nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (május 23-29.)

Karmahoroszkóp (május 23-29.)

Végre elérkezik egy jobb hét, amikor a Mars szextillel kapcsolódik a Jupiter és a Neptunusz együttállásához. Nem leszünk ugyan kirobbanó formában, és az energiaszintünk sem lesz túl magas, viszont optimistábban látjuk a világot.

Kos

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Barátnőd mostanában nagyon indulatos, és kis dolgok miatt is megbántódik. Gondolj arra, hogy valószínűleg nehéz időszakon megy keresztül. Mielőtt még te is belekötnél, inkább alkalmazd az „okos enged, szamár szenved” gondolatot. Ha ezzel sem érsz célt, akkor ne találkozzatok egy ideig.

Karmikus kapcsolat: Olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki szomjazik a társaságodra. Találkozz vele, de ne hagyd, hogy elszívja az összes energiádat. Ha harmonikus és kellemes a vele eltöltött idő, akkor is nagyon figyelj, hogy ne nyílj meg túlságosan neki, mert ezzel később visszaélhet.

Karmikus feladatod: Ezen a héten megcsaphat a változás szele. Az élet nagy ajándéka, ha párkapcsolatban élsz, de ami nem megy, azt felesleges erőltetni. Most alkalmas az idő a fontos döntések meghozatalára. Bárhogy döntesz, számodra kedvező lesz, mert a csillagok melletted állnak.

 

Bika

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten sok jót ne várj a barátaidtól, mert visszaélhetnek segítő szándékoddal, és megpróbálhatnak kihasználni. Jó néhány kellemetlenségtől szabadulhatsz meg, ha nem veszed fel a telefont, amikor hívnak, és az ajtót sem nyitod ki. Tegyél úgy, mintha a föld nyelt volna el.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi kedveseddel kerülhetsz intim kapcsolatba, ami felkorbácsolja érzelemvilágodat, de ne feledd, hogy már sokszor behúzott a csőbe, és csak néhány órás légyottra kellesz neki. Használd ki most te, és mielőtt lelépne, előzd meg. A meglepődéstől azt sem fogja tudni, hogy hol van.

Karmikus feladatod: Ezen a héten állj ki magadért, és védd meg érdekeidet, mert egy irigyed rossz híredet kelti. Most a legjobb védekezés a támadás, de mielőtt túl hevesen nekiesnél, keresd meg a gyenge pontjait, és szorítsd sarokba.

 

 

Ikrek

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Legyél egy kicsit önállóbb, és adj hangot a véleményednek. Eddig taktikai okokból inkább hallgattál, de eljött az idő, hogy te is a középpontba kerülj. Kár lenne a jó ötleteidet megvalósítatlanul hagyni, viszont ne engedd ki a kezedből az irányítást.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen jelenik meg az életedben, aki fenekestül felforgatja, mert olyan gondolatokat ültet el a fejedben, melyek az újabb változtatásra kényszerítenek. Legyél azonban elővigyázatos, ne vállalj el olyan feladatot, amelyhez egyáltalán nem értesz.

Karmikus feladatod: A héten nem a stabilitás lesz jellemző a kapcsolatodra. Többször véleményt változtatsz, ami teljesen összezavarja a szerelmedet, és a hét végére képtelen lesz eldönteni, hogy hányadán álltok egymással. Ha szeretnéd elkerülni ezt a helyzetet, gondold végig a mondanivalódat, mielőtt közlöd partnereddel.

 

 

Rák

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Engedj meg magadnak egy kis luxust, és menj el a barátnőddel egy shoppingkörútra. Most ne az árcédulákat nézegesd, hanem vedd meg magadnak a legvadítóbb ruhadarabot, mert bőségesen be fogja hozni az árát. Ne hallgass a barátnődre, mert neki más az ízlése, és különben is féltékeny rád.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki bűnbe csábítana. Vigyázz az élvezetekkel, ne vidd túlzásba, mert meggondolatlan lehetsz, és ez később nagyon sokba kerülhet neked. Viszont ha mértékletes maradsz, nagyon kellemes élményekben lehet részed.

Karmikus feladatod: A tűz ég benned, de partnered ezt nem hajlandó észrevenni. Próbáld meg teljes erőbedobással elcsavarni a fejét. Ha ez sem használ, akkor keresned kell valaki mást, aki megérdemel téged. Így is sok időt fecséreltél már el fölöslegesen.

 

 

Oroszlán

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Teljes siker koronázza ezt a hetet. Munkahelyeden olyan ötletes és kreatív lehetsz, mint még soha. Továbbra is sokan támadnak ugyan, de ne vedd észre őket, mert most főnököd bizalmát élvezed. Mindent megtehetsz, amit csak akarsz, de legyél mértékletes, és ne élj vissza vele.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki új dolgokkal ismertet meg. Ne félj az ismeretlentől, mert tovább gazdagítja a tudásodat. Legyél neki hálás, mert olyan úton indíthat el, amely rengeteg jót hozhat az életedbe.

Karmikus feladatod: Könnyedén vitába keveredhetsz és rendkívül érzékeny lehetsz a héten. Képes vagy olyan dolgokon is megbántódni, melyeken máskor csak nevetsz. Még az is lehet, hogy a mécses többször is eltörik, de ne bánd, mert ily módon szabadulsz meg a felgyülemlett feszültségektől.

 

Szűz

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten érzelmeid megtéveszthetnek és becsaphatnak, mert elhiszed a kedveskedő szavakat egy olyan férfi szájából, aki nagy szélhámos hírében áll. Nem te leszel a kivétel, bármennyire is szeretnéd. Nem érdemli meg, hogy rá fecséreld a szívedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki irányítani szeretne, de te ezt nem hagyod. Döntéseidet a héten az észérvek alapján hozod meg, ezért képes vagy úgy tenni, mintha minden gondolatodat ő vezérelné, pedig ez nem így van, de ezt csak te tudod.

Karmikus feladatod: Élvezz ki minden percet a héten, mert a sors olyan sikerhez vezethet, mely csak keveseknek adatik meg. Ne kérdőjelezz meg semmit, mert mindet megérdemelsz, és végre eljött a te időd, mikor gondtalanul és terhek nélkül lehetsz boldog. Foglalkozz magaddal, mert erre van igazából szükséged.

 

Mérleg

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Olyan szerelmi szenvedély ejthet rabul, amelyből nehéz lehet kikászálódni, ezért jól nézd meg, hogy a héten kinek szavazol bizalmat, és hogy szerelmi érzéseidet kire sugárzod. Ha jól választasz, a jutalmad nem marad el, mert a szeretet össze fog kötni vele egy életen át.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől sokat tanulhatsz a héten. Végre megpróbálhatod feladni a merevséged, és nem törődni a külsőségekkel. Meglátod, ha saját belső érzéseid vezérelnek, mennyivel kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Karmikus feladatod: A héten a vállalkozásod vagy a munkád nagyobb hasznot hoz, mint valaha. Vedd észre, hogy az akadályok elgördültek előled, és könnyedén mennek a dolgok. Itt az idő, hogy feszültségek nélkül éld az életed. Élvezd ki a pihenést, mert nem sokáig tart, és ismét jönnek a hajtós hétköznapok.

 

 

Skorpió

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten semmi nem lehetetlen a számodra. Olyan dolgokat tudsz könnyedén megvalósítani, amelyeket máskor csak többszöri nekifutásra sikerülne. Használd ki ezt a szerencsét, és hajszold a feladatokat a héten, hogy álmaidból minél többet tudj véghezvinni.

Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel szeretnél kilépni az unalmas hétköznapokból, és egy kicsit együtt lenni. Menjetek, és bulizzatok együtt, garantáltan visszahozza az őrült lángolást köztetek. Ha ő ezt nem szeretné, napoljátok el az éjszakázást, mert csak kényszernek érezné, és pont az ellenkezőjét érnéd el.

Karmikus feladatod: Sugárzod a szeretetet és a békét. Ezt környezeted is érzi, ezért sok barát vesz körül, és táplálkozik az energiádból. Szűrd meg, hogy kinek adsz ebből a csodából, mert a tartalékaid végesek, és olyanok is sorban állnak, akik egyáltalán nem érdemlik meg.

 

 

Nyilas

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: A héten lezárul egy érzelmi kelepce. El kell engedned a múltat, mert ha megteszed, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, melyekről csak álmodtál, és most a védőangyalod segítségével kedvező kilátásod lehet egy kellemesebb életre.

Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel egy munkahelyen dolgoztok, azonos a hobbitok is, és ez nagyon rossz hatással van a szerelmi életetekre. A héten érdemes eldönteni, ki marad és ki megy, mert ha így folytatjátok, kenyértörésre kerülhet sor a sok felgyülemlett feszültség miatt.

Karmikus feladatod: Meg kell cáfolnod a rólad terjengő pletykákat, mert már a főnököd is kezdi megkérdőjelezni a hitelességedet. Sajnos sok irigyed van, de te teszel is róla. Kicsit legyél visszafogottabb a héten, és próbáld megbékíteni őket, hogy ne ellened dolgozzanak, inkább melletted.

 

 

 

Bak

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Ez a hét alkalmas arra, hogy befelé fordulj, és őszintén számot vess, hogy hol tartasz a célodhoz vezető úton. Sokszor jobb színben tünteted fel a dolgokat, mint amilyenek, és ez még téged is megtéveszt. Most itt a realitás ideje, és meglátod, tiszta képet fogsz kapni a helyzetedről.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, akit most nagyon közel érezhetsz magadhoz, és akivel mámoros napokat tölthetsz el, de közben ne feledkezz meg a kötelezettségeidről, mert komoly gondokat okozhatnak, mint például a befizetetlen csekkek vagy az elfelejtett születésnapok.

Karmikus feladatod: Állandóságra törekszel, pedig a sors most a változás felé sodor. Ha mindig a széllel szemben szállsz, nem juthatsz messzire. Várj türelemmel, és meglátod, anyagilag és erkölcsileg is jobb helyzetbe kerülhetsz, csak kicsit kockáztatnod kell.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén össze kell húznod a nadrágszíjat. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, vagy a szükség visz rá, akkor kerüld el a magánvállalkozásokat, mert lehet, hogy többet fizetnek, de éjjel-nappal dolgoztatnának. Válassz a multik ajánlatából, mert most ezek tűnnek biztosabbnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel sorsszerű a találkozásotok, de erre csak később fogsz rájönni. Egymás segítői lehettek, elég csak egymásra gondolnotok, és energiáitok megsokszorozódnak, így legyőzhetetlenné váltok.

Karmikus feladatod: A héten türelmetlenül törekszel terveid, álmaid felé, pedig ez nemhogy közelebb vinne hozzájuk, inkább távolabb. Kerüld el a kiskapukat, mert most azok sem kedveznek céljaidnak, sőt a későbbiekben többszörösen visszaüthetnek. Üzleti ügyeidet halaszd a jövő hétre, mert a csillagok akkor kedveznek.

 

Halak

Karma horoszkóp Május 23.-29.Karmikus kötelességed: Ha nincs állásod, vagy a tanulás mellett szeretnél egy kis pluszpénzhez jutni, itt az idő, hogy igénybe vedd az ismerőseid segítségét, mert jó lehetőséget ajánlhatnak, amely nemcsak most, de a későbbiekben is garantált pénzszerzési esélynek mutatkozik.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel izgalmas felfedezéseket tehetsz a szerelem érzéki világában. Partneredben megtalálod a szerető társat és a barátot egyaránt. A kapcsolatodban azonban ne hagyd elnyomni magad, mert partnered könnyen rád erőltetheti a gondolatait.

Karmikus feladatod: Akkor járnál a legjobban, ha elmennél egy egzotikus, napsütötte nyaralóparadicsomba, ahol élvezhetnéd a tenger morajlását és a koktélok hűsítő zamatát. Most olyan kedvező lehetőség mosolyog rád, hogy nem tudsz rá nemet mondani. Adott a lehetőség, csak élned kell vele.

.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top