Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – április 24-26.

Szerelmes lesz a hétvége, hiszen a Vénusz és a Mars együtt bandukolnak az égen. A tomboló tavaszban élvezzük a pihenést.

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - KosKOS: Pénteken a Vénusz követi a Marsot és a Holdat, és belép a Kos jelébe. Ez mindenkinek, de neked különösen a szerelem érzését és vágyát hozza, kedves Kos. Ne tartsd vissza magad! Szeress, szeretkezz, add át magad a szenvedélynek! Pénteken legyél nyitott és bevállalós! A szombati újhold segíthet neked új célok kitűzésében és a „magvetésben”. Szó szerint – és átvitt értelemben is – vess magot! Minden, amit most kezdesz el, szépen ki fog hajtani és virágozni. Persze nem elég csak a kezdeti lépést megtenni. Utána is kitartónak kell maradnod, hogy később szüretelhess. A hétvégén kommunikációs zavar támadhat, ha nem fogalmazol érthetően és udvariasan. Legyél tekintettel másokra is!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - BikaBIKA: Ez a hétvége teljes mértékben rólad szól, kedves Bika. Ünnepeld meg a születésnapodat! Hívd el azokat a barátaidat, rokonaidat, kollégáidat, akik jó hatással vannak rád! A célod most a vidám hangulat megteremtése legyen, és ne a másoknak való megfelelés. Ha te jól érzed magad, akkor a vendégeid is. Készíts valami gyors, egyszerű ételt, pl. salátákat, mártogatóst. Édességnek tálalj kockára vágott gyümölcsöket csokiöntettel! Nagy sikered lesz, ha ét- és fehércsoki-szószt is kínálsz. De arra számíts, hogy nem felehetsz meg mindig mindenkinek! Ha kritikát kapsz, ne sértődj meg! Amennyiben bántó a másik véleménye, ne hallgasd végig! Udvariasan állítsd le!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - IkrekIKREK: Izgalmas hétvége vár rád, kedves Ikrek. Egyrészt kilátásban van egy új barátság. Valakivel megtalálhatod a közös hangot egy közös hobbi kapcsán. Tudod jól, hogy ritka, nagy kincs a barátság. Értékeld, de ne siettesd! Lassan közeledjetek és ismerkedjetek! És még véletlenül se keverd össze a barátság érzését a szerelemmel! Ne bonyolódj titkos kapcsolatba, mert nem neked való a titkolózás! Ugyanakkor számíts rá, hogy a szombati újhold új megvilágításba helyezhet egy régi ügyet. Valami apróság segít a tisztánlátásban, de erről még ne beszélj, mert félreértés és konfliktus lehet belőle. Uralkodj magadon, és tartsd meg magadnak azt, amire rájöttél! Nem kell mindent azonnal megosztanod!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - RákRÁK: Ez a hétvége csupa testhezálló helyzet elé fog állítani téged, kedves Rák. Te a legjobb vagy a támogatásban, mások pátyolgatásában. Most több fronton is szükség lesz rád. Új emberek – és régiek is – számítanak a segítségedre. Van, aki a beilleszkedésben számít rád, és van, aki a figyelmedre és a véleményedre tart igényt. Tedd meg a tőled telhetőt, de ne feledkezz meg önmagadról sem! Neked is jólesik, ha valaki kényeztet. Ha nem teszi más, akkor magadnak kell megtenned! De semmiképp se sajnáld magad, és kerüld az önfeláldozó mártír szerepét! Ha segítesz, tedd szívesen, vagy ne tedd! Tudsz nemet mondani? Lehet, hogy itt az ideje kipróbálnod. Nem baj, ha nem fog mindenkinek tetszeni…

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - OroszlánOROSZLÁN: Nem leszel könnyű helyzetben ezen a hétvégén, kedves Oroszlán. Egyrészről tombol benned a szerelem, pezseg a véred, hajt a szenvedély. Másrészről érzed, hogy józanul kellene gondolkodnod, hogy helyes döntéseket hozhass. Két dolgot kell mérlegelned: 1. Van-e párod, akihez hűségesnek kell lenned? 2. Ártasz-e bárkinek, ha átadod magad a vágyad tárgyának? Nem kell visszafognod magad, ha független vagy, de ha párkapcsolatban, házasságban élsz, akkor sem kell lemondanod a szenvedélyről. Éld meg a pároddal! Kényeztesd őt! Találj ki vele olyan közös programot, amely ismét fellobbanthatja a szerelmet köztetek! Mindenképpen törekedj arra, hogy mindkettőtöknek kellemes legyen az együtt töltött idő!

           

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - SzűzSZŰZ: Jót tenne, ha kimozdulnál otthonról, kedves Szűz. Ha teheted, utazz el külföldre ezen a hétvégén! Olyan élmények várnak rád, amelyek életre szólóak lesznek. Semmiképp se hagyd ki! Hidd el, minden pénzt megér! Most a legjobb befektetés az utazás. Nem mellékesen ezzel erősíted magadban a meggyőződést, hogy gazdag vagy, és megengedheted magadnak. A másik lehetőség a tanulás, a továbbképzés. Gondold végig, mi érdekel, és tájékozódj! A tudás és az élmények gazdagítanak a legintenzívebben, de emellett ne felejts el kimenni a szabadba, és friss levegőt szívni! Törődj a kondíciód megőrzésével és javításával! Egyél több nyers zöldséget, gyümölcsöt és csírákat!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - MérlegMÉRLEG: A Vénusz péntektől az eddiginél is erősebben a szerelem felé terel téged is, kedves Mérleg. Ne állj ellen! Mitől félsz? Tudod jól, hogy érzések nélkül sivár az élet. Add át magad a szenvedélynek! A szombati újhold alkalmat teremthet, hogy új célokat tűzz ki. Tervezd meg, hogy mit mikor szeretnél elérni, majd hozz áldozatot ennek érdekében! Mondj le valamiről, például a kávéról, az alkoholról, az édességről. Megteheted, hogy három vagy tíz napra vonod meg magadtól ezeket, de az sem baj, ha végleg. A hétvégén még a konfliktusok kezelése című „tantárgyból” fogsz vizsgázni. Ne engedd, hogy bárki beléd kössön, ill. kihozzon a sodrodból. Most csak rajtad múlik, hogy lesz-e vita és szakítás, vagy sem…

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - SkorpióSKORPIÓ: Aki ad, az kap! Eszerint tegyél mindent ezen a hétvégén, kedves Skorpió! Tudd, hogy semmit nem tehetsz anélkül, hogy előbb-utóbb vissza ne kapd! Se jót, se rosszat. Ezért is öngól a fösvénység, az irigység és az önzés. Legyél bőkezű és nagyvonalú, mert a sors is hasonlóan fog bánni veled! Most hétvégén új emberekkel ismerkedhetsz meg. Köztük lehet az új szerelmed. Ha van párod, maradj hűséges, de ha nincs, akkor jól nyisd ki a szemed, hogy észrevehesd őt! Ehhez elengedhetetlen, hogy emberek közé menj. Ne gubbassz otthon! Vigyázz arra, hogy a családod ne korlátozzon, és kritikájával ne vegye el a kedved az ismerkedéstől! Nem nekik, hanem magadnak választasz párt!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - NyilasNYILAS: Baleset bárkivel, bármilyen értelemben történhet. Igaz, kedves Nyilas? A gyermekfogantatást is így hívja a köznyelv, ha nem várt babáról van szó. Amennyiben szeretnél gyermeket, itt a kedvező alkalom, de ha nem, akkor felelősséggel és elővigyázatosan járj el! Megelőzni könnyebb, mint utólag „korrigálni”. A balesetre a közlekedésben is vigyáznod kell. Ne kapkodj, és ne foglalkozz mással! Most nagyon veszélyes a figyelmetlenség. Fontos, hogy szakíts időt a pihenésre is! A hétvége arra való, hogy kipihend magad, és erőt gyűjts a következő hét feladataihoz. Kicsit lassulj le! Ne rohanj, hanem sétálj! Kertészkedj, napozz, olvass! Válassz olyan programot, amely segít regenerálódni!

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - VízöntőBAK: Ezen a hétvégén az otthonoddal, a gyerekeiddel és a belső gyermekeddel kell foglalkoznod, kedves Bak. Az előbbi azt jelenti, hogy szépítsd, csinosítsd, rendezd át kicsit az otthonodat! Hívjál vendégeket, és ha váratlan vendég érkezik, őt is fogadd örömmel! Amennyiben van gyermeked, ne hanyagold el! Foglalkozz vele! Kérdezd meg, mihez lenne kedve! Játsszatok, kiránduljatok, menjetek állatkertbe, csónakázni, esetleg bobozni! Ezek a programok a belső gyermekednek is jól fognak esni. Ez a részed is vágyik a játékra, a vidámságra és a bohóságokra. Innen ered a kreativitásod. Ha ő jól érzi magát, akkor könnyebben találsz ki új megoldásokat régi vagy pillanatnyi problémákra…

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - VízöntőVÍZÖNTŐ: Az otthonod olyan bázis, ahol feltöltődhetsz, kikapcsolódhatsz, visszavonulhatsz regenerálódni, ezért sem mindegy, hogy milyen. Ezen a hétvégén újíts valamit! Vegyél új zöld növényeket! Rendezd át kicsit! De előtte dobálj ki régi, ócska, használaton kívüli holmikat! Ezek foglalják a helyet az újaktól. Frissítsd fel a színeket egy-egy új képpel, függönnyel, dísztárggyal! Te magad is készíthetsz ilyesmit. Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet kritikával vagy csípős megjegyzéssel! Engedd el a fantáziádat, és hagyd érvényesülni a kreativitásodat! Használj szokatlan alapanyagokat: száraztészta, kagyló, mák, lenmag stb.! Ezekből remek falikép vagy dísztárgy készíthető…

 

Hétvégi horoszkóp ápilis. 24-26 - HalakHALAK: Ha jót akarsz magadnak, akkor mozdulj ki ezen a hétvégén, kedves Halak! Utazz el, vagy legalább kirándulj! Az élmények feltöltenek, és erőt adnak a jövő heti feladataidhoz. Emiatt tilos otthon gubbasztanod! Ismerj meg új helyeket, új embereket, új kultúrákat! A szombati újhold segít neked ebben. De a találkozás még nem minden. Majd az idő eldönti, kivel, ill. mivel van dolgod hosszú távon. Ne aggódj, minden a helyére fog kerülni! Hidd el, az események érted vannak, nem ellened! A hét utolsó napján fogalmazz körültekintően! Próbálj meg lassan beszélni! Ne veszítsd el a türelmedet, ha a másik nem érti meg azonnal azt, amit mondasz! Ha megértő leszel, elkerülhetsz egy csúnya vitát…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top