Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (május 29. – június 1.)

A nyár hosszú hétvégével köszönt ránk, jusson idő a pihenésre!

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)KOS: Ez jó hosszú hétvége lesz, mivel most van pünkösd. Okosan oszd be az idődet és az energiáidat! Pénteken és szombaton délelőtt még pörgős, gyors „üzemmódban” fogsz működni, bármit hamar és sikeresen meg tudsz oldani. Olyasmit is intézz el, amire nem volt időd az elmúlt héten, de szombattól add át magad a pihenésnek! Természetesen nem kell passzívan töltened az idődet, de óvatosan közlekedj és mozogj! Ha ittál, vagy ha nagyon fáradt vagy, akkor semmiképp se vezess! De ettől függetlenül minden mozdulatodra ügyelj! Ha nyúlsz valamiért, vagy lépsz, vagy felmászol például a létrára, akkor figyelj arra, amit csinálsz, és ne másra! Ha nem így teszel, könnyen megsérülhetsz, és ezzel pikk-pakk elronthatod az egész hétvégédet…

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)BIKA: Végre itt a hosszú hétvége. Ne akarj egy nap alatt mindent elintézni! Nem áll meg az élet szombattól. Ha pénteken hajszolod magad, akkor estére szabályosan össze fogsz esni a fáradtságtól. Szombat déltől sokkal jobb formában leszel, ezért amit csak lehet, időzíts ezutánra. Meg fogod látni, hogy mindent sokkal nyugodtabban fogsz kezelni. Sietség nélkül leszel képes szervezkedni, legyen szó családi programról vagy bármi másról. Mindenképpen menj ki a természetbe! Kirándulj, biciklizz, menj állatkertbe, vagy kertészkedj! Az élőlények, az állatok, a növények közelsége kikapcsol, és teljesen feltölt. Hétfőn még lazíts! Lehet, hogy nehéz lesz, mert iszonyú tetterő feszíthet belülről. Vezesd le otthon, még ne dolgozz!

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)IKREK: Okosan készülj fel a hosszú hétvégére! Pénteken intézz el mindent, amit fontosnak tartasz; időzíts erre a napra olyasmit, amihez beszélned, illetve egyeztetned kell. Ha nem sikerül minden, amit elterveztél, ne bosszankodj! Halaszd a jövő hétre, de úgy, hogy kalkuláld be, a munka csak keddtől fog indulni. A hétvégén élj végre magánéletet! Figyelj rá, hogy ne csak testben legyél a családoddal, hanem lélekben is, vagyis a gondolataidat regulázd meg, hogy ne a munkán járjanak. Mindenképpen szakíts időt a szüleidre is, és ne vedd zokon, ha például anyukád megkritizál! Lehet, hogy ezzel adja a tudtodra, hogy elhanyagolod. Az öregedés jelei hirtelen jelennek meg, és ez olykor nem kellemes. Legyél vele, velük türelmes, és próbálj a kedvükben járni!

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)RÁK: Ez aztán jó hosszú hétvége lesz. Pénteken még a pénzügyeid rendezgetésével, illetve az értékeid számbavételével leszel elfoglalva, de szombattól „kitör” a vakáció. A legjobb az lenne, ha elutaznál. Egy utazás most jár neked. Mindegy, hogy külföldre vagy belföldre mész. Az sem számít, hogy hány napra. A lényeg, hogy mozdulj ki! Költségkímélőbb, ha kirándulsz a közeli hegyekbe. Végül is a megszerezhető élmények nincsenek arányban a távolsággal és az idő hosszával. De közben vigyázz a közlekedésben! Körültekintően, másokra is figyelve közlekedj! Ha kellően előrelátó vagy, képes leszel megakadályozni egy balesetet. Az éberség most kifejezetten kifizetődő, de ahhoz, hogy éber lehess, kipihentnek kell lenned…

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)OROSZLÁN: Rengeteg pénzt elkölthetsz ezen a hosszú hétvégén, ha akarsz. Ha nem, akkor legyél észnél! Jó drága programot is választhatnál, de ne költs sokat, ne rázd a rongyot! Nem kell senkit túllicitálnod. Próbálj meg valami pénztárcakímélő programot választani! Hidd el, nem attól fogod jól érezni magad, ha szórod a pénzt. Szomorú lenne, ha így lenne. Például egy séta a Várban vagy egy biciklitúra ingyen van. De nemcsak úgy kell vigyáznod a pénzedre, hogy nem költöd, hanem úgy is, hogy megóvod a zsebesektől. Tudod jól, hogy alkalom szüli a tolvajt. Ne adj esélyt nekik! Csukd be a táskád, szorítsd a hónod alá, és tömegben ne engedd, hogy bárki elterelje a figyelmedet! Hétfőn még szabadnap lesz. Ne dolgozz! Lehetőleg fejben sem! Ráérsz keddtől „felvenni a fonalat”…

           

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)SZŰZ: Ez a hosszú hétvége a te hétvégéd lesz, de csak akkor, ha nem dolgozol. Próbáld megállni! Élj végre normális magánéletet! Neked is jár a pihenés. Töltheted az időd egy részét a főnököddel és a kollégáiddal, de ne beszéljetek munkáról! Már csak azért se, mert akik nem veletek dolgoznak, joggal érezhetik kirekesztettnek magukat, ezzel elronthatjátok a közös program hangulatát. Egyébként dönthetsz, hogy otthon kapcsolódsz-e ki, vagy kimozdulsz. Az lenne a legjobb, ha mindkettőre szakítanál időt. Jót fog tenni a lelkednek, ha sikerül otthon kicsit rendet tenned, de a szórakozás kapcsol ki igazán a hétköznapi gondokból. A felhőtlen időtöltés alapfeltétele, hogy ne vedd túl komolyan se magad, se a másikat, se az életet! Menj át gyerekbe!

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)MÉRLEG: Érdekes, de kicsit felemás lesz ez a pünkösdi hosszú hétvégéd. Pénteken még aktív leszel, és derűs lesz a hangulatod. Igyekezz minden fontos dolgot elintézni most, mert szombattól kicsit borongósabb, lassúbb és passzívabb állapotban leszel. Nem baj, ha nincs folyton kirobbanóan jó kedved, de azt ne engedd, hogy a depi teljesen eluralkodjon rajtad! Lazíts, kényeztesd magad, és csak azt tedd, amihez kedved van! Ne akarj senkinek megfelelni! Nem menj olyan programra, amitől ódzkodsz, ha jobban esik, akkor maradj otthon! Lehet, hogy most az okoz örömet, ha rendezgeted a könyveidet, vagy rendet raksz a kamrában. Ez csak akkor derül ki, ha figyelsz magadra. Alapvető fontosságú, hogy tisztában legyél vele, mi az, amihez pillanatnyilag leginkább kedved van.

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)SKORPIÓ: Itt a pünkösd. Hosszú lesz ez a hétvége, így lesz bőven időd a lazításra. De pénteken még koncentrálj a munkádra! Ha hibázol, ne csodálkozz, hogy a főnöködtől kritikát kapsz! Szombattól pihenhetsz, de ne lustálkodj egész hétvégén! Menj a barátaiddal bulizni, kirándulni, strandolni, grillezni! Ötleteljetek együtt, és olyasmit csináljatok, amit még sosem, vagy már nagyon régen! Jól tervezzétek meg a programot, hogy minden a lehető legjobban süljön el! Gondoljatok olyan „apróságra”, mint pl. esőkabát, kötszer, fényképezőgép stb.! Vasárnap estétől nagyon irritáló energiákkal találhatod szembe magad. Mostantól kb. egy hónapig sokszor érezheted megtámadva magad. Pedig ez csak felfogás kérdése. Jobb, ha érdeklődéssel fogadsz mindent. Sokat tanulhatsz, és akár élvezheted is…

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)NYILAS: Elronthatod az egész hosszú hétvégédet, ha dolgozol, vagy a jövő miatt aggódsz. Pénteken még dobd be magad! Járasd maximumra magad! Csúcsformában leszel. Szombattól add át magad a pihenésnek! Minél több időt tölts a családoddal és a barátaiddal! Ha a főnököd a barátod is, akkor szervezhettek közös programot, de ne beszéljetek munkáról! Főleg, ha a többiek nem értik, mert emiatt kirekesztettnek érezhetik magukat, és ez rányomhatja a bélyegét a hangulatra. Arra is kell számítanod, hogy a pároddal könnyen összeszólalkozhattok a munkád vagy a közös jövő miatt. Ki kell derülnie, hogy valóban egyformán gondolkodtok-e a jövőről. Ha nincs még párod, akkor vizualizáld magadat és a leendő párodat! Láss mindent olyannak, amilyen számodra a legideálisabb lenne!

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)BAK: Ez a pünkösdi hétvége olyan hosszú lesz, hogy két nagy dolog is belefér, ha akarod. Egyrészt egy utazás. Ha teheted, utazz el, mert az élmények révén valódi kikapcsolódásban lesz részed. Ez pontosan azt jelenti, hogy pár óra alatt több napot pihenhetsz. Közben fizikailag elfáradhatsz, de azt legalább kialhatod, míg a szellemi fáradságot nem. A másik nagy téma az otthoni barkácsolás. Szó szerint vagy átvitt értelemben is „összetákolhatsz” valamit. Ekkor nem kettő, hanem három legyet ütsz egy csapásra. 1. Kreativitásodat használva játékos éned éled fel. 2. A koncentráció eltereli a napi gondokról a gondolataidat. 3. Az alkotás élménye még hasznos végterméket is eredményez. Próbálkozhatsz kaspófestéssel, kispolckészítéssel vagy gyöngyfüggönyfűzéssel…

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)VÍZÖNTŐ: Ez a pünkösdi hétvége igazán hosszú lesz, így lesz időd kipihenni magad, és az egész heti, sőt havi fáradtságot. Pénteken még figyelj a párod, illetve a környezeted igényeire, de szombattól legyél te a saját életed főszereplője! Lazíts, kapcsolódj ki! Csinálj olyasmit, ami precizitást igényel! Ez teljesen leköti a figyelmedet, vagyis eltereli a gondolataidat másról. A manuális elfoglaltság ilyen hatású, legyen az hímzés, barkácsolás, festés vagy gyöngyfűzés. Válassz ezek közül! De még jobb lenne, ha ezt kinn, a szabadban végeznéd. Egy fa árnyékában kicsit érhet a nap, de nem éget annyira. A végén gyönyörködj az alkotásodban! Mindvégig vigyázz a testi épségedre, a mozdulataid legyenek óvatosak és sietségmentesek! Ha kapkodsz, könnyen megsérülhetsz.

 

Hétvégi horoszkóp (május 29. - június 1.)HALAK: Nagy lesz számodra a kontraszt ezen a hosszú hétvégén. Pénteken még a szorgalmas, alázatos munkán lesz a hangsúly. Tedd a dolgod becsülettel, és közben legyél tudatában a munkád fontosságának! Hiszen minden fogaskeréknek van haszna és szerepe a gépezetben. Szombattól viszont add át magad a magánéletnek! Jól figyelj, mert nagyon különleges emberrel hozhat össze a sors! Számíts rá, hogy valószínűleg „álruhában” jön, vagyis nem annak látszik, aki valójában. Sokkal több van benne, mint amit mutat. Ne csapjon be téged az egyszerű kinézet, hisz jól tudod, hogy a „nagy embereknek” gyakran hanyag a külsejük. Talán így van meg az egyensúly, mert belül szinte tökéletesek. Ne rajongj érte, csak figyeld őt, és tanulj tőle! Te keveset beszélj, inkább kérdezd! Hagyd őt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top