Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 10-12.)

A Halaknak jó pillanatai lesznek szombaton, a Nyilas óvatosan bánjon a szavaival, a Rák pedig jól teszi, ha víz mellé húzódik.

Hétvégi horoszkóp július 10-12.KOS: A hétköznapok a munkáról, míg a hétvége a szabadságról és a pihenésről kell hogy szóljon. Most az lenne a legjobb, ha már pénteken megkezdenéd a hétvégét, de ha muszáj dolgoznod, akkor próbálj meg korán végezni, és már este kapcsolódj ki! Válassz szabadtéri programot! Ráérsz télen benn maradni. Itt a nyár, jó idő van. Használd ki! Már csak azért is, mert most a szabadság érzetére van szükséged, amit egy zárt helyen nehezebb átélni. Szombattól mindenképpen menj víz mellé, ill. vízbe! Fogadd meg a tanácsot! Meglátod a vízben érvényesülni tud a játékos gyermeki részed, amely felhőtlenül képes örülni és szórakozni. Ez pedig hozzásegít téged ahhoz, hogy a gondjaidat letedd egy időre…

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.BIKA: Jól tennéd, ha pénteken még a munkára és a kötelezettségeidre koncentrálnál. Adj bele mindent most, mert nagy dolgok múlhatnak azon, hogy milyen minőségű munkát „produkálsz”! Szombattól lazíthatsz. A víz a legfontosabb energiát adó közeg ebben a két napban. Elutazhatsz egy közeli természetes vízhez, vagy mehetsz strandolni is. Bármelyiket is választod, hívd el a barátaidat vagy a kollégáidat! Együtt biztosan jól fogtok mulatni. Különösen akkor, ha játszotok valamit: pl. tollasoztok, vagy a vízben labdáztok. Arra ügyelj közben, hogy takarékosan költsd a pénzedet! Ne vegyél semmit „hirtelen felindulásból”! Lehetőleg ne ess kísértésbe! Ha megtetszik valami, akkor se most vedd meg!

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.IKREK: A mostani hétvége rendkívül változatos és mozgalmas lesz a számodra. Pénteken elemedben leszel, tele lelkesedéssel, vidámsággal és közlékeny hajlammal. Szívesen találkozol és cserélsz eszmét emberekkel. Szó szerint hozod a formádat. Majd szombaton gyökeresen megváltozik a hangulatod. Kicsit feszült lehetsz a munkád miatt. Ha teheted, ne dolgozz! Hagyd a kötelezettségeidet a jövő hétre! Hidd el, most a pihenés a legjobb „befektetés”! Ezáltal hétfőtől jobban fogsz tudni koncentrálni. Érdemes lenne vizes programot választanod. Menj úszni, vízibiciklizni, strandolni! A hét utolsó napján elindul egy több mint egy hónapos időszak – majd szét fog vetni a rengeteg energia.

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.RÁK: Türelmesnek kell lenned, mert csak szombattól leszel igazán jó passzban. Mivel a víz a te éltető erőd, érdemes lenne víz mellé tervezned a hétvégi programodat. Ez a víz lehet folyó, tó vagy akár medence. Az se nagy baj, ha a kertedben állítasz fel egy felfújható medencét, bár annál jobb a víz hatása, minél nagyobb a felülete. Közben ne feledkezz meg arról sem, hogy elég folyadékot igyál! Tudod jól, hogy nem elég a bőrödet kívülről hidratálni, belülről is kell. A hét utolsó napján nagyon fontos, sorsfordító beszélgetés vár rád. Az a szerencse, hogy most hihetetlenül könnyedén és ösztönösen jól tudod kifejezni magad. Ragadd meg az alkalmat, és mondd ki, amit érzel, ill. gondolsz!

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.OROSZLÁN: Ezen a hétvégén a péntek lesz a legnehezebb nap számodra. Utána minden sokkal felhőtlenebbnek ígérkezik, ezért a pénteket próbáld meg megúszni vita és összetűzés nélkül! Az hozhat ki a sodrodból, hogy valaki összezavarhatja a fejedet és/vagy a szívedet, de csak ha hagyod. Csak rajtad múlik. Szombattól muszáj lesz pihenned, mert megint olyan tempót diktálsz magadnak, amely folyamatosan nem tartható. Lazíts, töltődj, mert különben gyorsan le fogsz robbanni! Ne hidd, hogy te ki-, ill. lemeríthetetlen vagy! A hét utolsó napján új barátság indulhat. Nincs kizárva, hogy ez összefüggésben lesz egy új hobbival. Végre találhatsz magadnak olyan kikapcsolódást, amely energetizál is…

           

Hétvégi horoszkóp július 10-12.SZŰZ: Nem tesz jót neked, ha azzal áltatod magad, hogy mindent megteszel az egészségedért. Érdemes lenne felfrissítened az ismereteidet. Nem szégyen tanulni, sőt! Ez a hétvége érdekes, új információkat hoz számodra, aztán meg izgalmas találkozást. Ne lepődj meg, ha az illető nagyon fura, és egészen más lesz, mint te! Attól lesz izgalmas a találkozás, mert pont az ellentéted lesz ő. De hisz tudod, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Még akár szerelem is lehet ebből. A hét utolsó napja még a pihenésé. Bírd ki munka nélkül! Ha mégis dolgoznod kell, akkor ne húzd fel magad senkin és semmin! Számíts rá, hogy nem minden a terveid szerint fog alakulni!

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.MÉRLEG: Remek hétvége elé nézel. Ennek annyi az előfeltétele, hogy pénteken fogalmazz minél pontosabban! Szombattól pedig add át magad a nyári örömöknek! Menj strandra vagy bármilyen víz mellé! Itt a nyár, most kell a vízi sportokra időt szakítani. Próbálj ki olyasmit, amit eddig nem volt merszed vagy lehetőséged! Például vízisí, vízibicikli vagy búvárkodás. Ezek közül az lesz a legnagyobb élmény, ami a legnagyobb kihívásnak tűnik első hallásra. Válaszd a számodra „legnehezebbet”! A hét utolsó napján elindul egy több mint egy hónapos időszak, amely a külföldi utazásnak vagy munkavállalásnak, esetleg tanulmányoknak kedvez. Találd ki, melyikhez van kedved, ill. melyikre van lehetőséged!

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.SKORPIÓ: Ez a hétvége ebben a hónapban a legjobb hétvégéd lehet. Ennek annyi a feltétele, hogy pénteken ne ess pánikba semmilyen „rossz” hírtől! Nem dől össze a világ, ha elromlik hűtőd, vagy ha a számítógéped akadozik. Konzultálj szakemberrel! Nem kell egyedül kitalálnod, hogy mi a leghatékonyabb megoldás, hiszen te laikus vagy. A családoddal is beszélhetsz, mert nekik is lehet használható ötletük, vagy olyan ismerősük, aki tud segíteni neked. Szombattól élvezd a hétvégét! Értékeld, hogy milyen jó dolgod van! Lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is! A víz neked az életet adó energiaforrás, akár fürdesz, akár úszol, akár iszol. Ezeket mind tedd meg a hétvégén!

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.NYILAS: Nagyon ügyelj arra, hogy kinek hogyan mondasz bármit! Elronthatod az egész hétvégédet, ha pénteken félreérthetően fogalmazol. Tudd, hogy ami a számodra egyértelmű, az a másiknak nem feltétlenül az! Beszélj lassan, és óvatosan kérdezz vissza, hogy mielőbb kiderüljön, vette-e a lapot! A hétvégéd egy részét szánd a családodra! Különösen a szüleiddel kellene törődnöd. Vidd el őket strandra vagy valamelyik hazai vízhez! Remekül fogjátok érezni magatokat, ha együtt hajókáztok vagy csónakáztok. A közös élmények most olyan fontosak mindannyiótok számára, mint a sivatagban egy korty víz. Az összetartás és a kölcsönös tolerancia ettől hirtelen hatalmasat fog javulni…

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.BAK: Ha sikerül okosan gazdálkodnod, akkor megúszhatod kölcsön nélkül ezt a hétvégét. Pedig minden arra ösztönöz, hogy engedd meg magadnak ezt a „luxust”. Ha tényleg nem tudod másképp megoldani, akkor ne szégyelld! Közben az utazás gondolata is egyre jobban izgat. Nem könnyű bölcs döntést hoznod. Ha lehet, akkor fogd magad, pakolj bele egy bőröndbe, és menj vízparti helyre. Ha most nem teheted, akkor legalább menj kirándulni! Testednek-lelkednek jót tenne, ha kimozdulnál otthonról. Ha begubózol, akkor egyre rosszabbul fogod érezni magad. Hívd el a barátaidat is! Találjátok ki  közösen, hogy mihez lenne leginkább kedvetek! Strandolni vagy biciklizni, esetleg kerti grillpartihoz? 

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.VÍZÖNTŐ: Vigyázz nagyon magadra pénteken! Ne engedd, hogy bárki jobban összezavarjon, mint ahogy vagy! Ne fogadj el semmilyen tanácsot, és kezelj fenntartással minden bölcsességet! Erősen szűrd meg, hogy egyáltalán kivel állsz le beszélgetni! Semmi szükséged a sok okoskodásra. Figyelj befelé, és azt tedd, ami a legjobban esik testednek-lelkednek! Például olyan barátaid társaságát keresd, akik alapvetően optimisták, és ezáltal jó hatással vannak rád. Vagy játssz a gyerekeiddel, esetleg más gyerekekkel! Az ő közelükben gyorsan meg tudsz feledkezni a napi gondjaidról. Mivel a gyerekek a világot olyan tiszta „szemüvegen” keresztül szemlélik, ami mentes az előfeltételezésektől és az aggodalmaskodástól…

 

Hétvégi horoszkóp július 10-12.HALAK: Ez a te hétvégéd lesz. Igaz, hogy pénteken még türelmesnek és passzívnak kell lenned. Jobb, ha ezen a napon kerülöd a zajos helyeket és a bőbeszédű embereket. De szombattól minden rólad és neked fog szólni. Élvezd, hogy te vagy „világ közepe”! Tegyél meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben! Hisz tudod jól, hogy ha te jól vagy, akkor mindenki más is körülötted. Ezért van szükség egészséges önzésre. Mivel lételemed a víz, érdemes lenne valamelyik hazai nagy vízhez elmenned. Sétálhatsz a Duna vagy a Tisza partján, esetleg úszhatsz egy nagyot a Balatonban vagy a Velencei-tóban. De az se rossz ötlet, ha meglátogatsz egy színvonalas fürdőt vagy strandot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top