nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (július 31. – augusztus 2.)

Hétvégi horoszkóp (július 31. – augusztus 2.)

A Bikáknak a vasárnap lesz a jó napja, az Ikreknek bármelyik, ha nem engedik felbosszantani magukat. Az Oroszlánok az Oroszlán havában kirobbanó formában lesznek!

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2KOS: A vasárnapot leszámítva kellemes hétvége elé nézel. Valójában a vasárnap sem lesz kellemetlen, de akkor már nem leszel olyan kirobbanóan jó formában, mint előtte, ezért jobb, ha társasági eseményeket inkább péntekre és szombatra időzítesz. Ezen a két napon jó lesz a közeledben lenni. Tele leszel lelkesedéssel és energiával, ami ragadós lesz, ennek köszönhetően népszerűséged szárnyalni fog. Akárcsak te magad. Élvezd, és használd jó ügyek támogatására! Közben készülj fel egy kedves váratlan vendég betoppanására! Ő elbűvölő, szeretetteljes személyiség. Próbálj meg kicsit kettesben maradni vele, mert hoz neked egy fontos „üzenetet”. A hét utolsó napját töltsd otthon a családoddal!

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2BIKA: Most hétvégén a vasárnap lesz a legjobb, ugyanakkor a legjelentősebb nap is a számodra. Előtte a pénzedre kell minden szempontból fokozottan vigyáznod. Egyrészt ne költs sokat, másrészt ne hagyd, hogy megkárosítson bárki. Tedd a pénztárcádat védett helyre! Az elővigyázatlanság most sokba kerülhet. Nem lehet senki sem helyetted óvatos! Hisz azt is tudod, hogy alkalom szüli a tolvajt. Ne adj alkalmat! Emellett nem lenne rossz ötlet, ha kicsit elutaznál ezen a hétvégén. Neked is jár egy kis kikapcsolódás. Igaz, hogy otthon is lehet lazítani, de az új élmények gyorsabban fel tudnak tölteni. A hét utolsó napján számíts egy felkavaró beszélgetésre, amely végre felnyithatja a szemed!

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2IKREK: Ha nem hagyod magad senki által felbosszantani, akkor remek hétvége elé nézel. Vedd észre, hogy ki akar provokálni, és így energiát rabolni tőled! Ez csapda, amelybe nem szabad belegyalogolnod. Egyébiránt most a párkapcsolatodra kellene koncentrálnod. Törékennyé válhat a kapcsolatotok. Lehet, hogy most ő fokozottan érzékeny, te pedig fokozottan ingerült vagy. Ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor legyél vele gyengéd és türelmes! Ha még nincs párod, akkor jól nézz körül, és ne legyél kritikus! Ne keress folyton kifogásokat, és ne köss bele mindenbe! Akit most ismersz meg, nem tökéletes – ahogy te sem. Hiszen mindketten emberek vagytok: esendők és nem hibátlanok…

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2RÁK: Nagy minőségi javulás várható ezen a hétvégén az érzelmi életedben. Csordultig leszel szeretettel és gyengédséggel. Ne törődj azzal, hogy ezt ki értékeli, és ki nem! Azt se nézd, hogy a másik mit kezd azzal, amit tőled kap! Neked csak az a dolgod, hogy áraszd magadból a szeretetet, mint a nap a fényt. Hisz ő sem foglalkozik azzal, hogy mi itt kifekszünk napozni, vagy elbújunk az árnyékba előle. Közben fontos, hogy a hétvégét szánd pihenésre! Ne hajszold magad! Ha fáradt vagy, ne vezess! A közlekedésben legyél nagyon körültekintő, mert különben baleset érhet! Megelőzheted a bajt azzal, ha felelősségteljesen jársz, vagyis betartod az írott és íratlan szabályokat is.

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2OROSZLÁN: Kiváló hangulatban leszel ezen a hétvégén, és jó lesz az erőnléted is. Élvezd, de ne úgy, hogy szórod a pénzt! Ha felelőtlenül elkezdesz költekezni, akkor biztosan megbánod. Legyél visszafogott ezen a téren, de ne fogd vissza magad például a kreativitás területén. Több kiváló ötlet is kipattanhat a fejedből. Ne vesd el kapásból őket, inkább rögzítsd! Írd le, vagy oszd meg valakivel! Ráérsz majd később mérlegelni, hogy ezek közül melyek megvalósíthatók. Emellett ébreszd fel magadban a gyermeki részedet! Menj vissza az időben, és legyél ismét gyerek! Ez könnyebb, ha gyerekek társaságában vagy. Velük gondtalanabb lehetsz, önfeledten játszhatsz. Így megszabadulhatsz a felnőttlét terheitől.

           

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2SZŰZ: Ezt a hétvégét szánd az otthonod csinosítására! Biztosan élvezni fogod. Először is készíts listát, hogy mit kellene megjavítani vagy megvenni, ezután gondold át, hogy ezek közül melyek a legsürgősebbek, és kezdd azokkal! Természetesen csak akkor haladj ilyen sorrendben, ha kedvet érzel hozzá, mert a kedvetlen munka nem lesz eredményes. Ezenkívül fontos, hogy ne csak a tárgyakkal, hanem az emberekkel is foglalkozz, vagyis azokkal, akikkel együtt élsz, akik a családodat képezik. Mindegy, hogy otthon maradtok vagy kimozdultok, a lényeg, hogy az időt olyan tevékenységgel töltsétek, amely élményszámba megy! Ezek a vidám percek ismét közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz…

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2MÉRLEG: Neked lételemed a társalgás. Ezen a hétvégén lesz rá bőven lehetőséged, főleg, ha társaságba mész. Mozdulj ki otthonról, és keresd azoknak az embereknek a társaságát, akikkel könnyedén, vidáman, de tartalmasan lehet beszélgetni. Lehetnek ők barátok, kollégák, rokonok vagy akár vadidegenek. Arra ügyelj, hogy ne legyél „sok”, vagyis ne vidd túlzásba az indulatokat, és ne akarj senkit semmiről meggyőzni! Ha nem vigyázol, beleszaladhatsz egy konfliktusba. Ne feledd, hogy a humor, ha jól időzítik, a leggyorsabb feszültségoldó módszer! Mindemellett a hétvégén szánj valamennyi időt a szüleidre is! Ne hagyd, hogy a lelkiismeret-furdalás elviselhetetlenül megnőjön benned!

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2SKORPIÓ: Fárasztó, nehéz hét áll mögötted. Anyagi és munkahelyi gondok nyomaszthattak az elmúlt napokban. A jövő nem mindig tűnt fényesnek. Emiatt is fontos, hogy a hétvégén lazíts, és töltsd fel magad pozitív energiákkal! Keress olyan programokat, amelyek kikapcsolnak, vagyis feledtetik a napi problémákat! Ha nem akarsz sokat költeni, akkor válassz ingyenes programot! Találsz bőven. És vigyél magaddal otthonról vizet vagy teát! Csomagolhatsz magadnak pár finom szendvicset és gyümölcsöt is. Így nem kell ételre és italra költened. A hét utolsó napján fokozottan óvatosan közlekedj! Balesetveszély leselkedik rád, ha elkalandozik a figyelmed. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elterelje!

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2NYILAS: Tele leszel energiával, mégis elronthatod az egész hétvégédet, ha azt hiszed, hogy mindenki téged akar bántani. Téves feltételezés, hogy az egész világ összefogott ellened. Igaz, hogy vannak, akik provokálnak vagy ingerelnek. Az is igaz, hogy ezen a hétvégén fokozottan érzékeny, ill. szenvedélyes lehetsz. Épp ezért fontos, hogy időben észrevedd, ha kialakulóban van egy vita. Főleg a párodra vigyázz! Mindenáron kerüld az összetűzést vele! Igyekezz türelmes és gyengéd lenni, és akkor ő is az lesz. A hét utolsó napján lehetőleg ne vásárolj össze mindenféle felesleges holmit! Ne dőlj be az „árzuhanásoknak”! Gondold át, hogy mire van szükséged, és csak azt vedd meg!

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2BAK: Érzelmileg felkavaró események várnak rád a hétvégén. Ez nem jelent feltétlenül rosszat. Ha jól akarod érezni magad, akkor van pár alapszabály. Először is: ne legyél túl szigorú önmagaddal! Másodszor: ne hidd, hogy másoknak nincsenek gondjai! Harmadszor: engedd meg magadnak, hogy legyenek érzéseid! Negyedszer: ne szégyelld kimutatni ezeket! És a legfontosabb, hogy ne büntesd önmagad, vagyis ne zárkózz be a négy fal közé! Minél többet leszel a szabadban a friss levegőn és a napon, annál derűsebben fogod látni az egész életet. Készülj fel egy szeretetteljes találkozásra! Olyan emberrel hozhat össze a sors, aki lenyűgözően finom lelkű. Barátság vagy szerelem is lehet ebből. Ki tudja…

 

Hétvégi horoszkóp  július 31- augugsztus 2VÍZÖNTŐ: Élj a hétvégén társasági életet! Ha meghívást kapsz egy buliba vagy bármilyen rendezvényre, akkor feltétlenül menj el! Akkor is, ha nincs kedved, mert biztosan meg fog változni a hangulatod a sok érdekes ember társaságában. Ha nem hívnak téged, akkor hívj te vendégeket: barátokat, rokonokat vagy kollégákat! Velük vidámabban telik az idő. Kölcsönösen jót fog tenni mindannyiótoknak egy kis mulatozás. Nem kötelező ehhez alkoholt fogyasztanotok. Vigyázz, mert ha nagy a hőség, gyorsabban a fejedbe szállhat az ital, ez pedig nem oldja, hanem inkább mérgezi a hangulatot. Egyébként most az egészséged szempontjából fontos, hogy a folyadékháztartásoddal törődj. Igyál sok, jó minőségű vizet vagy teát!

 

Hétvégi horoszkóp (július 31. - augusztus 2.)HALAK: Valószínűleg kimerülten várod a hétvégét. Leginkább nyugira, csendre és békére vágysz. Rajtad múlik. Teremtsd meg! Lazíts, pihenj egy kicsit, mert fáradtan nem vagy kellemes társaság. Döntsd el, hogy mi kapcsol ki a leggyorsabban: egy jó könyv vagy film, esetleg az intenzív sport vagy egy táncolós este! Ezután aludj egy nagyot, és kipihenten nézz a jövőbe! Meglátod, minden sokkal egyszerűbbnek és kezelhetőbbnek fog tűnni. Emellett jó lenne, ha a barátaidra is szánnál időt. Találjatok ki olyan közös programot, amelyet a szabadban lehet végezni! Minél többet vagytok friss levegőn, annál vidámabbak lesztek. A szél, a víz, a napsütés, a mezítlábas ugrálás, a labdázás mind hangulatjavító eszköz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top