nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (augusztus 1-7.)

Karmahoroszkóp (augusztus 1-7.)

A Merkúr a héten nemcsak kozmikusan áll remekül – hiszen 3-án hajnalban átér a Szűz jegyébe –, hanem jó fényszöget alkot a Plútóval és a Vénusszal is. Úgy tűnik, minden probléma megbeszélhetővé válik.

Kos

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: A héten fel kell hagynod a makacs viselkedéssel. Hagyd magad meggyőzni, mert a barátaid nem akarnak neked rosszat, hanem segíteni szeretnének megkönnyíteni a mindennapjaidat. Rá fogsz jönni, hogy mennyivel kevesebb akadállyal kell megküzdened a célod elérése érdekében.

Karmikus kapcsolatod: Egy közeli rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon kellemes pillanatokat tölthetsz el, még az is lehet, hogy közösen töltitek a vakációt, amelyet a  felelevenített gyermekkori emlékek tesznek felejthetetlenné és jókedvűvé.

Karmikus feladatod: A héten hajlamos lehetsz a párod fejéhez vágni olyan dolgokat is, amikben te sem vagy különb. Mielőtt elhamarkodottan feszültséget szítanál, nézz mélyen magadba, és láss reálisan, mert lehet, hogy a vitából, amelyet gerjesztesz, te kerülsz ki vesztesen, és ez elég kellemetlen tud lenni.

 

Bika

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Rengeteg lehetőség rejlik benned, ezt ideje lenne kihasználni. Vedd körbe magad olyan pozitív emberekkel, akik segíteni tudnak a céljaid megtalálásában és elérésében. Ne vedd félvállról a dolgokat, mert amibe a héten belekezdesz, az garantáltan sikeres lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon szórakozott, és mindent elfelejt. Te vagy az, aki emlékeztetni tudja, és megvédeni a feledékenységgel járó kellemetlenségektől. Vidám percekben lesz részed, ha a társaságában töltöd a napjaidat.

Karmikus feladatod: Lehet, hogy kicsit fáradtabb és türelmetlenebb leszel, de felesleges izgatnod magad, ennek a jövő hétre nyoma sem lesz. Dőlj hátra, és esténként kortyold el a kedvenc koktélodat. Meglátod, mindent rózsaszín szemüvegen keresztül fogsz látni, még akkor is, ha az italod alkoholmentes.

 

Ikrek

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Túlérzékeny lehetsz, és ezért olyan dolgokon is hajlamos vagy megsértődni, amelyeken máskor csak nevetnél. Ne csak azt vedd észre, ami téged bánt, mert te is hajlasz arra, hogy könnyelműnek, viccesnek tűnő megjegyzésekkel megbánts másokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít felismerni a vágyaidat, és teljesíti azokat. Lehet ez egy régi szerelmed, aki ismét színre lép, de az is lehet, hogy egy új pasi. A lényeg, hogy ez a hét nagyon sok izgalmas, tüzes percet tartogat a számodra.

Karmikus feladatod: Dinamikád és tettvágyad páratlan lesz, kevesen tudnak veled lépést tartani, de ahelyett, hogy lenéznéd őket, inkább segíts nekik, hogy felzárkózzanak. Meglátod, csapatban könnyebb lesz elérni a céljaidat, és a siker is örömtelibb lesz. Sokat segíthet, ha csapatépítő bulikat rendeztek, ahol ellazulva kirúghattok a hámból.

 

Rák

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: A saját utadat akarod járni, de ez nem azt jelenti, hogy aki az utadba kerül, annak mindenáron keresztbe kell tenned. Ha egy kis időt és energiát fordítasz az ügyre, találhatsz olyan megoldásokat, amelyek nem okoznak számodra nehézségeket, és mindenki más számára is elfogadhatóak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki szeretne bevonni egy kereskedelmi vállalkozásba vagy ingatlanüzletbe. Bármennyire is kecsegtető az ajánlat, a végén kevesebb pénzzel fogsz kiszállni az üzletből, mint amennyivel indultál. Ne kockáztass, most nem éri meg!

Karmikus feladatod: Kényeztesd el a párodat, mert belső feszültség tombol benne, és ha érzi, hogy nem vagy elég figyelmes vele, nem avat be a titkaiba. Másoknak teregeti ki, és ha ez a füledbe jut, lehet, hogy egy világ omlik össze benned, és akár még a szerelmeteket is megingathatja.

 

Oroszlán

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Továbbra is harcban állsz munkafronton. Úgy érezheted, hogy az eddigi kemény munkád semmibe vész, mert valaki egy kisebb csalással, nyájassággal elkápráztatja főnökeidet. Jusson eszedbe, hogy egyszer mindenre fény derül, és akkor neked nem lesz mitől tartanod.

Karmikus kapcsolatod: Az édesanyáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki megpróbál a kedvedben járni. Te ezt először gyanakodva fogadod, keresed az okát. Nyugodj meg, semmi különös, csak ismét erősebben lobog benne az anyai szeretet, amit te néha terhesnek érzel.

Karmikus feladatod: Ha szingli vagy, és a héten szabin vagy, egy bulit se hagyj ki, mert pezseg a város, és olyan forró kalandokban lehet részed, amilyenekre mindig is vágytál. De legyél óvatos, mert ha egy este több srácot szédítesz, könnyedén eldurvulhatnak a dolgok, és azon veszed észre magad, hogy a táncparkett közepén verekedés tör ki a kegyeidért.

 

Szűz

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Nem is gondolnád, hogy milyen sokan felnéznek rád, és hogy milyen sok embernek mutatsz példát. Ha lehangoltnak vagy kedvetlennek érzed magad, meríts erőt ezekből a pozitív dolgokból. Többen elismerő szavakkal illethetnek a héten, amit nem kell szerényen bezsebelni, nyugodtan verd nagydobra, hisz büszke lehetsz magadra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől először egy kicsit tartasz, mert misztikus lila köd lengi körbe, ami megrémíthet. A héten rájössz, hogy ez nem más, mint hogy érzékeny a természetfeletti dolgokra, és lehet, hogy a segítségével végre megtalálhatod a kérdéseidre a választ.

Karmikus feladatod: Szerelmedet többen megkörnyékezik, de ő mindenkinek kosarat ad, és ezt el is meséli neked. Vedd ezt a bizalom jelének, és ne piszkáld, ne hánytorgasd fel neki mindennap, mert legközelebb titokban tarthatja.

 

Mérleg

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Pároddal mostanában nagyon hidegen viselkedsz, változtass ezen. Melegítsd fel a szerelmeteket egy kellemes vacsorával, vagy szervezz neki egy különleges kalandtúrát, ahol bizonyíthatod érzéseidet. Nem jó megoldás benne keresned a hibát, mert egy kapcsolat két emberen múlik, és hogy ki teszi meg az első lépést a másik felé, az már teljesen lényegtelen.

Karmikus kapcsolatod: A gyermekeddel lesz karmikus kapcsolatod, akire szereted minden bajodat rázúdítani. Jól tennéd, ha nem csak magaddal lennél elfoglalva, mert azon veheted észre magadat, hogy rád csapja az ajtót, és olyan távolra fut tőled, amennyire csak tud.

Karmikus feladatod: Eljött a kemény munka ideje. Kösd fel a nadrágod, mert izzasztó hét vár rád. Annyi feladatot zúdítanak rád, amennyi hat embernek is sok lenne. Állni fogod a sarat, és bebizonyítod, hogy képes vagy eleget tenni főnökeid őrültebbnél örültebb ötleteinek.

 

Skorpió

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Mindent megteszel, hogy sikeres ember legyél, de most tőled független okok miatt nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Ne bosszankodj, inkább fogd fel úgy, hogy ebben a tikkasztó nyárban kaptál egy szabad hetet ajándékba, amikor a lábadat lógathatod kedvedre, mert mással nem érdemes foglalkozni.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, mert állandóan elfelejti a számodra fontos évfordulókat. Nyugodtan olvass be neki, mert tudja, hogy ludas. A héten megpróbálja jóvátenni, hagyd neki, mert bizonyítani szeretne, és közben élvezd a kényeztetést.

Karmikus feladatod: Ha feszült és élettelen vagy, akkor a legjobb gyógyír, ha elmész egy edzőterembe izzadni, és úgy megdolgoztatod az izmaidat, hogy minden percben érezd a tested porcikáit. A fájdalom is lehet felszabadító és jóleső.

 

Nyilas

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Ha szabin vagy ezen a héten, és nem utazol el, számíts rá, hogy berángathatnak dolgozni. Ha nem szeretnél bemenni, akkor ne vedd fel a telefont, ha hívnak, vagy ha mégis, mondd azt, hogy pont most mártóztál meg a hűsítő, habos tengerben valahol délen, és lehetetlenség, hogy 48 órán belül hazaérj.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki kedves, jó hangulatú. Mindig meg tud nevettetni, és ez nagyon fontos. De tartsd meg vele szemben a három lépés távolságot, és ne kezdjetek a barátságon kívül más kapcsolatba, mert csalódás érhet.

Karmikus feladatod: Anyagi ügyekben ne hozz döntést, mert befolyásolhatnak az érzelmeid, és most a józan eszedre van szükség. Ha képtelen vagy várni, akkor kérd meg egy közeli barátodat, hogy segítsen a helyes utat megtalálni, de ha a döntésed nem lesz jó, ne mást okolj, csak magadat.

 

Bak

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Ne hamarkodd el a döntéseidet, bármennyire is siettessen ez a felgyorsult élet. Lehet, hogy kinevetnek, amiért heteket rágódsz egy-egy – másnak egyszerűnek tűnő – döntésen, de most az idő neked dolgozik, mindent fontolj meg alaposan. Te most így lehetsz sikeres és célratörő.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel kitűnően össze tudtok dolgozni. A gondolataitok állandóan az anyagiak körül forognak, és egy olyan ötlettel rukkolhattok elő, amely jó befektetés lehet, és megtöbbszörözhetitek a pénzeteket.

Karmikus feladatod: Lubickolsz a társaság középpontjában, de csak annak köszönheted, hogy mindenkinek a kedvében próbálsz járni. Ez nem megy sokáig, mert a héten lesz valaki, aki átlát rajtad, és beolvas neked a szerepjátszásod miatt. Kezdd a hetet őszinteséggel, és add önmagad, mert így is szeretni fognak.

 

Vízöntő

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: A párkapcsolat terén nehéz időszak következik. Úgy érzed, mintha nem egy nyelvet beszélnétek. Még az is előfordulhat, hogy egy harmadik személy jelenik meg a közeledben, akinek nem tudsz nemet mondani, és talán ezzel végleg megpecsételed a kapcsolatodat.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a maximalizmusa kezd az agyadra menni. A lazaság és a jó hangulat, amelyet eddig a munkádban élveztél, mostanra teljesen eltűnt, és kemény munkával kell szembenézned, amit nagyon nehezen viselsz el ezen a forró nyári héten.

Karmikus feladatod: A szórakozás és a bulizás köti le a gondolataidat. Bőven lehet bennük részed a héten, ha hajlandó vagy olyan emberekkel egy társaságba keveredni, akiket nem szívelsz igazán, viszont a barátaid igen. Biztosítsd be magad, és egy estére toborozz több csapatot, a végén azokkal mész el, akikkel a kedved tartja.

 

Halak

Karma horoszkóp aug. 01.-07.Karmikus kötelességed: Most indulj nyaralni, mert ennél a hétnél nem is találhatnál alkalmasabbat. Vedd az irányt az Adria felé, és merülj el a habokban igazi halacska módjára. Ha egyedül utazol, garantáltan kettesben térsz haza egy kedvedre való sráccal, akivel a komolytalannak induló kapcsolatod még komollyá is válhat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki rengeteg szívességet tett neked, és most nem tudod, hogyan viszonozd. Nem szeretnél az adósa maradni, ezért a legjobb, ha szervezel neki egy meglepetéspartit, ahová elhívhatod az összes barátját, és csak őt ünnepelitek, mert megérdemli.

Karmikus feladatod: Vedd végre észre, hogy a munkahelyeden a hátad mögött kibeszélnek és irigyelnek. Nem azt veszik észre, hogy te mennyit küzdesz nap mint nap, hogy elérd a céljaidat, csak azt látják, hogy neked mennyivel jobb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top