nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp – március 13-19.

Karmahoroszkóp – március 13-19.

Különös óvatosságra van szükség a héten, hiszen a Merkúr közeledik a még mindig meglévő Szaturnusz–Uránusz-oppozíció felé, és ez hirtelen, meggondolatlan cselekedetre ösztönözhet bennünket. Jó hír, hogy a Mars és a Plútó szextilben lesznek, ami arra utal, hogy bőven lesz erőnk és energiánk.

Kos

KosKarmikus kötelességed: Cselekedj ösztönösen a héten, mert ha túlgondolkodod a problémáidat, nem megoldod, hanem még nagyobbat gyártasz belőlük. Számodra most az első megérzés a jó. Akkor találod meg a harmóniát, ha azzá tudsz válni, aki valójában vagy, és nem hagyod magad befolyásolni mások által.

Karmikus kapcsolat: Szerelmeddel lesz, akit egy kicsit merev mostanában, és nincs kedve alkalmazkodni a te hullámvasútszerű hangulatváltozásaidhoz, viszont anyagilag támogatja az összes ötletedet. Neked ez kevés, de te képes vagy ezen változtatni, csak olyan dolgokkal kell előállnod, amelyek az ő figyelmét is felkeltik, mint például két jegy egy focimeccsre.

Karmikus feladatod: Ha most ügyesen helyezkedsz, hatalmas siker koronázhatja munkádat. Építs csapatot magad köré, mert a felgyülemlett feladatokat egyedül képtelen leszel tökéletesen megoldani, és ez nélkülözhetetlen a céljaid eléréséhez.

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Munkád révén külföldi utazás részese lehetsz, amelynek során rengeteg pozitív impulzus ér, és szárnyakat kapsz. Főnökeid elégedettek veled, ami a bankszámládon is meglátszik, és most megvehetsz magadnak olyan dolgokat, amelyekre eddig sajnáltad a pénzt. De sose feledd, hogy hol kezdted, és kik voltak a segítőid.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki átver, és megcsal egy olyan nővel, aki a lábad nyomába sem ér. Nincs értelme a megbocsátásnak, főleg, ha ez nem az első eset volt, mert te sokkal jobbat érdemelsz, és a szerencsecsillagodnak köszönhetően már a közeledben van az új szőke herceged.

Karmikus feladatod: Szembe kell nézned a valósággal, és meg kell találnod a boldogságot mindenben, mert ha csak a sebeidet nyalogatod, egyhamar nem fognak begyógyulni. Meglátod, minden problémádra megoldást találsz, ha hallgatsz a belső hangra, amely nem a fejedben, hanem a szívedben szólal meg.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Barátnőd élete az állandó szerencsétlenségről szól. Most is egy kellemetlen munkahelyi félreértés miatt kerül az utcára. Te most nem vagy abban az anyagi helyzetben, hogy segíts neki, de lelkileg támogathatod. Tudatosítanod kell benne, hogy bízzon magában, és a negatív tapasztalatokat fordítsa a saját hasznára.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel állandóan hatalmi harcba bonyolódsz, hiába te vagy a jobb, neki olyan segítői vannak, akikkel szemben a te tehetséged kevés. Férkőzz a közelébe, és szerezd meg magadnak mint barátot, mert ezzel az egy dologgal tudod lefegyverezni.

Karmikus feladatod: Ne keresd mindenkiben a volt szerelmedet és ugyanazt a szenvedélyt. Minden kapcsolat más és más. Lehet, hogy már azt sem tudod, hogy mit keresel, csak a régi, megszokott érzés hiányzik. Ez nagy hiba, mert így az új pasid bármilyen tökéletes legyen, te nem veszed észre.

Rák

RákKarmikus kötelességed: Az otthonod és a kerted úgy fest, mintha száz éve senki nem rakta volna rendbe. Végre itt a jó idő, fogd be a családod minden egyes tagját, és suvickoljátok ki a házat. Ez nemcsak a környezetedre lesz jó hatással, hanem összekovácsolja az időhiány miatt széthullófélben lévő családodat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan idegennel lesz, aki egy használt terméket próbál eladni neked eredeti áron. Majdnem bedőlsz, de egy jó barátodnak köszönhetően időben meggondolod magad, és visszatáncolsz az üzlettől. Helyette olyan dologra költheted a pénzed, ami igazán megéri.

Karmikus feladatod: Fel kell ismerned, hogy csak a testeddel alkotsz egy egészet. Ennek érdekében most kell kivizsgáltatnod a mostanában egyre sűrűbben jelentkező fejfájásodat, amely megkeseríti mindennapjaidat. Semmi okod az aggodalomra, mert szerencsés vagy, és ha időben kezelteted magad, a gyógyulás is villámgyors lesz.

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Meg kell tanulnod a feltétel nélküli elfogadást. Nem lehet mindig minden a te kedvedre való. Hozzá kell szoknod, hogy minden ember más energiaszinten mozog, és senkit nem kényszeríthetsz, hogy akarata ellenére megváltozzon. A közös alkalmazkodás hozhatja meg a sikert.

Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, akire ne nézz vissza haraggal. Kapcsolatotok már rég megszakadt, de most, hogy újra találkoztok, teljesen felkavar. Hagyd, hogy jóvátegye, bármivel is bántott meg.

Karmikus feladatod: A hétvégén egy olyan buliba csöppensz, ahol senkit nem ismersz, csak a házigazdát. Itt a lehetőség, hogy feltaláld magad, és új barátokat szerezz – a régi haverok már messze járnak. Legyél jó hallgatóság, és figyelj rájuk, mert ha csak saját magad bemutatásával foglalkozol, lehet, hogy nem lopod be egykönnyen magad a szívükbe.

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Meg kell húznod a határt a munkahelyi kapcsolatokban. Ha túl közel engedsz magadhoz egyes embereket, könnyedén kijátszhatnak, és ezzel elveszítheted nehezen megszerzett tekintélyedet. A legjobb, ha elkerülöd azokat a szituációkat, amelyek bizalmaskodásra adhatnak okot.

Karmikus kapcsolatod: Egy sráccal lesz, akivel nemrég ismerkedtél meg, de teljesen lenyűgözött. Bizalmatlan vagy, mert általában neked több idő kell, hogy megbízz valakiben, de olyan érzés fog el, hogy érzed, hosszú távon lobogni fog szerelmetek tüze.

Karmikus feladatod: Megterhelt anyagilag az elmúlt időszak, neki kell fognod egy kis pluszmunka hajszolásának. Szerencséd lesz, mert olyan területen találsz magadnak egy kis többletforrást, amit igazán nem is munkának tekintesz, hanem hobbinak. Minden pénzt, amit tudsz, tegyél félre egy számlára, amelyhez nem nyúlhatsz, így esélyed lehet egy kalandos nyaralásra is.

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Túleshetsz egy szakításon, aminek már épp itt az ideje. Ha bánkódsz, az teljesen normális, mert nem tudod elfelejteni az eltöltött időt egy pillanat alatt. Fogadd el a dolgot úgy, mint egy kihívást. A cél a minél gyorsabb kilábalás a bánatból, és az új boldogság megtalálása.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki régóta szeretne közelebbről megismerkedni veled, de te még nem vagy felkészülve rá. Ha elnyerte a tetszésedet, finoman hárítsd, és kérj egy kis időt. Ha viszont egyáltalán semmit nem indított el benned, rázd le.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden egy kollégád miatt nőhet a feszültség. Ha igaza van, állj ki érte bátran, de legyél objektív. Lehet, hogy a héten helyette is dolgoznod kell, mert annyira megviseli ez a konfliktushelyzet, hogy egyáltalán nem tud koncentrálni a munkájára, és még a tiédet is elronthatja.

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Az elmúlt időben túl sok pluszterhet vállaltál, ami most éjszakánként rémálomként gyötör. Anyagi helyzeted kezd meggyengülni, de sajnos egyelőre csak annyit tehetsz, hogy jobban beosztod a pénzed, és nyitott szemmel lesben állsz, hátha adódik egy jó lehetőség.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki igazi szívtipró, és állandóan féltékennyé tesz. Tudtad ezt, már amikor megismerted, de azt gondoltad, hogy veled másként lesz. Őrizd meg higgadtságodat, és beszéljétek meg a dolgokat. Most olyan hatást tudsz rá gyakorolni, hogy ha van türelmed kivárni, érdemes, mert megváltozhat.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden végre látod, hogy merre tartasz, tudod, hogy érdemes minden energiádat befektetned. Kitartásod eredményeképp hamarabb érhetsz el szakmai sikereket, mint gondolnád. A kollégáiddal – akik segítségedre lesznek – könnyen megérteted magad.

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: Próbáld meg elfogadni azokat a jó dolgokat, amelyeket az élet kínál neked. Lásd be, hogy nem kell mindig mindenért megküzdened. Neked is lehet szerencséd, és most egy olyan pasival találkozhatsz, akinek az intelligenciája ragad magával, te pedig a szépségeddel nyűgözöd le.

Karmikus kapcsolatod: Egy szórakozóhelyen találkozhatsz egy kollégáddal, aki elég ittas állapotban van. Olyan dolgokat tesz, amelyek ha kitudódnának, nem vetnének jó fényt rá. Ezért ha most mindezeket titokban tartod, a szövetségese lehetsz, ami később jól fog jönni.

Karmikus feladatod: Változtass! Vegyél a lakásodba olyan tárgyakat, amelyekre ha ránézel, azonnal jókedvre derülsz. Menj el egy mesterfodrászhoz, és nyugodtan bízd rá magad, mert egy fantasztikusan szexi frizurát kreálhat neked. És vásárolj magadnak néhány vadító fehérneműt. Ezekkel könnyedén megalapozhatod a hét hangulatát.

Bak

BakKarmikus kötelességed: A héten te lehetsz munkahelyed középpontjában. Ügyesen oldasz meg olyan feladatokat, amelyek a főnöködnek is nehézséget jelentenek. Ezzel végre elnyered kollégáid elismerését is, és egy időre leszállnak rólad. Sikered anyagiakban is jelentkezni fog, de nem olyan mértékben, mint amire számítanál.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz, akiben ne bízz meg, mert a héten át fog verni. Segítségét kéred egy nehéz helyzet megoldásában, de ő szándékosan félrevezet. De a ne feledd, hogy a karma törvénye szerint kamatostul kapja vissza.

Karmikus feladatod: Ha már régóta egyedül élsz, itt az ideje, hogy összeköltözz a pasiddal, de készülj fel rá, hogy nem fog súrlódásmentesen menni minden. Te már megszoktad, hogy az otthonodban azt teszel, amit akarsz, de most neked is alkalmazkodnod kell. Beszéljétek meg a határokat, és ha mindketten tisztán láttok, és betartjátok a játékszabályokat, nem lehetnek problémák.

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: A sok munka motivál, élvezed a sikerben való fürdőzést, de ez teljesen elszívja az energiádat, aminek a szerelmi, családi életed látja a kárát. Ideje lenne egy arany középutat találnod, mert ha nem teszed, valami nagyon fontos dolgot veszíthetsz el.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki iránt nagyfokú utálatot érzel. Nem kell megjátszanod magad, és a kedvében járnod, elég, ha semleges maradsz. Soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, ezért nem érdemes olyan helyzetbe hozni magad, amit később megbánhatsz.

Karmikus feladatod: Érzelmi életed éppen nincs a csúcson, de ezt magadnak köszönheted, mert olyan dolgokból gyártasz problémát, amelyek valójában nem azok. Csak te segíthetsz magadon. Gondolkozz el, hogy mivel tudnád felpezsdíteni szerelmi életedet, és tedd meg a megfelelő lépéseket, mert párod régóta vágyik rá.

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Munkád miatt egyre többet kell szerelmedet és gyermekedet magára hagynod. Miközben teljesen elmerülsz a feladataidban, legalább naponta egyszer hívd fel őket, és a nap folyamán pillants többször a mobilodra, mert ha hívnak, biztos valami fontosat szeretnének.

Karmikus kapcsolatod: Édesanyáddal lesz, aki szeretne kicsit rád telepedni. Te ezt egyáltalán nem szeretnéd, és terhesnek érzed. Az egyetlen megoldás, hogy ne bántódjon meg senki, ha valami rafinált ötlettel szereled le. Ha őszinte vagy, nagy fájdalmat okozhatsz neki, amit lehet, hogy most nem mutat, de később szóvá fogja tenni.

Karmikus feladatod: Határozott vagy, tele önbizalommal és lelkesedéssel, látod az élet értelmét. Ne hagyd, hogy néhány irigyed kedvedet szegje egy pár rosszindulatú mondattal. Minden negatív hozzászólást lazán engedj el a füled mellett, és meglátod, nem tudják hangulatodat elrontani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top