Horoszkóp

Fagyihoroszkóp

A fagylaltszezon beköszöntével szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az igazán hozzád illő jeges édesség kiválasztásához, illetve jó tippeket kaphatsz arra is, hogy mi az az édesség, amellyel kedvesedet igazán elvarázsolhatod egy tikkasztó nyári nap végén.

A Kos jegy szülötteinek személyiségéhez valami igazán ütős való, ami lendületes, dinamikus beállítottságukat tükrözi, egy igazi energiabombát javaslunk, például egy csilivel erősített csokoládéfagylaltot.
 

A Bikánál elereszthetjük fantáziánkat és a fagylaltoskanalat, egy igazi fagyimámort tegyünk elé, sok fagyival, többféle csokoládéval, tejszínnel, sűrű, édes öntettel borítva, ostyával, kekszekkel, mehet minden, ami belefér, és a Bika hódolhat az élvezeteknek. A belga csokoládéból készült fagylalt megfelelően dús és érzéki lesz számára.

Fagyihoroszkóp

A játékos és kíváncsi Ikrek mindig szívesen kipróbál egy új ízt, valószínűleg nincs állandó kedvence. Élvezni fogja, ha a fagylalt egyben játék is, mondjuk, robbanócukros öntettel tálaljuk, vagy kis forgót szúrunk bele, amellyel eljátszhat.

A Rák számára mindennél fontosabb az otthon és a gondoskodás, ezért valószínűleg az otthon és a gyerekkor ízei szereznek neki örömet, mint például a hagyományos csoki-vanília-puncs, az otthoni készítésű fagyi pedig az abszolút tökéletes választás számára.

Az Oroszlán, az elegancia és a luxus kedvelője számára valami pompás megjelenésű, exkluzív fagyi való. Az árcédulát soha nem fogja nézni, és a szupermarket helyett egy gourmand csemegeüzletben vásárol valamilyen különleges fagylaltot. Számára nagyon fontos a tálalás, lehet tobzódni a külsőségekben, aranyozott vagy márkás dizájnerkehely sem túlzás.

Fagyihoroszkóp

A praktikusan és ésszerűen gondolkodó Szűz értékeli a praktikus csomagolást, a könnyű adagolást, vagy ha kiskanalat csomagolnak a jégkém mellé. Ő tudni fogja a fagylalt energia-, szénhidrát- és zsírtartalmát, és ezt ellenőrzi is a dobozon.

A Mérleg számára a desszert megjelenése az íznél is fontosabb, legyen szép, amit elé tesznek, ízlésesen dekorált. Mivel ismeri, szereti és követi a divatot, ezért vevő lesz az új, trendi ízekre.

A Skorpió számára a fagylalt is fejezzen ki szenvedélyt, mélységet, titokzatosságot, lehet neki sötét színű fagylaltot kínálni, vagy elkészíteni a drámai hatású „Vörös rózsa” kelyhet, csokoládéból, meggyből, feketecsokoládé- és rumosmeggy-öntettel, közepébe egy mélyvörös rózsát szúrva.

A derűs és optimista Nyilasnak valami könnyed és fantáziadús fagyit kínáljunk, például egy gyümölcsös-vaníliásat. De illik hozzá a szelíd, kedves vanília egy kis mézzel vagy gyümölcssalátával megbolondítva, ami tükrözi derűs életfelfogását.

 

A Bak kitűnően bánik a pénzzel, ezért számára fontos a fagylalt ára, értékelni fogja a gazdaságos kiszerelésű jégkrémet, és nem kell sokat vesződnünk a fagyi dekorálásával sem. A legjobb, ha kedvenc ízét, mert biztosan van ilyen, kehelybe gombócoljuk, és már kínálhatjuk is.  

 

A Vízöntő számára rendkívül fontos a függetlenség és a szabadság, könnyed és fantáziadús fagylalt való neki. Semmiképpen ne legyen átlagos, hagyományos és megszokott. Mivel általában szereti az utazást, az autózást, a motorozást, például egy autó formájú kehelyben felszolgált fagyi a tudatalattijában kellemes emlékeket ébreszt, illetve az utazásait felidéző egzotikus ízeket is kínálhatunk neki. Egy Bailey’s-ízesítésű fagyi kellően különleges a számára.

 

A Halak álmodozó személyiségéhez valami illuzórikus hatású, ábrándozásra alkalmat adó kreációt javaslunk, amelyben a határok elmosódnak. Lehet ez a „Fehér angyal” kehely, egy gombóc citromfagylalt pezsgővel leöntve, a Halak élvezni fogja a gyöngyöző pezsgőbe olvadó citromfagylalt látványát és frissítő ízét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top