Horoszkóp

Karmahoroszkóp (június 27. – július 3.)

Változatos lesz a hét, mert a Merkúr jó fényszögekkel, míg a Vénusz nehéz konstellációkkal csatlakozik a Neptunusz és a Jupiter együttállásához, ami arra utal, hogy jól tudunk kommunikálni, és érzékenyebbek leszünk az átlagosnál.

Kos

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Emlékezetes napok jönnek, mert olyan meglepetésben lehet részed, amire soha nem gondoltál volna. Életed nyugvópontra kerülhet, még akkor is, ha a szerelem egén megjelennek a felhők, mert a héten olyan ügyesen kezeled kedvesed, hogy a vihar helyett a napsütést csalogatod elő.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kifecsegi a rábízott titkodat. Mielőtt bárkinek bármit mondanál, érdemes lenne meggyőződnöd arról, hogy megbízható, és nem lepcses szájú személy. Most már nincs mit tenned, el kell viselned, hogy ország-világ megtudhatja az egyik – talán legféltettebb – információdat.

Karmikus feladatod: Mindig az anyagiak miatt aggodalmaskodsz, pedig most nincs rá okod, mert a szerencse melléd szegődik, és lesz mit a tejbe aprítani. A befektetésekkel legyél óvatos, mert ha nem vagy figyelmes, sokat veszíthetsz.

 

Bika

Karma horoszkóp június 27.- július 03.

Karmikus kötelességed: Ezen a héten a megérzéseid kitűnőek lesznek, nincs is más dolgod, mint hallgatni rájuk. Ez azonban nehéz feladat lesz, és minden erődet be kell vetned, hogy legyőzd a józan eszedet az intuícióddal szemben. Sikeres leszel, csak hinned kell önmagadban.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz karmikus kapcsolatod, akinek sokkal kevesebb tennivalója akad, mint neked, és állandóan rajtad lógna. Finoman szereld le, mielőtt megsértődne. Ne legyél vele ellenséges, mert ő nagyon kedvel téged, és jól érzi magát veled, de ha neked terhessé válik, a legjobb fegyver ellene, ha összehozod egy ismerősöddel, hogy a továbbiakban őt boldogítsa.

Karmikus feladatod: Ne felejtsd el a barátaid névnapját! Már így is megorroltak rád, amiért egyre kevesebb időt töltesz velük, de meg kell érteniük, hogy számodra most első a család. Finoman add a tudtukra, hogy ne legyen belőle sértődés.


Ikrek

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Könnyedén elvesztheted a céljaid iránti lelkesedésedet, mert olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek teljesen más irányba sodorhatnak. Szedd össze minden erődet és kitartásodat, és ne hagyd, hogy bármi eltántorítson. Legyél mértékletes, mert vágyaid csapdába csalhatnak.

Karmikus kapcsolatod: Anyósoddal vagy anyósjelölteddel lehet karmikus kapcsolatod, aki mindenbe bele akar szólni. Számolj háromig, és mosolyogj, mert különben kitörhetsz, mint egy vulkán, ami nem tenne jót a szerelmi életednek, és lehet, hogy pont ez a célja.

Karmikus feladatod: A pénzügyek területén szerencsés lehetsz, ha belevágsz egy új vállalkozásba, ahol te vagy a főnök, vagy olyan helyre fekteted be a pénzedet, ami hosszú távra szól, mint például egy értékpapír. Kerüld viszont a törvénytelen dolgokat, mert nagy a lebukás veszélye, és gyorsan megütheted a bokádat.

Rák

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Ha egyedül vagy, a héten rád köszönthet a szerelem, de ne dőlj be az üres szavaknak, mert előfordulhat, hogy csalódás ér. Nem olyan lesz a kapcsolatod, mint amilyet elképzeltél. Tedd meg a megfelelő óvintézkedéseket, mert most minden okod megvan rá, hogy elővigyázatos legyél.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lehet karmikus kapcsolatod, aki a párodat megpróbálja befolyásolni, és ellened fordítani. Ez elég szánalmas, de ha nem vagy megfontolt, sikerülhet neki. Mindig legyél őszinte a kedveseddel, és akkor nem állhat közétek semmi.

Karmikus feladatod: Ha a héten shoppingolásra adod a fejedet, számíts arra, hogy sok fölösleges dolgot is megvehetsz, amit később megbánsz, de lesz köztük egy páratlan ruhadarab is, amelyet ha felveszel, lenyűgözöl mindenkit magad körül. Ne sajnáld a pénzt magadtól, mert megérdemled, és elragadó külsővel a céljaidat is könnyebben eléred.


Oroszlán

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Nagy energiával veted bele magad a bulik sűrűjébe, de ezt jelenlegi párod nem nézi jó szemmel. Ha nem szeretnéd, hogy elváljon az utatok, vidd magaddal őt is, még akkor is, ha minden porcikája tiltakozik a számodra jobbnál jobb programok ellen. Ha kivonja magát mindenből, vessen magára, hogyha egyedül marad.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek most te segíthetsz megtalálni a céljaihoz vezető utat. Úgy adsz neki tanácsokat, hogy észre sem veszed, és pár kedves mondattal a duplájára növelheted az önbizalmát.

Karmikus feladatod: Ne nyugtalankodj. Meglátod, hogy a dolgok mindig megoldódnak, csak továbbra is legyél ilyen kitartó. Az anyagiak terén kezd rendeződni a helyzet, de most a költekezés helyett a megtakarítás járjon a fejedben. Ha kedvező állásajánlatot kapsz, mondj rá igent, mert kihagyhatatlan lehetőség számodra.


Szűz

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden fokozódik a feszültség, és ez a munka rovására megy, mert mindenki hibát hibára halmoz, köztük te is. De ne gondold, hogy ez veszélyezteti a pozíciódat. Te közkedvelt, precíz munkaerő vagy, akit megbecsülnek, és akinek elnézik, ha van néhány rossz napja.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel mostanában nem mennek a dolgok valami fényesen. Ne keress kifogásokat, próbálj meg tisztán látni a kapcsolatodban, mert ha így folytatjátok tovább, az sehova nem vezet.

Karmikus feladatod: Felfedezhetsz magadban olyan dolgokat, amelyek eddig rejtve voltak, lehet ez egy új hobbi, vagy vonzódás a művészetek iránt. A lényeg, hogy lelkesedéssel tölt el, ami nemcsak a külsődön, de a belső lelki egyensúlyodon is meglátszik. Ne hagyd, hogy az ennek köszönhetően felgyülemlett pozitív energiádat bárki elszívja.

Mérleg

Karma horoszkóp június 27.- július 03.

Karmikus kötelességed: Ügyeid intézését ne halogasd tovább, mert keresve sem találnál alkalmasabb időt rá. Viszont legyél figyelmes, mert otthon felejthetsz olyan papírokat, amelyekre szükséged lehet, és kezdheted elölről ezt a nehézkes kálváriát, hogy végre mindent elintézz.

Karmikus kapcsolatod: Egy üzletfeleddel vagy kollégáddal lehet karmikus kapcsolatod, aki megpróbál átverni, és kihasználni a jóhiszeműségedet. De téged sem ejtettek a fejedre, és rögtön átlátsz rajta. Egy szerencsés fordulattal akár a saját malmodra hajthatod a vizet.

Karmikus feladatod: Ha nem szabsz határt a falánkságodnak, a hétvégére teljesen kihízod a legszexibb ruhadarabodat, amelyet egy különleges bulira tartogattál. Bármennyire is szeretnéd, mást kell felvenned, ami kedvedet szegheti, és emiatt álmaid pasijáról is lecsúszhatsz. Nincs más megoldás, edzésre fel, mert még menthető a helyzet.

Skorpió

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Fogalmazz mindenki számára egyértelműen, mert az állandó ködösítéssel nemcsak magadat hozod kellemetlen helyzetbe, de a környezetedben élőket is. Soha nincs késő tisztázni a dolgokat, csak rá kell szánnod magad, és ennél a hétnél nincs is alkalmasabb számodra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mindig is gyanús volt a számodra, és most rájössz a kis titkára. Rajtad áll, hogy döntesz. Ha a hallgatás mellett szavazol, örökre lekötelezed, de ha titkát a világ elé tárod, veszélyes ellenséged lehet. Bárhogy is döntesz, a számodra kedvezőbb megoldást fogod választani.

Karmikus feladatod: Vonzódsz a misztikus dolgokhoz, és állandóan az élet-halál kérdése foglalkoztat. Érdemes lenne elmenned néhány ezoterikus előadásra, mert sok nyitott kérdésedre megkapnád a választ, és találkozhatnál hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel.

Nyilas

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Szerelmeddel lesz, akit a héten mindennél jobban kell szeretned. Lehet, hogy hibákat követ el, de neked meg kell bocsátanod neki, mert nem szándékosan teszi, egyszerűen ilyen a természete. Ő érted mindenre, még a teljes önfeláldozásra is képes, most neked kell bizonyítanod.

Karmikus kapcsolatod: Egy ellenségeddel lesz karmikus kapcsolatod, akit túlságosan lebecsülsz. Legyél résen, mert egy váratlan pillanatban támadásba lendülhet, és teljesen letarolhat. A meglepetéstől szóhoz sem jutsz, és mire feleszmélsz, már nincs mit tenni.

Karmikus feladatod: Túlzásba viszed a munkát, ami nemcsak családi életednek, de az egészségednek sem tesz jót. Lazíts kicsit a héten, mert különben nem fogod bírni ezt a feszített tempót, és könnyedén megeshet, hogy hosszabb időre kidőlsz a sorból. Vegyél ki pár nap szabit, és utazz el minden lelkiismeret-furdalás nélkül, mert ilyen munkatempót más sem bírna jobban.

Bak

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Ha már voltál nyaralni, és nem úgy sikerült, mint ahogy azt vártad, ne keseregj, mert egy szerencsés lehetőségnek köszönhetően ezen a hétvégén olyan kellemes mininyaraláson vehetsz részt, amely feledteti minden bánatod. Nincs más dolgod, mint átadni magadat az élvezeteknek az élet minden területén.

Karmikus kapcsolatod: Ezen a héten rengeteg olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, akik nagy hatást gyakorolhatnak rád. Lesz köztük egy, aki sokkal többet fog jelenteni számodra, amit még most nem tudsz hova tenni, de az idő majd mindent megvilágosít számodra.

Karmikus feladatod: Számos nem várt kiadás nehezíti az anyagi helyzeted. Soha nem volt érzéked a pénzügyekhez, ezért szükséged lehet egy szakember tanácsára. A héten olyan kedvező befektetést ajánlanak, amire ne mondj nemet, mert nem veszíthetsz vele.

Vízöntő

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Ha voltál már szerelmes, az semmi ahhoz képest, amit most átélhetsz. Még ha tudod is, hogy nem tartós dologról van szó, akkor is érdemes belevágnod, mert az érzelmek birodalmában olyan kalandokban lehet részed, amikről eddig csak álmodoztál. Rengeteg új dolgot tanulhatsz meg, ami később a hasznodra válhat.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, aki nemhogy megkönnyítené a dolgodat, inkább megnehezíti. Bosszantó akadályokon kell átverekedned magad, mire eléred azt, amit elterveztél a hétre. Türelmed van bőven, és ennek most nagy hasznát veheted.

Karmikus feladatod: Változik a világ, és vele együtt neked is változnod kell. Lehet, hogy nehezen megy, mert kötődsz a régi dolgokhoz, de ha előrébb szeretnél jutni az életben, akkor ezt neked is meg kell tenned. Ha elbizonytalanodsz, gondolj arra, hogy a csillagok veled vannak, és ezen a héten ragyogásukkal téged támogatnak.

 

Halak

Karma horoszkóp június 27.- július 03.Karmikus kötelességed: Szerelmeddel többet kell foglalkoznod, mert az utóbbi időben kezded elhanyagolni. Tudod jól, hogy az ölelésed ellenállhatatlan, ezért nem kell sokat tenned, még a fáradt napokon is le tudod venni ezzel a lábáról. De ne felejtsd el, hogy a szavaknak a héten nagy jelentőségük lehet, ezért érdemes bókokkal is elhalmozni.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki néha helyetted is dolgozik, mikor te éppen lustálkodsz. Legyél neki hálás, és ha lehetőséged adódik, támogasd az ötleteit, mert a te kreativitásod nélkül nem járhat túl nagy sikerrel.

Karmikus feladatod: Kicsit derűsebben kellene látnod a világot, és erre most minden okod meglehet, mert anyagi helyzeted rendeződik, amit persze magadnak köszönhetsz. Legyél büszke, mert ebben a nehéz gazdasági helyzetben keveseknek sikerül talpra állni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top