Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)

A Kosok fantasztikus hétvége elé néznek, az Ikrekre nagy találkozások várnak. És számodra mit tartogat ez a hétvége?

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)KOS: Fantasztikus hétvége elé nézel. Csak egyetlen dologra kell nagyon ügyelned: a költekezést nem szabad túlzásba vinned. Lesz több csábítás is akciók formájában. Lehet, hogy rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá valamihez, de gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá. Semmiképp se adósodj el! A hétvége egyébként remek formában és hihetetlenül jó hangulatban fog telni. Minden szempontból jól leszel. Tele leszel energiával és tettvággyal. Nem ártana, ha szakítanál egy kis időt az otthonod rendbe rakására. Nem kell egész nap takarítanod, de elpakolhatsz pár holmit, amelyet eddig kerülgettél. Ha van kerted, ott is rendezgetheted a sorokat. Meglátod, mennyivel kellemesebb lesz utána.

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)BIKA: A péntek délelőtt még kritikus lehet számodra, de utána lenyugszanak a kedélyek. Térj ki mindenféle provokáció elől, mert ha belemész a vitába, annak szakítás is lehet a vége. A hétvége hátralévő részét kellemes emberekkel töltsd! Nézz vidám filmeket, és csak pozitív, építő hangulatú helyre látogass el! Ha olyan rokonok hívnak meg, akik folyton panaszkodnak, vagy szidnak, kritizálnak valakit, akkor őket most nagy ívben kerüld el! Nagyon rossz hatással lehetnek rád. Legyél annyira „önző”, hogy most csak azt teszed, ami neked jólesik. Ha ahhoz van kedved, akkor lustálkodj és napozz! Közben nagyon vigyázz a bőrödre! Tegyél a fejedre kalapot, nehogy napszúrást kapj!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)IKREK: Ez a nagy találkozások hétvégéje lehet a számodra. Ennek csak annyi az előfeltétele, hogy ne nyalogasd a sebeidet, és ne félj az új élményektől. Készülj fel egészen szokatlan ismerkedésre! Akibe most fogsz belebotlani, az egészen más lehet, mint te, illetve az eddigi ismerőseid. Figyeld meg minden mozdulatát! Hallgasd a hangját! Tanulj tőle! Az sincs kizárva, hogy ezen a hétvégén nem csak egy ember fog lenyűgözni. Ne lepődj meg, ha több szokatlan találkozásban is lesz részed. Arra is számíts, hogy egyikük megérintheti a szívedet. Az sem baj, ha intenzív érzelmek rohannak meg. Természetes, hogy vannak érzéseid. Ne titkold őket! Vállald, és éld meg bátran!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)RÁK: Mondd ki bátran mindazt, ami a szívedet nyomja! Ez a hétvége teljesen alkalmas erre. Ne félj attól, hogy megbántasz valakit! Ha a saját érzéseidről és konkrét dolgokról beszélsz, akkor senkinek nem lesz oka megsértődni. Az igazán kedvező lenne, ha a monológodból kialakulna egy dialógus, vagyis párbeszéd. Hallgasd meg a másik nézőpontját, és kezdjétek el megkeresni azt a módot, amely mindkettőtöknek jó! A hét utolsó napján legyél rendkívül óvatos és éber a közlekedésben! Tudnod kell, hogy bármilyen balesetközeli helyzetet megmenthetsz, ha ott vagy a pillanatban. Ne fogd vissza magad, ha dudálni kell, vagy szólni, esetleg megfogni valaki karját, és visszarántani a járdára!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)OROSZLÁN: Ha a péntek délelőttöt átvészeled, akkor remek hétvége vár rád. Jól tennéd, ha nem hajszolnád magad túlságosan ezen az egy délelőttön. Nem kell mindent fél nap alatt elintézned. Ha nem sikerül, akkor jövő héten folytatod, illetve befejezed. Fontosabb, hogy hétvégén lazíts! Fantasztikusan jó formában leszel. Így választhatsz valami extra programot. Például menj lovagolni, nemezelni, vagy próbáld ki az íjászkodást! De biztosan élvezni fogod, ha más hagyományőrző rendezvényre látogatsz el. Vagy keress adrenalinfokozó sportot! Például agyaggalamb-lövészet, vitorlázás, falmászás vagy vízisíelés. A lényeg, hogy kalandként éld meg, és élvezd!
    

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)SZŰZ: Akár tetszik, akár nem, a családod hozzád tartozik, és hétvégén intenzívebben igénylik a jelenlétedet. Jobban jársz, ha nem kéreted magad, hanem önként töltöd velük az időd egy részét. Válassz olyan programot, amelyen mindannyian jól érzitek magatokat. Mehettek kirándulni, biciklizni, vagy grillezhettek a kertben. Adj feladatot mindenkinek, így hasznos részesei lehetnek a kalandnak. Ha fotókat vagy videofelvételt készítetek, akkor még vidámabb lehet a visszaemlékezés. De sajnos a legbékésebb családban is előfordulhat vita. Ne ijedj meg, ettől még nincs világvége! Keresd meg az okokat, és azonnal orvosold! Legyél te a békítő, aki a saját érdekét képes háttérbe szorítani, hogy mielőbb helyreállhasson a harmónia!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)MÉRLEG: A legjobb az lenne, ha itt hagynál mindent, és elutaznál ezen a hétvégén. Ne sokat gondolkodj! Pakolj össze, és menj! Nem kell messzire utaznod. A kikapcsolódáshoz nincs szükséged luxuskörülményekre. Csupán az a fontos, hogy ne a saját ágyadban aludj. Persze nem mindegy, hogy csend van-e ott, ahova utazol. Ezért érdemes természetközeli helyet választanod. Mit kedvelsz jobban? A hegyeket vagy vizet? Inkább az erdőben szeretsz sétálni, vagy emberek között a városban? Most azt válaszd, ami teljesen elfeledteti az otthoni és/vagy munkahelyi ügyeket, vagyis segít kiszállni abból a bizonyos mókuskerékből. Közben legyél nyitott az érdekes eszmecserékre!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)SKORPIÓ: Nem lenne semmi gond ezzel a hétvégével, ha péntek délelőtt kibírnád vita és/vagy szakítás nélkül. Erős lesz a „kísértés”, hogy most minden megjegyzést támadásnak fogj fel. Ne tedd! Ne hidd, hogy mindenki téged akar meg-, illetve letámadni! Húzódj vissza, és foglald el magad! Ha sok tennivalód van, akkor nem érsz rá mások mondatait elemezgetni. Délutántól javul a helyzet. Add át magad a hétvégi lazításnak! Döntsd el, hogy mi esne jobban! A semmittevés vagy a mozgás? De ne feledd, ahhoz, hogy jól érezd magad, nem kell sokat költened! Próbálj meg olcsó vagy ingyenes programot kitalálni! Például a séta vagy a biciklizés nem kerül semmibe, ugyanígy a fotózás sem  költséges elfoglaltság…

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)NYILAS: Ez a te hétvégéd lesz! Péntek délutántól tedd magad szabaddá, és tombold ki magad! Annyi energiád lesz, amelyet nem lesz könnyű okosan lekötni. Mehetsz táncolni, vagy űzhetsz valami izzasztó sportot. A lényeg, hogy mozogj! Minél intenzívebben teszed, annál több feszültséget tudsz levezetni, illetve „kisütni” magadból. Arra ügyelj, hogy ehhez ne igyál alkoholt! Ne attól érezd jól magad, hogy lerészegedsz! Óriási tévhit azt gondolni, hogy az alkohol feszültségoldó. Sokszor csak elnyomja, más esetben meg felnagyítja a problémáidat. Rád jobb hatással van egy szokatlan helyszín vagy egy szokatlan időpont. Mondjuk, egy éjszakai fürdőzés vagy egy napkeltefotózás. Próbáld ki ezeket!

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)BAK: Valami nagy változás fog történni körülötted ezen a hétvégén. Ne lepődj meg semmin! Passzívan szemlélődj, és jól figyelj! Új, érdekes emberek bukkanhatnak fel, vagy régi ismerősök mondhatnak érdekes dolgokat. Az is előfordulhat, hogy a párod mesél valamit, ami szokatlan, de nagyon őszinte. Ne siess a véleményalkotással, emésztgesd a hallottakat! Ne ijedj meg a saját érzéseidtől! Menj olyan emberek közé, akikben megbízol, beszélj nekik az érzéseidről! Ha még nem megy, akkor töltsétek vidáman az időt, játsszatok valamit! Ez kihozza mindenkiből a gondtalan gyermeket. Főleg, ha versenyt szerveztek, például tollasban, tekében vagy dartsban. Tűzzetek ki díjat is! Lehet ez egy nagy dinnye vagy rengeteg palacsinta.

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)VÍZÖNTŐ: Végre itt a hétvége! Olyan nagy szükséged van a pihenésre, mint a fuldoklónak a mentőövre. Minél előbb kezdd meg a hétvégi lazítást, különben baj lesz. Ha van hobbid, akkor élj neki! Ha nincs, akkor keress! Olyan elfoglaltságra van szükséged, amely teljesen leköti a figyelmedet, ezáltal kikapcsol a napi gondokból. Lehet ez barkácsolás, kézműveskedés vagy sport. Találd ki, mihez lenne most leginkább kedved! Ne feledd, egy jó könyv is képes kirángatni a hétköznapi problémákból, vagy egy vidám társaság, amely gyakran megnevettet. A nevetés ugyanis a legjobb stresszoldó és a leghatásosabb antidepresszáns. Több kutatás is igazolta már évekkel ezelőtt.

Hétvégi horoszkóp (július 3-5.)HALAK: A hétvége a családé és a magánéleté. Így hát ne dolgozz! Ha mégis muszáj, akkor se egész hétvégén! Utána legyél a családoddal. Elhívhatsz pár rég látott rokont. Nem kell karácsonyig várnod. Készíts valami újat! Ne mindig a hagyományos receptekből válogass, próbálj ki valami reformételt! Ha nincs kedved a vendégeskedéshez, akkor törődj kicsit az otthonoddal! Szépítsd, díszítsd! Nem kell drága holmikat vásárolnod ahhoz, hogy kellemesebb legyen. Készíthetsz saját kezűleg is. Például fess le egyszínűre egy cserepet, és egy másik színnel pöttyözd be vagy csíkozd össze! Vagy ha kedved tartja, akkor a függönyödre tűzz krepp-papírból kivágott pillangókat és virágokat! Meglátod, mennyivel vidámabb lesz a hangulat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top