Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 17-19.)

A péntek a Bikák legjobb napja, a Rákoknak bulit hoz, a Mérlegeknek passzivitást. A hétvége a Nyilasok legizgalmasabb nyári víkendje lesz.

Hétvégi horoszkóp július 17-19.KOS: Rendkívül mozgalmas és eseménydús hétvége elé nézel. Mivel neked lételemed az aktivitás, nagyon fogod élvezni. Pénteken még legyél türelmes önmagaddal és a környezetedben levőkkel! Ne siettess senkit és semmit! Inkább a költekezés optimalizálására és – ha kell – visszafogására koncentrálj! Szombattól már tied a pálya. Elutazhatsz, vagy mehetsz kirándulni. Mindenképpen mozdulj ki otthonról! Sportolj, vagy csinálj bármilyen aktív programot! A lényeg, hogy mozgásban legyél! Közben vigyázz a testi épségedre! Más nem teheti helyetted. Minden mozdulatot óvatosan tegyél, mert most könnyen megsérülhetsz, és te nem viseled jól a kötést vagy a gipszet, így jobb megelőzni az ilyesmit.

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.BIKA: Ezen a hétvégén a péntek lesz a legjobb napod. Élvezd, és használd ki! Ha dolgoznod kell, akkor próbálj meg rövid napot szervezni, és este kezdd meg a hétvégi lazítást! Szombattól valószínűleg bosszantó és költséges témákkal kell foglalkoznod. Vegyél erőt magadon, és ne ess pánikba! Járd alaposan körbe a témát! Beszélj szakemberekkel, és vitasd meg az ügyet a családoddal is! Nem kell egyedül döntened. Vond be őket nyugodtan! Azt is gondold át, hogy mivel jársz jobban: ha azonnal költesz, vagy ha vársz egy kicsit. Nem biztos, hogy megéri tovább húzni az időt. Egyszer úgyis ki kell adnod a pénzt. Ha van gyereked, akkor az ő követelése még tesz egy lapáttal a helyzetre…

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.IKREK: Erőnek erejével kell uralkodnod magadon pénteken. Olyan érzésed lesz, mint a sprinternek a rajtpisztoly eldördülésére várva. Pontosan tudod, hogy mindjárt indulhatsz, de még egy picit várnod kell. Szombattól irány a szabadság, az utazás, a bulizás. Tele leszel energiával és lelkesedéssel. Mindenképpen mozdulj ki otthonról, menj ki a szabadba! Strandolhatsz vagy kirándulhatsz, de kilátogathatsz valamelyik szabadtéri fesztiválra is. Hívd el magaddal a barátaidat vagy akár a távolabbi rokonaidat! Együtt még vidámabban fog telni az idő. A hét utolsó napján ne sértődj meg, ha egy idősebb ember kritikával illet téged! Nem akar bántani. Olyasmit láthat, amit csak tapasztalt szemű láthat meg…

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.RÁK: A hétvége már péntek este elkezdődik, hát menj buliba! Istenien fogod érezni magad, ha nem vársz szombatig, ugyanis szombattól sokkal ingerültebb és türelmetlenebb lehetsz. Ennek a fő oka a pénztelenség lehet. Igazából át kellene számolnod, hogy is állsz anyagilag. Nem biztos, hogy olyan rossz a helyzet, mint az első ránézésre látszik. Nem árt takarékosabban költekezned, de emiatt nem kell bezárkóznod otthon. Keress ingyenes kikapcsolódási módokat! Nem kerül semmibe, ha elmész sétálni, vagy felülsz a biciklire. Közben vigyázz magadra! Ne kapkodj, mert megsérülhetsz. Óvakodj a hirtelen mozdulatoktól! Mindent szép lassan intézz! Ha nem hajszolod magad, nem lesz semmi baj.

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.OROSZLÁN: Pénteken még a munkádra kell koncentrálnod. Fegyelmezd magad, és ne kalandozz el még gondolatban sem! A szórakozás majd szombattól esedékes. Ekkor minden annak kedvez, hogy kikapcsolódj. Végre kiszállhatsz a mókuskerékből, és azt csinálhatod, amit szeretnél. Vidd magaddal a családodat és a barátaidat! Te akkor érzed a legjobban magad, ha mindenki ott van körülötted, akit szeretsz. Ilyenkor a humorod és az optimizmusod elkezd energiát sugározni a körülötted lévőkre, emiatt imádnak a közeledben lenni az emberek. Arra azért ügyelj, hogy ne csinálj túl drága programot! Nem kell minden költséget egyedül neked állnod. Nem leszel népszerűtlen attól, hogy nem te fizetsz mindent.

           

Hétvégi horoszkóp július 17-19.SZŰZ: Szinte sajnálhatod, hogy hétvége van. Valószínűleg tele leszel tettvággyal és ötletekkel a munkádat illetően. Ha nem okoz nagy gondot, akkor dolgozz egy kicsit, de ne egész hétvégén, főleg akkor ne, ha van párod és/vagy családod! Nekik szükségük van a társaságodra és a figyelmedre. A pénz és az anyagiak nem pótolhatják a személyes jelenlétedet. A magánélet és a munka helyes arányának megtalálásával lehetsz boldog és kiegyensúlyozott. Szervezz a családoddal közös szabadtéri programot. Itt a nyár! Ne ülj a négy fal között! Inkább fogjátok a tollasütőket, a labdát meg a frizbit, és menjetek ki a legközelebbi parkba játszani! Meglátod, remekül fogtok mulatni mindannyian…

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.MÉRLEG: Hallatlanul jó hétvége vár rád. Igaz, pénteken még nehezen viselheted, hogy passzívnak kell lenned, de szombattól hatalmasat fordul minden. Ismét tele leszel derűvel és optimizmussal. Mindenképp menj ki a természetbe! Az lenne a legjobb, ha a barátaiddal töltenéd az idődet. Szervezzetek szabadtéri programot! Labdázzatok kinn a kertben vagy a sportpályán! Szervezzetek versenyt! Nagyon jól fogtok mulatni, ha még egy díjat is kitűztök a győztesnek. Az például vicces lehet, ha a győztes bármit kérhet a többiektől. Például hogy a vállukon vigyék körbe, vagy azon a napon uralkodói tiszteletet kapjon. Engedjétek el a fantáziátokat, és meglátod, remekül fogtok mulatni…

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.SKORPIÓ: Úgy tűnik, hogy pénteken még minden téged támogat, de szombattól nagyot változik a világ. Annak ellenére, hogy hétvége van, a munkahelyeddel kapcsolatosan kaphatsz olyan híreket, amelyek aggodalomra adhatnak okot. Gondol át, hogy tudsz-e most bármit tenni! Lehet, hogy jobb, ha időt adsz magadnak a gondolkodásra, mert ha hirtelen és indulattal reagálsz, akkor magadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Ezért most mindennél fontosabb, hogy kipihend magad. Feltöltődve sokkal könnyebb józan, bölcs döntéseket hozni. Találd ki, hogy mihez lenne kedved! Mondjuk, kiszellőztetheted a fejed egy séta során, kiülhetsz a kertbe egy jó könyvvel, vagy akár a teraszra egy pohár bor mellé…

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.NYILAS: Ez a hétvége lesz a hónap legizgalmasabb hétvégéje számodra, főleg, ha nem maradsz otthon. Menj társaságba, mert olyan találkozás vár rád, amely minden elképzelésedet felül fogja múlni. Ha van párod, akkor együtt menjetek! Ha még nincs, akkor most megtalálhatod azt, aki hozzád illik, ehhez nyitottnak és optimistának kell lenned. Tudd, hogy minden zsáknak megvan a foltja! Ha már van párod, akkor vigyázz rá, és törődj vele. Hiszen igaz a mondás, hogy a tűzre folyamatosan kell rakni. Ne csodálkozz, ha fellázad, mert elhanyagoltad a munkád miatt! Öleld át gyengéden, és kérdezd meg, hogy neki mihez lenne kedve, és ne csak beszéljetek róla, hanem tegyétek is meg!

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.BAK: A munkádban és más területen is sikerek várnak rád pénteken. Dobd be magad! Ezen a napon nem lesz lehetetlen a számodra. Szombattól azonban add át magad a pihenésnek! Töltődés nélkül nem fogod tudni folytatni a sikerszériát. Mivel nyár van, menj ki a szabadba! Télen ülhetsz eleget a négy fal között. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Ez akkor lesz a leghatékonyabb, ha közben mozogsz is. Egy kis biciklizés vagy labdázás nem megterhelő, mégis vidám elfoglaltság. Közben vigyázz magadra, nehogy megsérülj! Baleset csak akkor fenyeget, ha kapkodsz, vagy ha nincs kedved ahhoz, amit épp csinálsz. Inkább hagyd abba! Csináld a dolgodat ráérősen! Lazíts, és ne izgasd magad semmin!  

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.VÍZÖNTŐ: Neked lételemed a társaság, a társalgás, ezen a hétvégén lesz rá alkalmad bőven. Menj mindenhova, ahova csak hívnak! Izgalmas találkozások várnak rád. Közöttük olyan is, amiből akár szerelem is lehet. Amennyiben van már párod, hallgass rá, és fogadd el az ő programajánlatát! Meglátod, jól fogsz mulatni. A legjobb az lenne, ha kinn töltenétek az időt a szabadban. Neked mindennél fontosabb a friss levegő és a nagy tér. A szabadság élménye felszabadít és megnyugtat, viszont ha bezárva érzed magad, akkor egyre feszültebb leszel, majd kitörsz – bármi áron. Ez szó szerint és átvitt értelemben is működik. Ne várd meg, hogy a kitörésig juss! Inkább menj sétálni, biciklizni vagy futni!

 

Hétvégi horoszkóp július 17-19.HALAK: Szeretsz a családoddal együtt lenni? Ha igen, akkor miért nem vagy velük többet? Itt a hétvége, remek alkalom, hogy meghívd őket magadhoz. Ha nem szeretsz velük lenni, akkor tarts önvizsgálatot, hogy mi lehet ennek az oka! Család nélkül az ember gyökértelen. Viták és nézeteltérések mindenhol vannak. A sértődés, a kommunikáció megvonása idővel egyre távolítja a feleket. Már senki sem emlékszik, pontosan hogy is kezdődött. Míg valaki olyan bölcs lesz, hogy túllép ezen, és kinyújtja a kezét. Legyél most te ez! Szervezz közös kirándulást vagy kerti grillpartit! Lásd őket vendégül, és ne essen szó régi sérelmekről! Irányítsd te határozottan és vidáman a beszélgetést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top