Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (május 22-24.)

Forró nyárral köszönt be a harmadik májusi hétvége, amely az Ikreknek lelassulást, a Szüzeknek aktivitást, a Nyilasoknak kényeztetést hoz.

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - KosKOS: Nagy lesz a kontraszt számodra ezen a hétvégén. Pénteken és szombaton az anyagi dolgok, míg a hét utolsó napján a szellemi témák foglalkoztatnak. Nincs ezzel semmi baj. Az a lényeg, hogy bármit csinálsz, abban mélyedj el! Vedd komolyan, és legyél igényes! Például ha sütsz vagy kertészkedsz, akkor igyekezz a legjobbat kihozni magadból! Törekedj a maximumra, majd gyönyörködj a végeredményben! Adj időt magadnak erre, mert így élvezheted. Az elégedettség nagyon kellemes érzés. Vasárnap szellemileg és fizikailag is energikusabb, mozgékonyabb leszel. Mozogj valamit, menj ki a szabadba, de emellett elégítsd ki intellektuális igényedet is! Például egy filmmel…

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - BikaBIKA: Pénteken jó formában leszel. Sikereid lehetnek bármilyen téren, főleg, ha régi tervedről van szó. Vesd be magad! Ne legyél erőszakos, elég, ha határozottan lépsz fel! A magabiztosság és a rámenősség között nagy különbség van. A hét hátralévő részében lazíts, élvezd a megérdemelt pihenést! Válassz olyan elfoglaltságot, amely teljesen lelassít, kikapcsol – például kertészkedés, kerítésfestés, hímzés, gyöngyfűzés stb. –, és a végén csodáld meg az eredményt! A gyönyörködés is része a folyamatnak. A hét utolsó napján szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Menj ki a szabadba, szívd be a friss levegőt! Ettől új ötleteid támadhatnak, amelyek megoldást hozhatnak bármely témában…

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - IkrekIKREK: Olykor neked is jólesik, ha kicsit lelassulhatsz. Nem? Itt a jó alkalom, hogy csendben figyelj. Nem kell folyton sziporkáznod, és szórakoztatnod a környezetedet. Ha ezen a hétvégén képes vagy hallgatni, meghallgatni, akkor ráadásul olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek eddig el voltak zárva előled. Titkok derülhetnek ki, részletek kaphatnak értelmet, összefüggések tisztulnak ki. Ez csak akkor adatik meg, ha nem pörögsz. Viszont a hét utolsó napján a Hold is belép az Ikrek jelébe, és délután újhold lesz. Ez új energiákat hoz neked, és kirobbanó formában leszel. Használd ezt valami produktív dologra! Legalább elméletben újíts! Álmodozz, tervezgess! Tudod jól, hogy minden nagy „ugrást” megelőz a képzelet…

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - RákRÁK: Vigyázz, mert a hétvégén nagy változáson mehet át egy kapcsolatod! Azért kell óvatosnak lenned, mert ha egy barátságból szerelem lesz, akkor mindkét félnek észnél kell lennie. Sokszor előfordul, hogy a sok közösen átélt baj kovácsolja össze őket, és így könnyű összekeverni a hála és a szerelem érzését. Ugyanakkor nincs kizárva, hogy egy baráti kapcsolatod életed legnagyobb szerelmének lehetőségét hordozza. Ne siess! Szépen, kényelmesen élvezd ki a pillanatot, most legyél jó értelemben hedonista! Viszont a hét utolsó napján kerüld a titkolózós, illegális helyzeteket, ne keveredj fel nem vállalható szerepbe! Ha most élveznéd is, később megbánnád. Nem neked való a szeretői státus…

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - OroszlánOROSZLÁN: Nem lehet folyton dolgozni. Tudnod kell, hogy meddig tart a munkaidőd. Addig tedd oda magad maximálisan, de utána lazíts! A hétvége a pihenésé. Ráadásul most kifejezetten igényled a kényeztetős programokat. Menj kozmetikushoz, masszőrhöz, vásárolni! Vegyél magadnak pár kiegészítőt, hódolj a szépségnek! Tedd magadat vagy a környezetedet széppé! Egyél-igyál finomságokat! Ezzel testedet-lelkedet feltöltheted. A hét utolsó napján mozgékonyabb leszel fizikailag és szellemileg. Sportolj a szabadban, válassz valami labdajátékot! Ezenkívül az intellektuális igényeidet is elégítsd ki egy jó könyvvel vagy filmmel! De mehetsz társaságba is. Beszélgess érdekes témákról érdekes emberekkel!

           

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - SzűzSZŰZ: Abban az esetben lesz kellemes a hétvégéd, ha mindent lassan, komótosan intézel. Fogj olyan dologba, amely manuálisan köt le. Most ne szellemi dolgokkal foglakozz, hanem a megvalósítással! A tervezgetés ideje lejárt, most jön a kivitelezés. Ha bátortalan vagy, akkor kérj segítséget szakembertől, vagy olyan barátodtól, aki nálad jártasabb, legyen szó szobafestésről, barkácsolásról vagy sziklakertépítésről. Ha elkészül, akkor hagyj időt a gyönyörködésre! A folyamatnak fontos része ez. Elégedettséggel fog eltölteni, ha megcsodálod a művet. A hét utolsó napján ne foglalkozz a jövővel, hanem menj ki a friss levegőre, és szellőztesd ki a fejedet! Ettől jobban leszel, és így könnyebben indul a következő heted.

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - MérlegMÉRLEG: A hétvége első felében ne sokat töprengj azon, hogy életed során mennyi veszteség ért, ha nem szeretnéd elrontani az egész hétvégédet! Foglalkozz viszont bármivel, amitől te magad, illetve a környezeted szépülhet! Ne elméletekkel töltsd az idődet, hanem kivitelezéssel! Keress olyan barátokat, rokont, aki ebben jó! Ezenkívül a természet nyugtathat meg gyorsan. Menj erdőbe, állatkertbe, vadasparkba stb.! Kerülj minél közvetlenebb kapcsolatba a fákkal és az állatokkal! A hét utolsó napján viszont az emberek társaságára lesz szükséged. Beszélgetős, társalgós hangulatban leszel. Menj át a szomszédodhoz, vagy hívd át őt vagy egy barátodat! Üljetek ki a teraszra vagy a kertbe, és teázzatok!

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - SkorpióSKORPIÓ: Egész hétvégén úgy érezheted, hogy a környezetedben lévők provokálnak. Ráadásul találkozhatsz olyan emberrel is, aki kifejezetten frusztrál. A mozgása, a beszédstílusa, szóval minden olyan fura. Pedig csak arról van szó, hogy ő más, mint te, de ez nem kellene hogy bosszantson. Unalmas lenne, ha egyformák lennénk. Sokat tanulhatsz tőle, ha nem ítélkezel fölötte. Még szerelem is lehet ebből. Kár lenne megfosztanod magad ettől az élménytől, ezért kell kimozdulnod. Ne ülj otthon! Vagy hívj te vendégeket! Beszélgessetek, nevetgéljetek, társasjátékozzatok! Olyasmit csináljatok, amitől mindenkinek garantáltan jó lesz a kedve. A nevetésnél nincs jobb gyógyszer!

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - NyilasNYILAS: Talán neked kellene a legjobban tudnod, hogy semmit sem szabad túlzásba vinni, az élvezeteket és az önsanyargatást sem. Az egészséges életmód például csak egy teljes életforma-változtatással vihető végbe. Ugyanakkor nem érdemes megvonni a szervezettől például a cukrot, legfeljebb más formában kell bevinni. Ezen a hétvégén ne vonj meg magadtól semmit, ami finom, kellemes, de ne ess át a ló túloldalára sem, vagyis keresd meg a számodra leghelyesebb mértéket! Szombaton lustálkodhatsz, de vasárnapra szervezz aktívabb, mozgásos programot! Ha elmész otthonról, izgalmas találkozásban lehet részed. Kár lenne kihagyni! Már csak azért is, mert akivel most futsz össze, meghatározó lesz az életedben…

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - BakBAK: Mit sajnálsz magadtól a legjobban? Ezen a hétvégén tedd meg ezt! Neked is jár a kényeztetés. Az önsanyargatás nem visz előre. Igaz, hogy egy pontig edzi a jellemet, de utána inkább önbüntetés. Ne ess ebbe a hibába! Mindegy, hogy mit teszel, de azt tedd élvezettel! Gondolj arra, hogy ezzel töltődsz! Ez pedig nem öncélú, hiszen kipihenve jobban fogsz tudni teljesíteni a következő héten. Próbálj kényelmes, lassú kikapcsolódási módot választani! (Séta, kertészkedés stb.) A hét utolsó napján pedig az intellektuális igényeidet is elégítsd ki! Menj társaságba, moziba, színházba vagy múzeumba, de legyél valamennyit friss levegőn is! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - VízöntőVÍZÖNTŐ: Fontos lenne a szüleiddel, különösen az édesanyáddal törődnöd. Szakíts időt rá! Látogasd meg! Vagy legalább hívd fel, és kérdezd meg, nincs-e valamire szüksége! Próbálj a kedvében járni! Ezenkívül az otthonoddal is kellene foglalkoznod. Vasárnap előtt még fogyó hold van. Most könnyebben és gyorsabban meg lehet szabadulni a feleslegessé vált holmiktól. Selejtezz! Dobálj ki mindent, amit már nem használsz! Ha sajnálod, akkor ajándékozd el! A hét utolsó napján vidám lesz a hangulatod. Menj társaságba! Oszd meg a gondolataidat! A beszélgetés ezen a napon kifejezetten kellemes lesz. Vagy akár folytathatod az előző nap megkezdett rendrakást, de ma vess be új ötleteket, tárgyakat!

 

Hétvégi horoszkóp május 22-24. - HalakHALAK: Ezen a hétvégén mindent sietség nélkül tegyél! Amire nem jut időd most, azt megcsinálod később. Csak magadat hergeled, ha kapkodsz. Senki sem várja el tőled. Vedd észre, hogy te vagy saját magad hajcsára! Szakíts időt kellemes, élvezetes dolgokra, mint például az arcpakolás vagy a napozás. Nem kell folyton hasznos dolgokat csinálnod. A test igényei legalább olyan fontosak, mint a léleké. Azt edd és idd, ami a legjobban esik! A hét utolsó napján pedig az intellektuális igényeidet elégítsd ki: vegyél elő egy jó könyvet, vagy menj moziba, esetleg hívj meg olyan barátokat, akikkel nagyokat lehet beszélgetni! Ne csinálj gondot ebből, egyszerűen készíts egy gyümölcstálat és hozzá finom teát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top