenek. Egy spontán családi ebéd lenne erre a legalkalmasabb.

Kedves Ikrek!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Kapcsolódik a Marshoz, a Vénuszhoz és a Jupiterhez. Egy nagyszerű befejezését jelenti a hétnek. Menj ma emberek közé, szükséged van a társaságra, mert nagyon sok a mondanivalód, és sokat tudsz adni másoknak. Ez a nap nagyon frissítő hatású lesz, olyan, mint egy kisebb szabadság a lelked számára.

Kedves Rák!

Minden összevissza mozog, és ez a nyugtalanság sajnos nem is fog elcsitulni. Számolj a zavarodásokkal, nem kedvelt vendégek látogatásával és kellemetlen meglepetésekkel. A Plútó nagy követelmények elé állít, gyakorold egyre többet, hogy elhatárold magad, ha valami nem tetszik. Azt is gyakorolni kellene, hogy fenntartások nélkül kell közölni a kívánságaidat.

Kedves Oroszlán!

Micsoda gyönyörű nap! A Hold az Oroszlán jegyében áll, fitt vagy, és különösen vállalkozó kedvű, ismét nagy életerőt érzel magadban. Csak úgy sugárzol, és ezzel mindenkit elvarázsolhatsz.

Kedves Szűz!

Ma más jegyek kerülnek előtérbe. Te sajnos nem az első sorban ülsz, ami azonban még korántsem jelenti azt, hogy ez a nap rosszul sülne el. Csupán ma szívesebben vonulsz vissza, mint máskor. Pillanatnyilag az égitestek alázatra tanítanak. Mély hálát érzel az életedért, a sok pozitív élményért, amely történt veled, és képes vagy elfogadni a negatívumokat is.

Kedves Mérleg!

Ez lesz talán a hét legszebb napja, a Hold az Oroszlán jegyében áll, felerősíti a Mars, a Vénusz pozitív rezgéseit. Szánd az egész napot arra, hogy jól érezd magad. Aludj minél tovább, reggelizz kiadósan, hallgass zenét, sétálj egyet, és élvezd a napot.

Kedves Skorpió!

A bolygók most arra kérnek, hogy néhány dolgot kérdőjelezz meg az életedben. Tedd ezt, fordulj magad felé, és hallgass a belső érzéseidre. Mi az, ami tényleg fontos az életedben, és hol történhetett meg, hogy esetleg rossz utat választottál? Belső hangod szól hozzád. Sohasem késő változtatni, szedd össze hozzá a bátorságodat.

 

Kedves Nyilas!

Ez a legjobb napod ezen a héten. A Hold a tüzes elemű Oroszlán jegyében áll, öntudatossá tesz téged. Elfelejtheted az apró gondokat, és élvezheted az életed. Minden, ami művészettel, teremtőerővel, fantáziával vagy ízléssel van kapcsolatban, ma különösen jól működik. Természetesen ezek alatt a bolygóállások alatt a szerelemnek is nagy helyet kell biztosítani. Tudom, hogy hasonló bolygóállás alatt már több örök szerelmi történt elkezdődött. Nyugodtan fogadj el egy meghívást, és hagyd magad meglepni.

Kedves Bak!

Ne engedd elmúlni a napot anélkül, hogy fontos beszélgetést ne folytass a család egyik férfi tagjával. Lehetőleg béküljetek ki, akkor is, ha az előző időszak nehéz és szomorú volt számodra. Ez a jövődet boldogabbá teszi, ismét tisztábban láthatsz.

Kedves Vízöntő!

Ez a hét legszebb napja. A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szeretve érezheted magad, szemmel láthatóan kedvelnek. Most semmi nagyszerűt nem kell mutatnod ahhoz, hogy jól érezd magad. A Hold az Oroszlán jegyében elégedettséggel tölthet el. Ezzel egy időben egészen világosan felismerheted, hogyan tudod jobban berendezni az életedet.

Kedves Halak!

Élénkebb lesz ez a napod. Nyugodtan lehetsz spontán, egyszerűen tedd azt, ami az eszedbe jut. Ne várj arra, hogy mások mit javasolnak. Hogy lustálkodsz-e, vagy aktív leszel, mindegy, a lényeg, hogy tőled jöjjön. Ne engedd magad sürgetni. A legjobb, ha esetről esetre eldöntöd, hogy mit kívánsz tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top