Horoszkóp

2009. júniusi holdnaptár

Júniusban a Vénusz és a Mars együtt haladnak a Bika jegyében, és a Hold gyors mozgása miatt nagyobb változásokat hoz az életünkben.

2009. június 1.

Növő Hold a Szűzben

Képtelen leszel ellenállni a finomságoknak, ami érthető, hiszen közeledik egy olyan csillagállás, amely fokozza az étvágyat, és igazi különlegességre fáj a fogad. Valószínűleg találsz is ilyen csemegét, amiből azonban mértékletesen fogyassz, mert sajnos a háj, amely ma rakódik, később igen nehezen olvad. Romantikus hangulatban leszel, érdemes az esti órákban megnézni egy könnyfakasztó filmet.

2009. júniusi holdnaptár

2009. június 2. 3.

Növő Hold a Mérlegben

Kellemes emberekkel hoz össze a sors ezen a két napon, jól érzed magad a társaságukban, és többen lesznek, akik vonzónak, szexinek és ellenállhatatlannak tartanak. Nagy lesz a választék, hogy kivel is kezdj el flörtölni, netán belemenj egy kalandba, és végül olyan szerencsés vagy, hogy a sors a segítségedre siet egy különleges szituációval, amely megoldja ezt a dilemmádat. Pénzügyekben nincs okod aggodalomra, mert ezen a két napon bármely anyagi terveiddel kapcsolatban a szerencse kegyeltje vagy.

 

2009. június 4. 5. 6.

Növő Hold a Skorpióban

Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezel, ami arra utal, hogy több feladatot egyszerre el tudsz látni. Ha netán tán depis hangulatban voltál, akkor ebből most kimozdulsz – talán éppen valakinek a segítségével -, és új színben kezded látni a világot. Itt az ideje, hogy belevágj valami új sportba, és történik egy furcsa dolog: olyan személy, aki korábban csúnyán viselkedett veled, most jól megjárja. Mindebben felfedezed a karmát, az igazság okkult törvényét, miszerint mindenki csak azt kapja vissza, amit adott. És ez téged megnyugtat.

 

2009. június 7.

Telihold a Nyilasban

Azt veszed észre, hogy több a feszültség a mai napon, és olyan dolgok is elhangzanak, amelyekkel nem értesz egyet. Csak bátran szólj, nem kell némának maradnod, nem történik semmi, ha megmondod azt, ami a szívedet nyomja. Viszont ne engedd magad befolyásolni, és éppen úgy cselekedj a mai napon, ahogy azt az eszed és a szíved diktálja.

 

2009. június 9. 10. 11.

Fogyó Hold a Bakban

2009. júniusi holdnaptárA hazugság napjai következnek, amikor még az sem lesz igaz, amit a saját szemeddel látsz, vagy fülecskéiddel hallasz. Ezért talán jobb lenne, ha elővennél egy olyan dvd-t, vagy cd-t, amelyen a régi, gyermekkorod kedvenc meséje, netán meséi vannak, és azokat meghallgatnád. Még az is előfordulhat, hogy összetalálkozol valakivel, aki nagyon tetszik neked, és amit mond, abból egyetlen büdös szó sem igaz. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történnek nagy hazugságok – persze nem először -, amivel torkig vagy. Azért az értéktárgyaidra ezeken a napokon jobban vigyázz, mert most még a szemedet is kilophatják.

 

20009. június 12. 13.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Ügyelj arra, hogy ne menj bele semmilyen szabálytalanságba az elkövetkezendő két napban, és arra még inkább, hogy kinek, mit mondasz. Ugyanis előfordulhat, hogy valaki nem kezeli diszkréten azt az információt, amit te bizalmasan közölsz vele. Rengeteg jó ötleted lesz ebben a két napban, amely közül érdemes lenne megvalósítani valamelyiket. Igaz, hogy ez egyedül nem, vagy csak nehezen megy, de ha valakivel társulsz, sikert érsz el. Ügyelj arra, hogy ma ne hajts gyorsan, vagy indulj el mindenhova időben.

 

2009. június 14. 15.

Fogyó Hold a Halakban

Részt vettél már reinkarnációs terápián? Ha nem, akkor elgondolkodhatnál rajta, mert nagyon érdekes dolgokat tudhatnál meg, persze nemcsak magadról, hanem az egész családodról, és arról a személyről is, akivel egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni. Arra is választ kaphatnál, hogy a párkapcsolatodban miért alakult ki az a helyzet, amiben éppen vagy. De csak olyanhoz menj, aki ért a dologhoz, járj a téma után, nehogy valami sarlatán kezébe kerülj. Tudod, most több sarlatán működik ezoterikus vonalon, mint bármikor. Hiszen ennek jött el csillagállásilag az ideje.

 

2009. június 16. 17. 18.

Fogyó Hold a Kosban

Pompás lesz ez a két nap, mert ha van olyan ügyed, amelyet igazságtalannak tartottál, akkor ezt most tisztázhatod, és rend alakul ki körülötted. Fizikailag kevésbé érzed erősnek magad, a legjobb, ha ma relaxálsz, és olyan dolgokat csinálsz, amihez kedvet érzel. Összejöhetsz egy olyan személlyel, akibe fülig beleszeretsz, és akinek te leszel a sztár az életében. Egyébként esélyed van arra is testközelből szemlélj meg egy sztárt, aki talán nem tartozik a kedvenceid közé, ám ahogy viselkedik, belopja magát a szívedbe.

 

2009. június 19. 20.

Fogyó Hold a Bikában

2009. júniusi holdnaptárVan egy olyan rokonod, aki most igazán az agyadra megy. Ez a rokon – talán nem is egyenes ági, vagyis vérszerinti – megint rákezd egy olyan szövegre, amitől a hátadon felállnak a nem létező szőrszálak is  Még az is előfordulhat, hogy pénzt akar, és nem érti meg, hogy nem kellene tovább nyújtózkodnia, mint ameddig a takarója ér, hanem azt gondolja, hogy te/ti megkerestetek, azt nyugodtan odaadhatjátok neki, mert neki most kell. Igaz, hogy luxusigényeire, irreális dolgokra. Mondj ellent, különben sohasem lesz vége ennek a pénzügyi mizériának.

 

2009. június 21.

Fogyó Hold az Ikrekben

Rendkívüli szenvedélyesség lesz jellemző a mai napra, még a régi, unalmas kapcsolatok is új kerékvágásban folytatódnak. Talán új kapcsolatra vágysz, és most ez is bejöhet. És érdekes módon ez nem egy könnyű kis kaland lesz, hanem egy komoly kapcsolat. Ha nincs partnered, akkor ma, és a következő napokban kínál a sors számodra lehetőséget, hogy ne maradj egyedül. És az első lépést most nem neked kell megtenned.

 

2009. június 22.

Újhold a Rákban

Pompás a mai nap arra, hogy állásinterjúra jelentkezz, vagy ha menned kell, akkor nagyon jól fogsz szerepelni. Ha ezotériával foglalkozol, a mai nap jelentős lesz, mert olyan tapasztalatokra tehetsz szert, amelyek fejlődést jelentenek ezen az úton. A szerelemben boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad, mindezt a partnered is elmondhatja magáról.

 

2009. június 23. 24.

Növő Hold a Rákban

Jól tennéd, ha távol tartanád magad a politikától, ha ez mégsem megy, akkor arra ügyelj, hogy ne képviseld olyan vehemensen a nézeteidet, hogy ez miatt akár komoly barátságod szétmenjen, esetleg a családon belül olyan konfliktus alakuljon ki, amelyre igazán nincs szükség. A féltékenység zöld szemű szörnyetege is felütheti a fejét, sajnos több olyan ember van a környezetedben, akik megpróbálnak neked keresztbe tenni, mert irigyelnek.

 

2009. június 25. 26.

Növő Hold az Oroszlánban

2009. júniusi holdnaptárAz, hogy pozitívan gondolkodsz, nagyon jó. Sőt, ha nagy nehezen sikerül „lemenned” alfa állapotba otthon, és azt gondolod, hogy majd ebben az állapotban megoldod a problémákat, ám ez mégsem sikerül, akkor az a baj, hogy frusztrált vagy. És így nem lehet nekiállni a változásoknak. Ugyanis a negatív szemléletmódra – amely az elszenvedett dolgok miatt mélyen benned van -, nem lehet csak úgy „ráhúzni” a pozitív gondolkodás kliséjét, jelszavait. Sokkal mélyebb, és alaposabb munkára van szükség, hogy a tényleg minden nagyon oké, minden egyre jobban megy, minden szempontból egyre jobban érzem magam valóban működjön.

 

2009. június 27. 28.

Növő Hold a Szűzben

Ne hozz most fontos döntéseket, és ne kötelezd el magad sem írásban, sem szóban, különösen akkor, ha te magad sem találod helyesnek azt, amihez a nevedet kellene adni. Ez a két nap a logikus és a világos gondolkodás ideje, nem szabad hagynod magad félrevezetni, vagy kihasználni. Viszont kiváló ez a két nap takarításra, esetleg egy új recept kipróbálására.

 

2009. június 29. 30.

Növő Hold a Mérlegben

Ez a két nap legyen a taktikázásé. Ugyanis nincs értelme annak, hogy nyíltan beszélj a vágyaidról, a terveidről, mert egyrészt valaki ellophatja, másrészt, ha burkoltan adod elő, amit szeretnél, akkor az hamarabb valóra válik. Ha elkövettél egy hibát, akkor a bocsánatkérés után rögtön cselekedj, és javítsd ki, így azt sokkal hamarabb el fogják felejteni, mint gondolod. Ráadásul még jó pontokat is szerezhetsz, és elhitetheted a környezeteddel, hogy nincs nálad ügyesebb problémamegoldó a környéken.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top