Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (június 19-21.)

A Bikák lubickoljanak, az Oroszlánok koncentráljanak a feladataikra, a Nyilasok pedig legyenek nyitottak, vár rájuk egy nagy találkozás!

Hétvégi horoszkóp június 19-21.KOS: Akár tetszik, akár nem, ezen a hétvégén muszáj lesz meggondoltabban költekezned. Semmit se vegyél „hirtelen felindulásból”! Az sem rossz ötlet, ha valakivel együtt mész vásárolni, ő jó kontroll lehet. Kérd meg, hogy segítsen neked abban, hogy tetten érd azokat az apró szokásaidat, amelyek elviszik a pénzedet! Az, hogy figyelsz a kiadásaidra, nem jelenti azt, hogy meg kell vonnod magadtól mindent. Találd meg az arany középutat! Közben ne feledd, hogy hétvége van! Lazíts, vagy utazz el! Érdemes lenne vízparti célt kitűzni. Most a vizes programok töltenek fel a leggyorsabban. Ráadásul a vízben ismét gyerek lehetsz, és nem megkeseredett felnőtt, aki gondterhelt. A felszabadult vidámság a te valódi természeted…

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.BIKA: Mennyire vagy elégedett magaddal? A külsőddel és a belsőddel? Ugye tudod, hogy az elégedettség kisugárzik? Annál több elismerést kapsz, minél inkább szereted, ill. elfogadod önmagadat. Persze nem önimádatról van szó! Ezen a hétvégén foglalkozz a külsőddel! Szépítkezz! Ha van kedved, vehetsz magadnak pár vidám színű pólót és kiegészítőt. Szépítsd a környezetedet is! Neked rendkívül jó az ízlésed és az esztétikai érzéked. Használd bátran! Ha unod már a szobád színét, fess hatalmas felhőket vagy virágokat, vagy varrj a függönyre masnikat, esetleg pillangókat! A hét utolsó napján mozdulj ki otthonról, menj víz mellé! Ússz, lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is…

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.IKREK: Nehéz lesz kibírnod, hogy végre ne a munkádra vagy a kötelességeidre koncentrálj. Pedig pénteken még fegyelmezned kellene magad, hacsak nem nyaralsz. Szombattól lazíthatsz. Lustálkodj, olvass, ne akarj hasznos lenni! Foglalkozz kicsit a külsőddel! Akár vehetsz magadnak pár nyári, színes pólót és kiegészítőt. Vasárnaptól nagyot változhat a hangulatod. A Hold belép az Ikrek jelébe, ezért tele leszel energiával és tettvággyal. Ezt sporttal vezetheted le. Közben a Nap átlép a Rák jelébe. Hatására nosztalgikus, érzékeny hangulatba kerülhetsz, és inkább a vizet, ill. a vízi sportokat fogod kívánni. Menj úszni, vitorlázni, vízisíelni, vízibiciklizni! Élvezd a nyár nyújtotta lehetőségeket!

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.RÁK: Valahogy ki kell bírnod vasárnapig, akkor fog a Nap belépni a Rák jelébe. Addig arra vigyázz, hogy ne keveredj elméleti vitába! Mindegy, hogy politikáról, vallásról vagy más témáról van szó. Tudd, hogy ha nem bírod ki, akkor egy barátság emiatt szakadhat meg! Ez pedig semmiképp sem éri meg. Valószínű, hogy nem kerülhetsz el egy olyan embert, aki köti az ebet a karóhoz, ezért nehéz vele, de csak akkor, ha ellentmondasz neki. Jobban jársz, ha ráhagyod. Aztán vasárnaptól minden jóra fordul. Vidámabb, de kicsit nosztalgikusabb hangulatba kerülhetsz. A születésnapod közeledte miatt gondold át, majd engedd el az elmúlt évet! Nézz előre, és tervezz! És ne felejtsd el megünnepelni magadat!

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.OROSZLÁN: Okosan kell beosztanod az energiáidat és az idődet ezen a hétvégén. Pénteken még a munkádra kell összpontosítanod, már csak azért is, mert valami változás várható. Lehet, hogy személycsere lesz, de az sincs kizárva, hogy feladatkörök módosulnak. Mindez bosszanthat, pedig biztos, hogy nem fog rosszul érinteni téged. Őrizd meg a rugalmasságodat, és fogadj derűsen minden változást! Szombattól pedig pihenj, lazíts! Lehetőleg ne dolgozz! Még fejben sem! Használd ki a jó időt, a nyarat, és menj víz közelébe, válassz valamilyen vízi sportot! Ússz, vitorlázz, vízibiciklizz! Mindegy. A lényeg, hogy kapcsolódj ki, kapcsold ki az agyadat! Így tudod elterelni a gondolataidat a napi gondokról, és feltöltődve indítani a következő hetet.

           

Hétvégi horoszkóp június 19-21.SZŰZ: Ez remek hétvége lesz számodra. Kirobbanóan jó formában leszel, tele energiával és kellő türelemmel. Pénteken még vesd be magad! Gyorsan és frappánsan el tudsz intézni egy nap alatt többnapi teendőt is, de ne vidd túlzásba! Este legyen időd a pihenésre is! Ha túlhajszolod magad, akkor elronthatod az egész hétvégédet. Találd meg az arany középutat! Tudatosítsd, hogy neked is jár a pihenés, a szórakozás. Jutalmazd meg magad! Menj el moziba, vagy a barátaiddal teázni, borozni! Ha pedig egyedül akarsz lenni, akkor ülj ki egy jó könyvvel a kertbe vagy a parkba! De vigyázz a nappal! Ne napozz 11 és 16 óra között! Védd a bőrödet, a fejedet, és igyál sok folyadékot!

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.MÉRLEG: Ezen a hétvégén kettős hatás fog érvényesülni rád nézve. Egyrészt több remek lehetőséged is lesz a beszélgetésre, másrészt viszont nehézkes, lassú felfogású, ill. túl érzelgős emberekkel kell megértetned magad. A siker akkor garantált, ha képes vagy őrizni azt, amiről híres vagy: a diplomáciai képességedet. Hallgasd végig, mondd el a véleményedet, de ne vitatkozz! Ha nem értesz egyet, akkor is azt emeld ki, amiben egyféleképpen vélekedtek! Így elkerülheted az összetűzést. Ne feledd, hogy a hétvége a kikapcsolódásról szól! Jó lenne, ha strandra mennél, úsznál, szóval valami vizes programot választanál, ugyanis most a víz energiája tölt téged is a leggyorsabban…

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.SKORPIÓ: Itt a nyár! Itt a szerelem! Szerelmes vagy már? És megvan, hogy kibe? Ne fogd vissza magad! Bátran vesd bele magad az érzelmek „tengerébe”! Olyan ember akadhat az utadba, aki le fog nyűgözni. Csodáld őt, gyönyörködj benne! Lásd meg, mi az, amit ő tud, és te még nem! Ne állj ellen az érzéseidnek! Nincs kizárva, hogy ebből szerelem lesz. A hét utolsó napján a Nap belép a Rák jelébe. Ez is víz elemi energiájú jegy, akárcsak a Skorpió, vagyis innentől elemedben leszel. Lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is! Menj víz közelébe! Ússz, töltődj a víz elemi energiával! Jót fog tenni testednek-lelkednek. És igyál sok, jó minőségű folyadékot! A bőrödet kívülről és belülről is kell hidratálnod…

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.NYILAS: Ez a hétvége a nagy találkozások hétvégéje lehet számodra, ha kellően nyitott vagy. Csak annyi a dolgod, hogy nyisd ki a szemedet és a szívedet! Ha már van párod, akkor természetesen maradj hű! Közben köthetsz új barátságokat. De vigyázz, hogy még véletlenül se tedd a párodat féltékennyé! Ez elronthatja az egész hétvégéteket. Ha még nincs párod, akkor szabad a pálya. A találkozás esélyét növelheted azzal, ha nem gubbasztasz otthon. Mozdulj ki! Menj sportolni, kirándulni! A lényeg, hogy aktívan töltsd az idődet a szabadban, és ne lepődj meg, ha olyan emberrel találkozol össze, aki nem mindennapi jelenség. Bár kicsit szokatlan, sőt csodabogár jellegű, de figyelemre méltó!

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.BAK: Fantasztikusan kedvező hétvége vár rád. Pénteken még koncentrálj a kötelességeidre! Minden szempontból jó passzban leszel, de okosan oszd be az idődet, hogy jusson mindenre, ami fontos! Közben gondold át, és vonj be másokat is! Nem kell egyedül küszködnöd. Együtt gyorsabb, könnyebb és vidámabb a munka. Ez közelebb hozhat titeket egymáshoz. Utána, ha van kedvetek, szervezhettek közös programot. Nagy élményekben lehet részetek, főleg, ha vízparti helyre mentek. Most nagyon jót tesz egy kis úszkálás, lubickolás. Ne hagyjátok ki! A víz most gyorsan és intenzíven fel fog tölteni! Ha még szaunázást is beiktatsz, akkor teljesen ki fogsz cserélődni, és újult erővel indulhatsz neki a következő hétnek.

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.VÍZÖNTŐ: Hidd el, nem mindenki téged akar idegesíteni, még ha úgy tűnik is. Főleg a családodnak, a szüleidnek nem célja, hogy provokáljon. Édesanyád sem kritizál, csak elmondja a véleményét. Nem baj, ha ez nem mindig tetszik neked. Szó szerint azt érzi, hogy „érted haragszom, nem ellened”. Ha szülő vagy, akkor ezt pontosan értened kell, ha még nem, akkor hidd el! A vita megelőzése lehet az, ha eltereled a figyelmedet. Például szépítgethetnéd az otthonodat. Fesd át a régi székeket, vagy vegyél új függönyt! A hét utolsó napját töltsd gyerekek társaságában! Velük vidám, felszabadult és gondtalan lehetsz, vagyis nem gondterhelt. Terhektől szabadulhatsz meg, és ez az igazi kikapcsolódás.

 

Hétvégi horoszkóp június 19-21.HALAK: Az lenne az igazi, ha elutaznál ezen a hétvégén. Ha teheted, most menj nyaralni! Nem kell messzire utaznod. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról. Ki kell zökkenned a mindennapi gondokból. Ha ma még dolgoznod kell, akkor koncentrálj arra! Utána elkezdheted a tervezgetést. Találd ki, hova utaznál, ott mit csinálnál! Ettől függetlenül egész hétvégén óvatosan közlekedj! A figyelmetlenség és a szétszórtság komoly veszélyforrás. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elterelje a figyelmedet! Arra koncentrálj, amit épp csinálsz, akár gyalog vagy, akár autót vezetsz. A hét utolsó napján indul egy kb. egy hónapos időszak, amikor elemedben leszel. Lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is! Ússz, és közben élvezd, hogy élsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top