nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (április 4-10.)

Karmahoroszkóp (április 4-10.)

A múlt héten már erősen érezhettük a Szaturnusz–Mars oppozícióját, amely megdöbbentté és feszültté tett bennünket. A héten a telihold és a Nap–Jupiter jó fényszögei új reményt adnak.

Kos

KosKarmikus kötelességed: Eltelt egy újabb hét, és úgy érzed, hogy semmi nem történt, pedig ez nem igaz: neked is látnod kell, hogy mennyit fejlődtél. A tanulásnak és a széles körű tájékozottságnak nemcsak a munkád területén veszed hasznát, hanem az emberi kapcsolatokban is.

Karmikus kapcsolat: Házastársaddal lesz, aki most nagyon közel áll hozzád, de hiába teszi neked a szépet, te nem vagy csúcsformában. De ha kiöntöd neki a lelkedet, ő nemcsak jó hallgatóság lesz, hanem kitűnő ötletekkel áll elő, hogy miként tudna kimozdítani a kissé depressziós hangulatodból.

Karmikus feladatod: Már hetek óta fáj a fejed, és nem jössz rá az okára. Mielőtt elkezdenél gyógyszereket bekapdosni, érdemes lenne felkeresni egy szemészorvost, mert lehet, hogy észre sem vetted, de romlott a szemed állapota. Ha eddig nem voltál szemüveges, lehet, hogy most meg kell barátkoznod egy dögös szemüvegkerettel.

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Mindenben, amibe a héten belekezdesz, sikeres lehetsz, legyen az egy új vállalkozás indítása vagy egy új munka. Egyetlenegy dologra kell ügyelned, hogy minden hivatalos és a törvényeknek megfelelő legyen, mert ha nem is most, de később komoly galibákat okozhat, ha felelőtlen vagy.

Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz. Meríts bátorságot, és sort keríthetsz egy régóta halogatott beszélgetésre. Most őszintén bevallhatod neki, hogy már régóta szerelmes vagy a pasijába, és ezt a pasi viszonozza. Nem fog kiakadni, mert pont most talált rá egy új szerelemre.

Karmikus feladatod: Itt a tavasz, ideje lenne levetni a téli gönceidet, és kicsit többet megmutatni formás alakodból. Vásárolj magadnak néhány különleges ruhadarabot, melyekben ha végigvonulsz az utcán, a férfiak lélegzete eláll. A nők pedig irigykedve méregetnek, ami talán még nagyobb elismerésnek számít.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Az ellentétek vonzzák egymást. Most egy olyan sráccal ismerkedsz meg, akit el sem tudtál képzelni magad mellett. Eddigi kapcsolataidban számított az anyagi jólét, de most ez sem érdekel, mindent felrúgnál érte, ám nem szükséges, mert amilyen váratlanul érkezett az életedbe, olyan gyorsan fog távozni.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki híres a rosszindulatáról. Egy dologgal tudod megakadályozni, hogy neked is ártson, ha végtelenül kedves és tüneményes leszel vele, mert az ilyen emberek nem tudnak mit kezdeni az efféle helyzettel.

Karmikus feladatod: Végre elérkezett az idő. Iratkozz be egy főzőtanfolyamra, mert amit az elmúlt hétvégén vacsora címén „alkottál” családodnak, az minősíthetetlen volt. Most könnyű és ízletes ételek elkészítését sajátíthatod el – neked is játszi könnyedséggel fog menni, és ez meghozza a kedvedet a főzőcskézéshez.

Rák

RákKarmikus kötelességed: Őszintének kell lenned egy kényes kérdésben, amely egy családtagodat érinti. Tudomásodra jutott egy olyan információ, amelyet ha elhallgatsz, és később kiderül, neked lesz kellemetlen, viszont ha most mondod el, fájdalmat okozhatsz több embernek is.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel nem vagytok egy hullámhosszon. Szeretnéd ráerőltetni az akaratodat, de ő ezt minden erejével próbálja megakadályozni. Ha neked nem jó már ez a kapcsolat, zárd le gyorsan, és nézz egy másik után, mert a lehetőségeid adottak hozzá.

Karmikus feladatod: Ráuntál lakásodra, de nincs elég pénzed újba költözni, és új berendezési tárgyakat vásárolni. Átmeneti megoldásként újítsd fel a bútoraidat, fesd át a falakat, rendezd át az egész lakást, és meglátod, már ez is egy kis derűt hoz az életedbe. Ha mégis cserén gondolkozol, egy felújított otthonnal könnyebb lesz.

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Egy régi barátoddal kellene találkoznod, mert az utóbbi időben mindenkit elhanyagoltál magad körül, és csak a kis családodra összpontosítottál. Ez neked sem lesz jó, muszáj kimozdulnod, és fenntartani a baráti kapcsolataidat, mert soha nem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged rájuk.

Karmikus kapcsolatod: Egy tengerentúli rokonnal van, aki a távolból próbálja manipulálni a családodat. Lehet, hogy van igazság abban, amit mond, de nem ő él itt, és nem kellene felkorbácsolnia a hangulatot, mert ezzel a családtagokat szembefordíthatja egymással.

Karmikus feladatod: Meg kell tanítanod másoknak azokat a dolgokat, amelyekhez te kiválóan értesz. Nem feltétlenül lesz anyagi vonzata, de az emberek hálája és szeretete most többet ér. Nem beszélve az önbizalmadról, amely ennek köszönhetően duplájára nőhet. Pénzügyileg hosszú távon fog megtérülni, ha most a tudásod átadod másoknak.

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz beleártani magad olyan dolgokba, amelyekhez semmi közöd. Hagyd, hogy a szomszédodban történjen, aminek történnie kell, hunyd be a szemed, mert ez a legjobb, amit tehetsz. Ha kivonod magad a vitákból, azzal senkinek sem ártasz, és megkíméled magad néhány kellemetlen pillanattól.

Karmikus kapcsolatod: Egy buliban megismerhetsz egy olyan pasit, aki kívülről egy tüneményes nagy mackónak tűnik, de sajnos belülről egy agresszív fenevad. Időben vedd észre a jeleket, mielőtt bármibe bonyolódnál vele, mert különben nagy árat fizethetsz a kellemesnek induló kalandért.

Karmikus feladatod: Még nagyobb gondot kell fordítanod az otthonod tisztaságára, hiába lehet rólad példát venni, mert a semmiből egy nagy csorda hangya lepheti el a konyhádat. Szerencséjükre valahol kiteleltek, és most a jó idő – a te szerencsétlenségedre – előcsalta őket.

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Munkahelyeden folyamatos átszervezések vannak. Ne vívd ki magad ellen a sorsot, most közlekedj a folyosókon laposkúszásban, hogy senkinek ne tűnj fel, mert eddig jól jöttél ki az új helyzetből, de ha túl magabiztos vagy, érhetnek még meglepetések.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, aki nem angyal, hanem hús-vér ember. Követhet el hibákat, melyeket neked meg kell bocsátanod, ha valóban szereted. Ha viszont nem vagy rá képes, akkor nem is szereted igazán, és jobban jársz, ha más után nézel.

Karmikus feladatod: Az utóbbi időben nagyon elhanyagoltad magad. Sokkal több időt kell fordítanod a tested karbantartására, és jobban meg kellene nézned, hogy mit eszel, mert a gyorséttermek menüi nem táplálnak, csak a télen rád rakódott pluszkilókat gyarapítják. Tarts egy méregtelenítőkúrát, az segíthet elindítani az egészségesebb élet útján.

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Nyitott kapcsolatban éltek a pároddal, de te ezt már nem akarod tovább folytatni. Szeretnéd, ha csak a tiéd lenne. Mondd el neki, hogy mit érzel. Nehéz lesz meggyőzni, mert eddig hosszú pórázra engedtétek egymást, és rövidíteni rajta mindig nehezebb, de egy próbát megér. Ha nem megy bele, akkor döntened kell: vele vagy nélküle.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki egy külföldi munkalehetőséget ajánl neked. Vigyázz, mert nem minden arany, ami fénylik, és ha nem vagy biztos a dolgodban, ne vállald el, mert érhetnek meglepetések. Nem azt a munkát kell ellátnod, amely a megállapodásban szerepel, hanem egy számodra kedvezőtlenebbet, kevesebb pénzért.

Karmikus feladatod: Nagyon jó híreket kapsz egy rég nem látott barátodról, aminek önzetlenül tudsz örülni. Régen történt veled ilyen, mert ebben a rohanó világban csak a saját dolgaiddal törődtél.

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: Döntsd el végre, hogy mit akarsz, mert ha több vasat tartasz a tűzben, könnyen megégetheted magad. Még az is lehet, hogy egyik lovagod sem az igazi, és egy harmadikat kellene keresned. De vigyázz, hogy ne kerülj ismét ilyen szerelmi csapdába.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan idegennel ismerkedhetsz meg, aki titokzatos és kiismerhetetlen, és ez számodra új izgalmat jelent. Sziporkázó beszélgetéseket folytattok, és ez akár egy új barátság kezdete lehet. Idősebb nálad, ezért példaképként is tekinthetsz rá, de legyél óvatos, mert nem biztos, hogy mindenben követned kell.

Karmikus feladatod: A munkahelyeden gyűlnek a felhők a fejed fölött. Ebben a nehéz gazdasági helyzetben jobban tennéd, ha ábrándozás helyett a feladataidra koncentrálnál, mielőtt a főnökeid is észreveszik a hanyagságod, és esetleg megválnak tőled. A kollégáidnak már feltűnt a lezserséged!

Bak

BakKarmikus kötelességed: A munkában mostanában hajlamos vagy tévesen felmérni az erődet és a lendületedet. Emiatt estére teljesen elfáradsz, és mire hazaérkezel, már semmihez nincs kedved. Pedig nagyon jó bulik ígérkeznek a héten, nem lenne szerencsés, ha kihagynád őket, mert valamelyiken találkozhatsz egy jó pasival.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki más, mint te. Ne várd el tőle, hogy azokat a dolgokat, melyeket te könnyedén elintézel, ő is ugyanúgy megtegye, mert lehet, hogy neki kihívást jelentenek. Viszont vannak más értékei, vedd észre azokat.

Karmikus feladatod: Megszerzed, amire szükséged van, de ne tedd mindenáron, mert ha a kiszemelt pasi nős, nem biztos, hogy egy rövid románc miatt érdemes tönkretenni több ember életét. Tegye azt más, mert mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia.

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: Igazságot kell tenned két barátod között egy vitás ügyben. Általában jól közelíted meg a dolgokat, és ez most is így van. Ezért bátran mondd el nekik, hogy te hogyan látod, mert a segítségükre lehetsz a békülésben. Ha nem hallgatnak rád, akkor se add fel, csak próbáld meg máshonnan megközelíteni a dolgokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy új pasival lesz, akihez nagyobb reményeket fűztél, mint amiket be tudna váltani. Nem lehet mindenki mindig tökéletes, ezt ne felejtsd el. Neked is vannak hibáid – még ha ezekről szeretsz is néhanapján megfeledkezni –, és ő is hajlandó szemet hunyni felettük.

Karmikus feladatod: Ami a szerelem területén nem valósul meg, az a munkában duplán. A héten olyan nem várt sikereket érhetsz el, melyek nemcsak szakmailag, de anyagilag is megalapozzák a jövődet egy darabig, de emlékezz a Gazdálkodj okosan! társasjátékra.

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Bátran nevess hangosan, mert most minden okod megvan rá. Az élet legnagyobb ajándékát már megkaptad, csak vedd észre, és ha te jókedvre derülsz, és ennek hangot is adsz, talán másnak is adhatsz a boldogságodból, mert tudod, a jó hangulat és a kacagás ragadós.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, akivel ezer éve nem tartjátok a kapcsolatot, és akit alig ismersz, és most minden irányból zaklat. Nem tudsz a helyzettel mit kezdeni, mert nem szeretnéd megbántani, és azt sem tudod, hogy valójában mit szeretne, de ne legyél kíváncsi rá, mert ha egyszer meghallgatod, sosem fogod tudni lerázni.

Karmikus feladatod: Ne mondj le álmaidról, vágyaidról. Ha most a pénztárcád nem is engedi, de tervezd meg a jövőt, és takarékoskodj, mert hosszú távon így lehetsz sikeres, és mindent el tudsz érni, amit szeretnél. Egyelőre kisebb dolgokkal csillapíthatod vásárlási lázadat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top