Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (május 1-3.)

A hosszú hétvégén a Bikák a családdal, a Rákok a pihenéssel, a Mérlegek a barátaikkal foglalkozzanak. A Nyilasra meglepetés, a Vízöntőre érdekes találkozás vár.

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - KosKOS: Ez egyik erényed a játékosság. Te vagy az, aki sosem nő fel igazán. Ennek örülj, és ezen a hosszú hétvégén bátran vállald! Tudnod kell, hogy ezzel két legyet ütsz egy csapásra. Egyrészt te rendkívül jól érzed magad, másrészt a környezetedben lévők hangulatát feldobod. A jókedv és a humor az egyik legjobb gyógyszer mindenféle testi és lelki bajra. Ha fokozni akarod a vidámságot, akkor töltsd az időd nagy részét gyerekekkel. Kölcsönösen jó hatással lesztek egymásra. Ők partnerre találnak benned, és őszintén fognak veled – vagy rajtad – nevetni. Vasárnap anyák napja. Ne feledkezz meg erről! Köszöntsd édesanyádat virággal! Hidd el, nem lehet megunni a virágot!

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - BikaBIKA: A mostani hosszú hétvége a családodról és az otthonodról fog szólni. Foglalkozz mindkettővel, de szakíts időt magadra is! Minden azon múlik, hogy megtalálod-e a kettő egyensúlyát. Jó, ha játszol a gyerekekkel, kicsit takarítasz, és meglátogatod – vagy legalább felhívod – a szüleidet. Viszont ha úgy érzed, hogy csendre vágysz, vonulj el egy nyugis helyre! Biztosan találsz a kertben vagy a lakásban egy olyan helyet, ahol kettesben lehetsz önmagaddal. A vasárnapi anyák napjából ne csinálj nagy felhajtást, de ne is feledkezz meg róla! Ajándékok helyett az együtt töltött idő értékére koncentrálj! Természetesen a virág megunhatatlan, és szép jele a hálának…

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - IkrekIKREK: Ez a hosszú hétvége rendkívül kellemes lesz számodra. Jó hangulatban és jó formában leszel. Ne fogd vissza magad! Vállald fel, hogy jókedved van! Ezzel másoknak is segítesz. Akit ez frusztrál, azzal ne törődj! Mindenképpen menj ki a szabadba! Minél több időt töltesz a friss levegőn mozogva, sportolva, annál intenzívebben feltöltődsz. Hívd el magaddal a barátaidat, rokonaidat! Aki nem jön, azt ne noszogasd! Mindenki maga dönti el, hogy mire szakít időt. A vasárnapi anyák napjáról ne feledkezz meg! Vegyél virágot édesanyádnak! Legyél vele türelmes, és ne vitatkozz vele semmin! Nézd el neki, ha ingerlékeny, vagy ha mindenáron meg akar győzni téged valamiről! Tudd, hogy szeretetből teszi!

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - RákRÁK: A hosszú hétvégén lehetőleg ne dolgozz, és ne foglalkozz munkahelyi ügyekkel! Ha eszedbe jut valami, akkor írd le, és majd hétfőn térj vissza rá! Most a lazításon és a töltődésen van a hangsúly. Éppen ezért válogasd meg, hogy kivel töltöd az idődet! Mindegy, hogy barátok vagy rokonok, a lényeg, hogy jó hatással legyenek rád. Ne ugráltassanak, ne kritizáljanak, hanem fogadjanak el és becsüljenek meg. Válasszatok valami vidám programot! Menjetek majálisra! Vasárnap köszöntsd fel édesanyádat anyák napja alkalmából! A virág mellé vegyél valami olyasmit, aminek azért örül, mert nem engedheti meg magának. Például egy doboz epret, valódi akácmézet vagy különleges testápolót…

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - OroszlánOROSZLÁN: Remek lesz a hosszú hétvégéd! Tele leszel lelkesedéssel, energiával. Menj sportolni, kertészkedni, vagy takaríts! Mindenképpen vezesd le energiáidat fizikai terheléssel, mert ha nem fárasztod ki magad, akkor a benned lévő tűz romboló energiává változhat át. Találj ki szokatlan programokat, de ne lepődj meg, ha nem akar mindenki veled tartani! Ettől függetlenül te menj! Ne dühöngj, mert megijednek tőled! Ugye tudod, hogy milyen félelmetes vagy, amikor haragszol? Vasárnap igyekezz az édesanyádat is gyengéden, szeretettel köszönteni anyák napja alkalmából! Mutasd ki a háládat virággal és más apró ajándékkal! Köszönd meg neki, hogy megszült és felnevelt!

           

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - SzűzSZŰZ: Ezen a hosszú hétvégén nehéz lesz megállnod, hogy ne foglalkozz a munkáddal. Pedig ki kellene bírnod, különben nem fogsz tudni pihenni, és felkészülni a következő hétre. Emlékeztesd magad, hogy a mobilod sem működik lemerült aksival! Te is hasonlóan működsz. Testi és lelki síkon is töltődj fel! Legyél minél többet a szabadban! Egyél sok nyers gyümölcsöt és zöldséget! Ha nincs hőkezelve az étel, akkor olyan vitaminokat és rezgéseket tartalmaz, amelyeket főzés alatt elveszíthet. Vasárnap ne feledd, hogy anyák napja van! Mindenképpen személyesen köszöntsd fel édesanyádat! Nem baj, ha mindketten meghatódtok. Ne szégyelld a könnyeidet! A hála olykor ezzel jár…

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - MérlegMÉRLEG: Ezen a hosszú hétvégén a legjobb lenne, ha a barátaiddal mennél kirándulni. Szervezz egy jó kis túrát a közeli hegyekbe vagy tóhoz! Vigyetek magatokkal szalonnát, kolbászt, hagymát és krumplit vagy előre befűszerezett rablóhúst! Este rakjatok tüzet, és süssétek meg a nyersanyagokat! A barátok társasága mindig jó hatással van rád, de most különösen. Ha feszültség támadna a barátaid között – vagy a párod és a szüleid között –, akkor legyél te a békítő! Neked jól megy a vitás felek összebékítése. A vasárnapi anyák napját ünnepeld meg méltón! Olyasmivel lepd meg az édesanyádat, amiről tudod, hogy sajnálja magától: vagy nem engedheti meg magának, vagy túlzásnak, luxusnak tartja…

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - SkorpióSKORPIÓ: A mostani hosszú hétvége kapcsolati feszültségekkel teli lesz a számodra. Vigyázz, mert hol a párodra, hol a szüleidre kell figyelned, és megnyugtatnod, megbékítened őket. Ehhez szükséged van a saját egyensúlyod megőrzésére, aminek előfeltétele az elegendő alvás. Ha éjjel nem volt elég időd aludni, akkor nyugodtan dőlj le kicsit napközben! Ne feledd, hogy a hétvége a pihenésről és a feltöltődésről szól! Vasárnap foglalkozz az álmaiddal! Tervezgess, tűzz ki határidőket! Minél konkrétabban gondolsz a vágyaidra, annál hamarabb fognak megvalósulni. Ne feledkezz meg az anyák napjáról! Személyesen, virággal köszöntsd édesanyádat! Ha messze lakik, látogasd meg, vagy hívd fel telefonon!

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - NyilasNYILAS: Készülj fel, hogy a hosszú hétvégén meglepetések várnak rád! Egyrészt találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád. Ne ítélj túl gyorsan, és ne lepődj meg, ha nagyon más, mint te. Tudod, a mondás is azt tartja, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Sokat tanulhatsz tőle és általa, ha nyitott tudsz maradni. Beszélgess vele! Kérdezz tőle bátran, és csak hallgasd! Sétáljatok vagy kiránduljatok! Legyetek sokat a szabadban! Mehettek majálisra is. Egyetek főtt kolbászt, és igyatok sört vagy teát! Vasárnap köszöntsd fel az édesanyádat anyák napja alkalmából! Öleld át gyengéden, és szeretettel köszönd meg, hogy megszült és felnevelt! Ha nem él már, akkor gondolj rá hálával!

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - BakBAK: Ha a hosszú hétvégén bezárkózol, garantáltan rosszkedved lesz. Mindenképpen mozdulj ki otthonról! Válassz szabadtéri programot! Hívd el a barátaidat vagy a kollégáidat, esetleg a szomszédaidat! Ne aggódj a költségek miatt! Könnyen találhattok ingyenes helyeket. Menjetek majálisra vagy egy szabadtéri kiállításra, skanzenbe! A lényeg, hogy minél kevesebb időt tölts fedett helyen, és minél többet a friss levegőn. De például a biciklizés, a focizás is ingyenes program. Vasárnap ne felejtsd el felköszönteni édesanyádat anyák napja alkalmából! Menj el egy kertészetbe, és ott vegyél neki virágot! Biztosan frissebb – és olcsóbb is.

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - VízöntőVÍZÖNTŐ: A hosszú hétvégén érdekes találkozás vár rád. Ne csodálkozz, ha az illető kicsit túlzó, színpadias! Ne a stílusa alapján ítéld meg! Ha kiönti a szívét neked, akkor hallgasd végig! Ne szólj közbe, és ne adj tanácsot, csak ha kifejezetten erre kér téged. Derűvel és toleránsan szemléld őt! Figyeld meg, mi az, ami zavar benne! Az, hogy más, mint te, csak azt jelenti, hogy kiegészítitek egymást. Hiszen az ellentétek vonzzák egymást. Ne feledd, hogy vasárnap van anyák napja! Nem kell nagy felhajtást csinálnod, de ünnepeld meg méltón az édesanyádat! Vegyél neki virágot! Öleld át gyengéden, és szeretettel súgd a fülébe, hogy mennyire hálás vagy neki azért, hogy megszült és felnevelt!

 

Hétvégi horoszkóp május 1-3 - HalakHALAK: Itt a várva várt hosszú hétvége! Élvezd ki minden pillanatát! Szervezz sűrű programot, menj el több helyre is! Látogass ki valamelyik majálisra! Utazz el az egyik skanzenbe! Kirándulj a környéken, vagy pattanj fel a biciklire! Hívj el pár barátot vagy kollégát! Ha jó társaságot választasz, akkor jól fel fogsz töltődni. Szükséged van egy kis változatosságra. A kikapcsolódás azt jelenti, hogy mást csinálsz, mint mindennap. Ez a pár nap erre tökéletesen alkalmas. Használd ki, és érezd jól magad! A vasárnapi anyák napját ünnepeld meg méltón! Vegyél szép virágot, és köszöntsd fel személyesen az édesanyádat! Köszönd meg, hogy megszült és felnevelt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top