Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 24-26.)

Az Oroszlán ügyeljen a pénzügyeire, a Mérleg lazuljon, a Vízöntő pedig térjen vissza gyermeki énjéhez, hogy igazán jó legyen a hétvégéje.

Hétvégi horoszkóp július 24-26.KOS: Ezen a hétvégén elsősorban a testi épségedre kell vigyáznod. Nemcsak az úton, hanem otthon is megsérülhetsz, ha nem vagy kellően óvatos. Ha szorít az idő, akkor se kezdj el kapkodni, mert garantáltan rossz vége lesz. Pénteken még a munkádban vár rád egy nehéz feladat. Tedd a dolgod becsülettel! Most a tetteknek van itt az ideje. Szombattól lazíthatsz, de jó lenne, ha legalább egy nemszeretem dolgot elintéznél otthon (rendrakás vagy ablakpucolás stb.). A hét utolsó napján pedig menj társaságba! Olyan találkozás vár rád, amely érzelmileg kellemesen fog érinteni. Finom, harmonikus személyisége biztosan le fog nyűgözni téged. Ebből bármi lehet: barátság vagy akár szerelem is…

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.BIKA: Jó hangulatú hétvége elé nézel, főleg azért, mert kiegyensúlyozott és békés hangulatban leszel. Használd ezt ki! Tervezz pár olyan dolgot is, amelyhez nem sok kedved szokott lenni. Ilyen derűs hangulatban ezek is könnyebben és gyorsabban szoktak sikerülni. Gondold végig, hogy mi az, amit már jó ideje halogatsz, és nincs mese, a végére kell már járnod! Hidd el, csak elkezdeni nehéz, utána flottul fog menni, és előbb fogsz végezni, mint azt gondoltad volna! A hétvége többi részében pihenj, és kapcsolódj ki! Csinálj olyasmit, ami nem fáraszt! Jó hatással lenne rád, ha a természethez közel lennél. Kertészkedj, vagy sétálj az erdőben, esetleg pecázz! Mehetnél az édesapáddal, ha él még.

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.IKREK: Sajnos számítanod kell családi konfliktusokra a hétvégén. Legyél elnéző, sőt engedékeny! Már csak azért is, mert nem célod a vita. Arról nem beszélve, hogy a szüleid biztosan jót akarnak neked. Lehet, hogy a stílusuk nem mindig tetszik neked, de ez nem lehet ok az összetűzésre. Szeresd és tiszteld őket annyira, hogy nem mondasz ellent! Hallgasd meg őket! Esetleg kérdezd meg, hogy miért gondolják, hogy neked ez jó lenne! Ha beszélhetnek a részletekről, érdekes dolgok derülhetnek ki, ráadásul elindulhat egy párbeszéd. A hét utolsó napján elemedben leszel, ismét vidám és könnyed hangulat fog jellemezni. Neked a mozgás és a társalgás lételemed. Válaszd ezeket kikapcsolódásnak!

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.RÁK: Két dologra is ügyelned kell ezen a hétvégén: az egyik a kommunikáció, a másik a közlekedés. Az előbbiben észre kell venned az adódó lehetőséget, és élni vele. Egyrészt a pároddal kell beszélgetned, másrészt bárkivel, akivel régóta halogatod az egyeztetést. Fontos lenne tisztáznod magadban, hogy mitől tartasz, aztán rájönni, hogy ezek valós félelmek-e, vagy csak az elméd játékai. Ha belevágsz a beszélgetésekbe, hamar ki fog derülni. A közlekedésben a „láthatatlanság” okozhat bajt. Gondoskodj róla, hogy téged jól lássanak, és hogy te is jól láss! A veszély a nehezen belátható kereszteződéseknél bukkanhat fel. A hét utolsó napján valószínűleg békítőként kell majd fellépned.

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.OROSZLÁN: Akár tetszik, akár nem, a hétvégén is okosan kell beosztanod a pénzedet. Akkor fogod igazán jól érezni magad, ha megtalálod azt az egyensúlyi pontot, amelyet nevezhetünk arany középútnak is, amikor sikerül a „jut is, marad is” elvét megvalósítanod. Ugyanis a takarékosság nem azt jelenti, hogy meg kell vonnod magadtól mindent. Inkább azt jelenti, hogy felelősségteljesen gazdálkodsz a pénzzel, vagyis nem szórod, és semmiképp sem kérkedsz vele. Ne gyűjts se rajongókat, se irigyeket! A hét utolsó napján elutazhatnál. Mehetsz pár napra vagy akár egy napra is. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és gyűjts élményeket! Ha sikerül, akkor ráébredhetsz, hogy ezek tesznek téged igazán gazdaggá, nem pedig a pénz…

           

Hétvégi horoszkóp július 24-26.SZŰZ: Egyrészt remek hétvége előtt állsz, másrészt viszont nehéz is lesz. A nehézség abból adódik, hogy észnél kell lenned, ha meg akarod tartani az egyensúlyodat. Ne legyél kiszolgáltatott, vagyis ne a környezeted visszajelzéseitől függjön, hogy jókedved van-e, vagy sem. Erősítsd meg az önbizalmadat például azzal, hogy szereted önmagadat! A hétvégén kezdhetnéd azzal, hogy olyan programot választasz, amely neked tetszik. Engedélyezz magadnak egy kis lustálkodást! Nem kell folyton hasznosnak lenned. A semmittevés alatt töltődsz, hogy jobban bírd a munkanapokon a strapát. A hét utolsó napján menj vendégségbe, vagy hívj te vendégeket! Bármelyiket is választod, ne költs sokat! Oldd meg kis pénzből!

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.MÉRLEG: Akkor lesz kellemes a hétvégéd, ha felveszel egy laza stílust. Ne vegyél senkit és semmit túl komolyan! Legyél megengedő! Gondoljon, illetve mondjon mindenki azt, amit akar – vagyis ne akarj senkit meggyőzni vagy megmenteni! Törődj önmagaddal! Lazíts, lustálkodj, töltődj, máskülönben le fogsz robbanni! Nem feszítheted túl azt a bizonyos húrt, mert megbetegszel. Tedd fel a kérdést magadnak: mihez van most leginkább kedvem? És tedd azt! Legyen ez akár kertészkedés, akár séta, akár kerti parti a barátokkal. Bár ez utóbbit érdemesebb a hét utolsó napjára időzíteni, ugyanis ekkor ismét energikus és derűs leszel. Visszatér a valódi éned. Pont olyan leszel, amilyennek a barátaid szeretnek.

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.SKORPIÓ: Ezen a hétvégén a hobbidnak kellene a főszerepet játszania. Ha még nincs, akkor keress olyan elfoglaltságot, amely teljesen kikapcsol, és ezáltal tölt! Az a jó, ha a mindennapi mozgásodtól, feladataidtól eltér. Ha hét közben sokat ülsz, akkor válassz mozgásos hobbit, például valamilyen sportot. Lehet ez labdás játék vagy falmászás is. Ha viszont egész héten lótsz-futsz, akkor találj ki egy koncentrálást igénylő programot! Lehet ez például hímzés, gyöngyfűzés vagy puzzle. Az még jobb lenne, ha a barátaidat is be tudnád vonni. Egész hétvégén, de a hét utolsó napján különösen fontos, hogy óvatosan közlekedj! Felbukkanhat valaki vagy valami egy olyan helyről, amelyet nem látsz jól…

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.NYILAS: Ha nem vigyázol, akkor könnyen végigdolgozhatod az egész hétvégét. Nem baj, ha építed a karrieredet, és megteszel mindent a siker érdekében, de nem árt, ha engedélyezel magadnak egy kis pihenőt is. Oszd be okosan az idődet! Szorgoskodj, mint A tücsök és a hangya című mesében a hangya! Aztán jutalmazd meg magad egy mozival vagy egy kellemes helyen elfogyasztott vacsorával! Lepd meg magad valamivel! Vegyél olyasmit, ami nem drága, de nincs égetően szükséged rá! Ez az apróság azt fogja erősíteni benned, hogy elég fontos vagy önmagad számára. A hét utolsó napján egy külföldivel való találkozás felnyithatja a szemed, rájössz, hogy milyen jó idegen nyelveket beszélni…

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.BAK: Fantasztikusan jó hétvége elé nézel. A hangulatod, a közérzeted és az energiaszinted is topon lesz. Ha dolgoznod kell, akkor a teherbíró képességed nem fog cserbenhagyni, de ha teheted, pihenj! Ne ijedj meg, a pihenés nem azt jelenti, hogy tétlennek kell lenned! Nyugodtan rendet rakhatsz a ruhásszekrényedben vagy a fürdőszobában. Akár kertészkedhetsz is, ha van kedved. Ültess pár új növénykét, és gyönyörködj bennük! Az még kellemesebb lenne, ha elutaznál. Akár külföldi célpontot is kijelölhetsz. Nem muszáj hosszú időre menned. Pár nap is rendkívül jó hatással lehet a testedre-lelkedre. A hét utolsó napján pedig figyeld az ötleteidet, mert valami jövőbe mutató bukkanhat fel, amit rögzítened kellene…

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.VÍZÖNTŐ: Jól tennéd, ha egy lazítós, lustálkodós hétvégét terveznél. Nem kell – és nem is lehet – folyton pörögni. Igaz, hogy neked lételemed a „repkedés”, de adj magadnak engedélyt egy kis pihire! Pihenj, és csak azt csináld, amihez valóban kedved van! Jó lenne, ha valamennyi időt gyerekekkel töltenél. Kérdezd meg őket, hogy milyen programot javasolnak! Játssz velük önfeledten! Ezáltal elveszítheted a gondterhelt részedet, és eltűnik a komoly felnőtt, aki elfelejtett nevetni és bolondozni. Pedig benned rejtőzik a gyermek, aki vágyik egy kis vidámságra. Bármi, amit gyerekkorodban szerettél, előhozhatja belőled. Például csúszdázás, homokvárépítés, tollasozás vagy akár sárkányreptetés.

 

Hétvégi horoszkóp július 24-26.HALAK: Ha van párod, akkor ezt a hétvégét töltsétek együtt! Az lenne az igazi, ha kettesben lehetnétek. Ha vannak gyermekeitek, akkor is megszervezhető, hogy elmehessetek egy kicsit sétálni és fagyizni. Szánjatok egymásra időt, mert enélkül gyorsan ellaposodik a kapcsolatotok! Amennyiben még keresed a párod, akkor jól nyisd ki a szemed! Most összefuthatsz vele. Lehet, hogy első látásra nem lesz túl szimpatikus. Az sincs kizárva, hogy kisebb összezördüléssel indul a kapcsolatotok. Ez afféle próbatétel, hogy hátat fordítotok-e azonnal, vagy tovább „kóstolgatjátok” egymást. A hét utolsó napján legyél sokat friss levegőn, és töltsd fel, illetve tisztítsd ki a tüdődet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top